نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1052Likes

موضوع: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 210
صفحه 12 از 27 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۶
    نوشته ها
    137
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    42
    پسند کرده
    25

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    نقل قول نوشته اصلی توسط beheshti
    اینم عکس نهاییش،یادم رفت بگم از یه ق چ زنجبیل رنده شده ی تازه استفاده کردم و آخر سر هم فلفل رنگی خورد شده ریختم تو خمیرش،سوالی بود در خدمتم :)
    من تقریبا با دستور شما کالباس درست کردم و خیلی دوستش داشتیم، توی پارچه پیچیدم و حدود 40دقیقه توی آبجوش گذاشتم
    ولی یه مقدار بافتش زبر بود، بعلاوه انقدر پیوسته نبود که بشه نازک برش زد و خرد میشد، مال شما هم همینطوری بود؟
    با همه تدبیر خویش ما سپر انداختیم ... روی به دیوار صبر چشم به تقدیر او

  2. بانک بند ناف
  3. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Ayshin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۸
    نوشته ها
    251
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1318
    پسند کرده
    763

    ویترین مدال ها

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    كالباس مرغ

    مواد لازم :
    مرغ درشت يك عدد
    _ مغز نان ساندويچي خرد شده 3 قاشق غذا خوري
    _ سير 3 الي 4 حبه درشت

    _ نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز به مقدار لازم
    _ ساير ادويه ها در صورت تمايل
    _ باقلا يامغز پسته 1 قاشق غذا خوري
    _ هويج قطعه قطعه شده و پخته 1/5 قاشق غذا خوري
    _ سلو فون

    >
    طرز تهيه:
    پوست و چربي و استخوان را گرفته و گوشت آنرا با چرخ گوشت دو بار چرخ كنيد . مغز نان ساندويچي را خيس كرده و با نمك و ادويه و سير رنده شده ريز، به گوشت اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد .يك سر سلو فون ( من از مارك لايه محافظ پيام استفاده ميكنم ) را روي ميز باز كنيد و گوشت را روي آن پهن كنيد و باقلا (يا پسته )و هويج را روي گوشت لايه لايه بريزيد و آخرين لايه را با گوشت بپوشانيد اين عمل صرفاً به خاطر اين است كه اطراف كالباس كاملاً گوشتي باشد . وجود باقلا و هويج فقط براي زيباكردن كالباس در برش است و مزه خاصي به آن نميدهد . بعد به كمك دست سلوفون را روي گوشت برگردانيد و گوشت را رول كنيد و در ضمن رول كردن سعي كنيد حباب هوا در آن نماند و گوشت فشرده شود و دوسر آن به اندازه كافي جا براي گره زدن داشته باشد . سلوفون را سه دور اطراف گوشت بپيچيد و چون براحتي روي هم قرار ميگيرد به هيچ وجه ضمن پختن باز نميشود يكسر كالباس را با سيمهاي مخصوص بسته بندي محكم ببنديد و از سر ديگر با دست گوشت را فشرده كنيد تا كالباس مانند بادكنك شده و وقتي با انگشت به آن فشار ميدهيد سفت باشد سپس سر ديگر را هم با همان سيمها ببنديد . ظرف بزرگي را انتخاب كنيد كه اگر كالباس را در آن بگذاريد به راحتي در كف آن قرار گيرد و آب در ظرف ريخته روي شعله قرار دهيد وقتي به جوش آمد كالباس را در آن قرار دهيد . نگته مهم اين است كه آب حدافل 2 سانتي متر بالاي كالباس قرار گيرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف كالباس پخته شود . يك ساعت و نيم فرصت دهيد تا پخته شود
    بعد از اينكه پخته شدن كالباس رادر يخچال گذاشته تا كاملاً سرد شود و بعد برش دهيد اگر كالباس را گرم برش دهيد خوب برش نميخورد



    shima_normal, Andrew, زینب سادات۲ و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    قزوين
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    دوستان عزیز من هم دیشب کالباس درست کردم خوب شد فقط کمی بوی ضخم مرغ میداد کسی می دونه چرا؟ چکار کنم که بوش از بین بره

  5. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۳۰
    نوشته ها
    300
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    242
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    نقل قول نوشته اصلی توسط Zahra
    نقل قول نوشته اصلی توسط beheshti
    اینم عکس نهاییش،یادم رفت بگم از یه ق چ زنجبیل رنده شده ی تازه استفاده کردم و آخر سر هم فلفل رنگی خورد شده ریختم تو خمیرش،سوالی بود در خدمتم :)
    من تقریبا با دستور شما کالباس درست کردم و خیلی دوستش داشتیم، توی پارچه پیچیدم و حدود 40دقیقه توی آبجوش گذاشتم
    ولی یه مقدار بافتش زبر بود، بعلاوه انقدر پیوسته نبود که بشه نازک برش زد و خرد میشد، مال شما هم همینطوری بود؟
    می بخشید من الان دیدم سوالتونو عزیزم دفعهی اول که درست کردم راحت برش میخورد ولی نه به اندازی نازکی مال بیرون ها
    تقریبا نیم سانتی
    ولی دفعهی دوم یکم سویاشو امتحانی زیادتر کردم انسجامش خیلی کمتر بود،یعنی هر چی مرغش بیشتر باشه انسجامش بیشتره
    اللهم عجل لولیک الفرج

  6. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    137
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    222
    پسند کرده
    19

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    سلام خانم های کدبانو
    یه سوال !!!! این سوسیس و کالباس های خانگی را هم میشه فریز کرد ؟؟؟؟ چه مدتی ؟؟؟
    ممنون میشم پاسخ بدید

  7. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    نقل قول نوشته اصلی توسط مونا 18
    سلام خانم های کدبانو
    یه سوال !!!! این سوسیس و کالباس های خانگی را هم میشه فریز کرد ؟؟؟؟ چه مدتی ؟؟؟
    ممنون میشم پاسخ بدید

    دوست عزیزم این سوسیس و کالباس ها رو میتونی تا 3 روز تو یخچال نگه داری ولی اگر میخواهی بیشتر بمونن بهتره بزاری تو فریزر . من خودم همیشه زیاد درست میکنم و تو فریزر نگه میدارم
    فقر، شب را گرسنه تا صبح خوابیدن نیست ، روز را بیهوده به شب رساندن است .

  8. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    137
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    222
    پسند کرده
    19

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    [quote=ستاره سربي]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "مونا 18":3r59lb97
    سلام خانم های کدبانو
    یه سوال !!!! این سوسیس و کالباس های خانگی را هم میشه فریز کرد ؟؟؟؟ چه مدتی ؟؟؟
    ممنون میشم پاسخ بدید

    دوست عزیزم این سوسیس و کالباس ها رو میتونی تا 3 روز تو یخچال نگه داری ولی اگر میخواهی بیشتر بمونن بهتره بزاری تو فریزر . من خودم همیشه زیاد درست میکنم و تو فریزر نگه میدارم [/quote:3r59lb97]


    ممنون از پاسخگویت اما عزیز مدت فریز کرده راهم بگی ممنون میشم ؟؟؟ مثلا یکماه میشه ؟؟؟

  9. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    [quote=مونا 18][quote="ستاره سربي":1arnigg6]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "مونا 18":1arnigg6
    سلام خانم های کدبانو
    یه سوال !!!! این سوسیس و کالباس های خانگی را هم میشه فریز کرد ؟؟؟؟ چه مدتی ؟؟؟
    ممنون میشم پاسخ بدید

    دوست عزیزم این سوسیس و کالباس ها رو میتونی تا 3 روز تو یخچال نگه داری ولی اگر میخواهی بیشتر بمونن بهتره بزاری تو فریزر . من خودم همیشه زیاد درست میکنم و تو فریزر نگه میدارم [/quote:1arnigg6]


    ممنون از پاسخگویت اما عزیز مدت فریز کرده راهم بگی ممنون میشم ؟؟؟ مثلا یکماه میشه ؟؟؟[/quote:1arnigg6]



    دوستم تو فریزر زیاد میتونی نگه داری خراب نمی شه ولی ارزش غذائیش کم میشه شما زحمت درست کردن این مواد

    غذائی را به خاطر سالم بودنش میکشی پس بهتره کم کم درست کنی تا زیاد تو فریزر نمونه
    فقر، شب را گرسنه تا صبح خوابیدن نیست ، روز را بیهوده به شب رساندن است .

صفحه 12 از 27 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما