نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1052Likes

موضوع: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

نمایش نتایج: از 113 به 120 از 210
صفحه 15 از 27 نخستنخست ... 51213141516171825 ... آخرینآخرین
  1. #113
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7300
    پسند کرده
    4775
    منم کالباس مرغ به سبک یگانه جون درست کردم همون روز باورم نمیشد انقد بوش شبیه ژامبون بشه!! فقط من قارچ پخته نداشتم برای همین نریختم...اما فقط یه مسئله ای پیش اومد یگانه جون..مال من خیلی خشک شده بود! یعنی مثل مرغ پخته شده بود نمیدونم شاید به این خاطر باشه که من یه بار سینه رو چرخ کردم و بقیه مواد با دست مخلوط کردم و یگانه جون توی غذاساز ریختن...ولی حتماااا دوباره درست میکنم!!











    یگانه جون میشه اشکال کارم بگی بی زحمت؟ مرسی...
    *شمیم*, shimakhoshdel, zardin و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  2. #114
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Saeedeh via M آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    638
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    5682
    پسند کرده
    6448
    منم با دستور یگانه جون درست کردم...ولی نمیدونم کدوم ادویه اش رو زیتد ریخته بودم که ته مزه تلخی داشت...گلپر هم نداشتم...بار دوم بود درست میکردم با دو دستور متفاوت..ولی هر دوبار اونجوری که میخواستم نشد:(((((( ولی از رو نمیرم و بازم درس میکنم..
    *شمیم*, radman, ada و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    با علی از یا علی یک نقطه کم دارد ولی.. یا علی گفتن کجا و با علی بودن کجا..!!

  3. #115
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تاریانا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    208
    پسند کرده
    56
    خانم میشه لطف کنید بگید سلفون و چطور می پیچید که اب نمیره داخلش

  4. #116
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آسابانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۷
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    241
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    487
    پسند کرده
    2808
    منم درست کردم،خوب شد،فقط همه میگفتن سیرش زیاده،راست میگفتن!فک کنم 3حبه بزرگ بس بود!
    مال منم خشک بود که دلیلشو نمیدونم. منم حس میکردم مرغ پخته درست کردم . یه حالتی تیکه های مرغ زیر دندون حس میشه! شاید واسه خاطر نداشتن غذاسازه...
    فقط من توی فویل میپیچم و روی قابلمه آب،بخار پز میکنم!! با سلفون میترسم ضرر داشته باشه..
    Andrew و beautiful_lie این نوشته را پسندیده.
    همیشه خواستن توانستن نیست؛ گاهی خواستن داغی

    میشود که تا ابد بر دلت میماند......!

  5. #117
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7300
    پسند کرده
    4775
    تاریانا جون اگه منظورت من بودم من کلی سلفون پیچیدم و از سره و ته هی بستم شاید نزدیک نصفه یه بسته سلفون پیچیدم بعدم روش با کیسه معمولی پیچیدم و سرو تهش با نخ گره زدم
    تاریانا, Andrew و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  6. #118
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی مهدیار جون آواتار ها
    فهیمه
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    تو قلب همسری
    نوشته ها
    520
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    464
    پسند کرده
    765
    سلام منم کالباس رو درس کردم البته با ی دستور دیگه یادمم رفت عکس بگیرم
    فقط من یک مقدار روغن هم تو غذا ساز ریختم برای همین خیلی خشک نبود فقط با اینکه سه تا حبه سیر انداختم داخلش ولی اصلا" مزه سیر نمیداد فقط خیلی بوی سیر احساس میشد ولی وقتی میخوردی مزه خاصی نداشت کسی میدونه علتش چیه؟ ادویه هم اغلب ادویه های یگانه جون رو ریختم
    کسی تا حالا با مخلوط سینه و رون مرغ کالباس درستیده؟
    &yeganeh& و **negarin** این نوشته را پسندیده.

    "اندکی آن سوتر دوستی دارم
    همرنگ بهار.هر کجا هست به هر حال. به هر کار. به هر فکر .عزیز است
    خدایا تو خودت غرق سعادت دارش"



  7. #119
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    621
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    497
    پسند شده
    9765
    پسند کرده
    6503
    اینم کالباس من درآوردی من
    دستور اصلی رو میزارم و توضیح میدم چه تغییراتی توش ایجاد کردم
    سینه ی مرغ 1 عدد درشت
    مغز نان همبرگر 1 ق غ
    شیر 1 یا 2 ق غ
    نمک 1/8 ق چ
    سیر 1 حبه درشت
    انواع ادویه بنا به سلیقه
    ادویه هایی که من استفاده کرد(فلفل سفید. فلفل سیاه. آویشن. ادویه ی مخلوط مرغ و ماهی.(به صورت آماده خریدم).)
    باقالا یا پسته . قارچ . هویج برای زیبایی کار(توی طعم تاثیری نداره)

    اول سینه ی مرغ رو با سیر دو بار چرخ میکنیم سپس با مغز نان همبرگر که در شیر خیسانده شده و سپس شیر اضافی آن چلانده شده مخلوط میکنیم نمک و ادویه های دلخواه را اضافه میکنیم. سطح کار را خیس میکنیم و سلفون میکشیم(خیسی برای جابجا نشدن سلفون است)سینه ی مرغ را به صورت استوانه روی سلفون میگداریم و در لابلای آن صرفا برای زیبایی هویج رشته ای پخته شده و باقالا یا پسته ی خام و قارچ های کوچک پخته شده میزاریم و میپیچیمش.
    عمل پیچیدن رو سه با تکرار میکنیم و سر و تهش رو سفت و محکم گره میزنیم و توی آب جوش میندازیم تا یه چیزی حدود یک ساعت و نیم بپزه
    نکته ی مهم اینه که حتما روی کالباس رو آب بگیره. بعد بزارید خوب سرد بشه و سپس برش بزنید. برش کالباس گرم تمیز نخواهد بود.
    و اما تغیراتی که من ایجاد کردم. آقای همسر سیر دوست نداره بنا بر این سیرش رو حذف کردم. برای لابلاش فقط از باقالا خام استفاده کردم. چون دوباره آقای همسر( از دست این آقای همسر) از چیزای نرم و له و آش و لاش بدش میاد از مغز نان خشک شده استفاده کردم و با شیر مخلوط نکردم و همانطور خشک ریختم. و در نهایت برش زده و سرخ کردم.
    نتیجه: کالباسی سفت با برشی تمیز و بسیار بسیار خوشمزه(با وجود نداشتن سیر)
    اینم عکسش



    اینم بافتش بی فلش




    اینم بافتش با فلش



    همونطوری میبینید کالباس من به علت مصرف ادویه های رنگی دون دون شده . شما اگر این حالت رو مطلوب نمیبینید از ادویه های سفید و یا حداقل رنگ روشن استفاده کنید
    maryam.67, &yeganeh&, Andrew و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  8. #120
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11060
    پسند کرده
    4034
    lady of sharlot عزیزم


    عزیزم اگر از سینه استفاده میکنید دو ق غ روغن هم بریزید اگر هم نمیخواید روغن استفاده کنید هم از ران و هم از سینه استفاده کنید

    در کل شما کالباس رو با مخلفات میخورید و خشکیش حس نمیشه من خودم عاشق غذاهای خشک هستم ولی همسرم که نبود با سس مایونز و خیار شور و....اصلا نفهمید که کالباسه دست سازه
    سبزی پلو با ماهی
     
    Andrew, **negarin**, lady of shalott و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

صفحه 15 از 27 نخستنخست ... 51213141516171825 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما