نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1052Likes

موضوع: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 210
صفحه 14 از 27 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shima_normal آواتار ها
    اسماعیلی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۳۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    146
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    586
    پسند کرده
    349
    اونوقت چطوری میگن پلاستیک رو نباید حرارت داد سرطانزا میشه !!!!
    من دیدم این کالباسا رو در یک مخزن ِ بزرگ ِ یخ مخلوط میکنن -
    یعنی فرض بگیرید دو تا ظرف دارید یکی خیلی بزرگه و یکی بزرگ - تو بزرگه مواد کالباس رو داری که میکس کردی - ظرف خیلی بزرگت رو پر از یخ میکنی
    و ظرف دومی رو میزاری رو بخا و انقد با دستت ورز میدی که - احساس کنی دستت داره منجمد میشه !!! بعد میزاریش رو بخار آب - یکمی - و بعدش سه ساعت منجمدش میکنید !
    کوفت :(
     
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  2. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تاریانا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    208
    پسند کرده
    56
    امروز سوسیس شف طیبه رو درست کردم مزه خوبی داره اما اب رفته زیر سلفون کسی میدونه چطور باید بپیچم که اب نفوذ نکنه

  3. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    کالباس خوشمزه ی من:


    تازگی ها حس بدی نسبت به کالباس داشتم یاد دل و روده ی حیوونها میوفتادم تصمیم گرفتم امتانی درست کنک که عالی شد


    2 تا سینه کامل مرغ (سینه ی دو مرغ) رو یخ زدائی کردم ریختم تو غذاساز +1 تخم مرغ +6 حبه سیر درشت +1 ق چ نمک+1 ق چ فلفل سیاه +یک دوم ق چ گلپر و یک دوم ق چ دارچین کمی جوز هندی و زنجفیل و 1 چهارم ق چ هل +3 ق قغ روغن ریختم تو غذاساز یعد با هویج و قرچ پخته و خلال پسته مخلوط کردم و رولیدم و شکلاتی بستم و به مدت 2 ساعت د رآب جوش پختم




























    سبزی پلو با ماهی
     
    ویرایش توسط &yeganeh& : ۱۳۹۲/۰۸/۰۶ در ساعت ۱۱:۱۸ قبل از ظهر
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  4. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11012
    پسند کرده
    8804
    یگانه جون خیلی هوس بر انگیزه ...بعد دارچین خوب میشه ؟ من فکر کنم خوشم نیاد میشه حذفش کرد ؟
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  5. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی مهدیار جون آواتار ها
    فهیمه
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    تو قلب همسری
    نوشته ها
    520
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    464
    پسند کرده
    765
    یگانه جون خیلی عالی شده
    فقط من چند تا سوال داشتم شما آرد و شیر خشک رو حذف کردید و به جاش تخم مرغ زدید؟اون وقت همین یک دونه تخم مرغ باعث انسجام مواد میشه
    فکر کنم شما از یخ هم استفاده نکردید درسته؟
    &yeganeh& این نوشته را پسندیده.

    "اندکی آن سوتر دوستی دارم
    همرنگ بهار.هر کجا هست به هر حال. به هر کار. به هر فکر .عزیز است
    خدایا تو خودت غرق سعادت دارش"



  6. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    24445
    پسند کرده
    30047
    نقل قول نوشته اصلی توسط الهام بانو نمایش پست ها
    یگانه جون خیلی هوس بر انگیزه ...بعد دارچین خوب میشه ؟ من فکر کنم خوشم نیاد میشه حذفش کرد ؟
    یگانه جون با اجازه

    الهام جان تا یگانه جان بیاد ، من چیزی که میدونم رو بگم

    طعم گس دارچین خیلی مشخص نمیشه بعد از پخت بجاش عطر هوس انگیزش میمونه
    اکثرا تو کارخونه ها از پودر سیر هم برای کالباسشون استفاده میکنن
    ولی اگه خیلی مشکل داری باهاش اصلا نریز بجاش همین سیر رو بزن
    &yeganeh&, الهام بانو, sama18 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    نقل قول نوشته اصلی توسط الهام بانو نمایش پست ها
    یگانه جون خیلی هوس بر انگیزه ...بعد دارچین خوب میشه ؟ من فکر کنم خوشم نیاد میشه حذفش کرد ؟


    مرسی عزیزم ..........


    طعم دارچین و گلپر به مقدار کم در کنار هم. عطر و طعمش و با کالباس های بیرون شبیه میکنه میزانش و کم کن ولی این ادویه ها کنار هم مزش مشخص نیست
    سبزی پلو با ماهی
     
    الهام بانو, sama18, sara chef و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  8. #112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی مهدیار جون نمایش پست ها
    یگانه جون خیلی عالی شده
    فقط من چند تا سوال داشتم شما آرد و شیر خشک رو حذف کردید و به جاش تخم مرغ زدید؟اون وقت همین یک دونه تخم مرغ باعث انسجام مواد میشه
    فکر کنم شما از یخ هم استفاده نکردید درسته؟


    عزیزم از هیچ کدومش ون استفاده نکردم بله با 1 تخم مرغ انسجام داشت فکر کنم انسجامش به خوبیتو عکس مشخصه
    سبزی پلو با ماهی
     
    الهام بانو, شالیزه, sara chef و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

صفحه 14 از 27 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما