نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2622Likes

موضوع: فلافل

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 354
صفحه 8 از 45 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  1. #57
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    6749
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: فلافل

    من فلافل رو اینطوری درست میکنم
    نخود / 200 گرم (24 ساعت خیس میدم و آبشو 3 4 بار عوض میکنم)
    پیاز / 1 عدد بزرگ
    سیر / دو حبه (یا پودر سیر)
    جعفری (ساطوری شده) / 2 ق غ
    گوجه / 1 عدد
    ب.پ / 1/2 ق چ (قابل حذف)
    آرد سیب زمینی (اگه داشته باشم میریزم ) / 1 ق غ
    نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری و جوز هندی و دارچین و ... به میزان لازم

    نخود خیس خورده رو تا جاییکه بتونم پوست میگیرم و بعد با غذا ساز كاملاً خرد می‏كنم و پیاز خرد شده رو بهش اضافه میکنم و به خرد کردن با غذاساز ادامه میدم تا به درجه مطلوب برسه، گوجه میکس شده و بقیه ادویه جات و ... رو اضافه میکنم و بهش تو یخچال استراحت میدم، نهایت یکساعت و بعد هم میزنم و با فلافل زن میریزم تو روغن داغ (مثل سرخ کردن پیراشکی باید داغ باشه تا مغز پخت بشه خوب)، با این مقدار 24 5 تا فلافل میگیرم که البته ما دوتایی ترتیبشونو میدیم ، موقعی که توی فلافل زنه شکلش میدم بالاشو گرد میکنم که تپلی باشه .

    ما فلافل رو با پیاز جعفری بسیوووور دوست داریم بنابراین با خیار شور و گوجه و پیاز- جعفری سرو میکنیم که چون این دفعه نونمون از این کوچمولوها بود مخلفاتش زیر فلافلاس و معلوم نیست

    نخود رو خوب بعد از خیس خوردن (که طولانی باشه بهتره تا 3 4 ساعت) آسیاب کنید، دمای روغن هم مهمه که اگه خیلی داغ باشه زود برشته میشه و خشک میشه و توش نپخته، استراحت هم بدید حتما بهش که اگه خشک شه تو این مدت یکم بهش آب گرم اضافه کنین که البته چون گوجه میریزم توش نیاز نمیشه اکثرا
    من متاسفانه از برشش عکس ندارم اما منظورتونو از پفکی متوجه نمیشم شاید بیرونیا تخم مرغ داره! من نمیزنم ، اگه دوس دارین یه دفعه امتحان کنین امیدوارم خوشتون بیاد
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  2. بانک بند ناف
  3. #58

    Re: فلافل





    فلافل من اینطوری درست میکنم:
    نخود 1 کیلو
    پیاز 2 عدد متوسط
    سیر 10 حبه
    bp یک ق غ
    زردچوبه فلفل و نمک به میزان لازم
    آب گرم مقداری
    نخود رو بمدت 24 ساعت میذاریم خیس بخوره .بعد پوستش رو میگیریم و 3 بار ریز چرخ میکنیم و با پیاز و سیر رنده شده و ادویه ها و bp مخلوط کرده و کمی آب گرم هم بهش اضافه میکنیم( به حدی که خیلی شل نشه و راحت از قالب سر بخوره توی روغن) میذاریم یکی دوساعت بمونه بعد توی روغن داغ سرخ میکنیم.
    Andrew, natty, mitra40 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۴
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    710

    Re: فلافل

    سلام خانومای کدبانو اینم از فلافل های خوشمزه و لذیذ من
    من از نخود ، پیاز ، 1 حبه سیر، تخم گشنیز، شوید تازه، کنجد ،یک سیب زمینی کوچک و کمی پودر نان استفاده میکنم تخم مرغ هم نمیزنم چون یه بوی خاص بهش میده من خوشم نمیاد.


    اینم عکساش









    Andrew و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  5. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    maman jojo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    فعلا اصفهان
    نوشته ها
    104
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    47
    پسند کرده
    89

    Re: فلافل




    نخود گرد + یک سیب زمینی کوچک + تخم مرغ + زیره + پیاز + سیر+ زرد چوبه و نمک

    شوهر من زیاد از سس عنبه خوشش نمیاد من معمولا یکم رب گوجه سرخ میکنم توش میریزم طعمش عالی میشه .
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  6. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسترن نگارین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    1,062
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    7522
    پسند کرده
    8761

    Re: فلافل

    فلافل با دستور شف طیبه عزیز.
    .............
     
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم دوست دارم هوارتااااااااااااااااا.

  7. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2643
    پسند کرده
    1264

    Re: فلافل

    فلافل با دستور سامره عزیز . من چون آرد سیب زمینی نداشتم و حس کردم مایه خوب به هم دست نداده از دو قاشق پودر نخود استفاده کردم که یک کمی فلافلمو سفت کرد و چون قالب نداشتم با دست فلافلا رو گرد کردم .



    Andrew و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  8. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    خیابان یکم
    نوشته ها
    72
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    0

    Re: فلافل

    خب منم فلافل درست کردم

    طبق دستور شف طیبه ولی من دیگه مغز نون یا آرد اضافه نکردم دوست ندارم توی اینجور مایه ها هی آرد

    اضافه کنم چون طعم واقعی خوب حس نمیشه به عوضش آب سیب زمینی خام و پیاز رو حسابی گرفتم و به مایه 4 ساعت توی یخچال استراحت دادم




    600 گرم نخود
    1 سیب زمینی بزرگ
    2 عدد پیاز بزرگ
    1 تخم مرغ کوچک
    یک قاشق سر خالی مربا خوری بکینگ پودر
    زرد چوبه
    پودر سیر
    ادویه فلافل
    کمی پودر انبه
    نمک

    اول سیب زمینی و پیاز رو چرخ کردم و ریختم تو ابکش تا آب زیادی که دارند

    حسابی کشیده بشه وبعد نخود ها رو و بعدش همه مواد رو یه بار دیگ هبا هم چرخ کردم

    افزودنی ها رو اضافه کردم و کمی ورز دادم گفتم که دیگه هیچ نوع آرد یا آب یا گوجه اضافه نکردم

    بعد 4 ساعت روغن رو توی تابه سرامیکی داغ کردمو گلوله هایی که آماده کرده بودم انداختم تو تابه
    یه قلقی داره یکی که کلاس آشپزی رفته بهم گفت هر گلوله که می خوام بندازم با قبلیش به اندازه شمردن
    1 2 3 فاصله داشته باشه تا روغن مجدد داغ بشه و برای اینکه
    کف نکنه همیشه یه قاشق چوبی کوچیک توی تابه بگذارم


    با این دستور نه وا رفت نه خشک شد و در ضمن طعم فلافل واقعی رو می داد










    * از قالب استفاده نکردم

    * برای تهیه سس یک ق.غ سر پر پودر انبه رو توی نصف لیوان آب جوش حل کردم
    بعد از نیم ساعت به غلظت سس رسید
    Andrew, mitra40 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن شرط اول قدم آنست که مجنون باشی

  9. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
    نوشته ها
    45
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: فلافل

    سلام ... منم دستور خودم رو میذارم و این دقیقا مزه اش مثل فلافل های بیرون میشه... البته مقدراهای دقیق رو نمیدونم همیشه چشمی مواد رو اندازه میزنم

    نخود 24 ساعت خیس کرده
    ادویه و زردچوبه
    بکینگ پودر
    پیاز
    همین

    نخود رو میریزم توی غذاساز(چرخ گوشت ندارم) و آماده که شد... پیاز رو هم جدا رنده میکنم کمی آبش رو میگیرم و نگه میدارم .. بعد از اینکه نخود و پیاز و ادویه و زرچوبه و بکینگ پود رو اضافه کردم و خوب قاطی کردم اگر چسبندگی موادم خوب بود که هیچ اگر نه آب پیاز رو کم کم اضافه میکنم و مواد باید حالت خمیری سفت داشته باشه. بعد هم با قالب توی روغن داغ میریزم.... عالی میشه
    Andrew این نوشته را پسندیده.

صفحه 8 از 45 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما