نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2622Likes

موضوع: فلافل

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 354
صفحه 7 از 45 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    395
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    181
    پسند کرده
    616

    Re: فلافل

    نخود 3 پیمانه ( از قبل خیس شده بود )

    پیاز 3 عدد
    سیر 3 حبه
    پودر سیر نصف قاشق چایخوری
    نمک

    همه مواد رو چرخ کردیم 2 بار و بعد هم دو ساعتی توی یخچال موند و بعدش سرخ کردیمشون
    خوشمزه شده بود فقط یه مقدار خشک بود .
    البته زحمت کاراش رو هاله کشیده بود و با هم سرخشون کردیم و خوردیم .
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    بهترین چیزها زمانی رخ میدهد که انتظارش را نداری .

  2. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    211
    پسند کرده
    0

    Re: فلافل

    نخود نیم کیلو 24 ساعت خیس خرده
    تخم مرغ 2عدد
    اب نصف فنجان
    سیر 4حبه
    پیاز 1عدد متوسط
    پودر انبه 3قاشق غذاخوری
    پودر اویشن 1قاشق مرباخوری
    فلفل سیاه وقرمز به دلخواه
    کنجد به دلخواه
    بکینگ پود 1قاشق غذاخوری یا جوش شیرین 1قاشق چایخوری
    سیب زمینی 1عدد به اندازه یک تخم مرغ
    نخود را دوبار با چرخ گوشت چرخ کنید و پیاز و سیر رنده شده + اب +اویشن +پودر انبه +تخم مزغ +بکینگ پودر وکنجد +سیب زمینی ریز رنده شده +فلفل همه مواد با هم مخلوط ویک ساعت استراحت بدهید وبعد در ظرف روغن ریخته و با حرارت کم سرخ کنید
    نکته
    وقتی از کنار فلافل فروشی رد می شوید متوجه بوی فلافل می شوید که همه جا پیچیده در واقع این بوی پودر انبه است که داخل فلافل ریخته شده که با ان سس فلافل هم درست می کنند


    پود انبه شور است و باید دقت کنیدکه دیگر به مواد نمک اضافه نکنید

    می توانید به جای سیب زمینی نصف لیوان لپه باقلا که همان باقلا پوست کنده است را بپزید و به مواد اضافه کنید
    می توانید 3 قاشق گشنیز خرد شده هم بریزید
    دقت کنید موقعی که با قاشق مواد را به قالب انتقال می دهید خیلی فشار ندهید که حتما پر شود زیرا این کار باعث سفت شده فلافل ها می شود
    ابی که داخل مواد به کار می رود بخاطر این است که خمیر ما خیلی خشک نباشد اگر یکی از فلافل ها راسرخ کردید و احساس کردید سفت است می توانید خیلی کم هم دوباره اب بریزید
    url=http://www.mamipic.com/share-043A_4ED523E4.html][/url]
    url=http://www.mamipic.com/share-FE6E_4ED523E4.html][/url]
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    صلی علی ال علی
    لعنت به دشمن علی



    http://sajede7.blogfa.com/

  3. #51

    Re: فلافل






    نیم کیلو نخود رو 24 ساعت خیس کردم و تو این فاصله سه با آبشو عوض کردم..
    بعد چرخش کردم و یه نون باگت خیس شده + 1 قاشق غذاخوری پودر انبه +2 قاشق کنجد و کمی نمک بهش اضافه کردم و خوب ورزش دادم و تو روغن سرخ کردم.
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  4. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۸
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    113
    پسند کرده
    0

    Re: فلافل

    فلافل هويج
    فلافل يكى از خوراك*هاى لذيذى است كه طرفداران زيادى دارد(به خصوص در ميان جنوبى*ها) و معمولا با نخود تهيه مى*شود. البته بعضى*ها با لپه و باقالى هم درست مى*كنند. ولى به طور كلى اكثر افراد با حبوبات مشكل دارند و از خوردن اين خوراكى لذيذ محروم هستند. اما اگر با اين دستور آن را تهيه كنند حتما لذت مى*برند، چون با وجود اين كه با هويج درست مى*شود، اما به خاطر ادويه*ها و مواد ديگر طعمى شبيه فلافل را خواهند چشيد. اگر از هوبج كم شيرين استفاده كنيد حتما نتيجه بهتر مى*شود.

    مواد لازم:

    هويج : 6 عدد متوسط

    پياز : 1 عدد متوسط

    سير : 4 حبه متوسط

    تخم مرغ : 1 عدد كوچك

    پودر تخم گشنيز : 1 قاشق چايخورى

    ادويه كارى : 1 قاشق سوپخورى

    زرد چوبه : 1 قاشق چايخورى

    خمير وسط 1 نان باگت

    نمك و فلفل قرمز

    روغن براى سرخ كردن

    طرز تهيه : هويج پوست گرفته و پياز و سير ها را ريز رنده مى*كنيم. خمير نان باگت را هم ريز خرد كرده و با بقيه مواد به مخلوط اولى اضافه مى*كنيم و كمى مخلوط مى*كنيم تا مواد به خورد هم بروند. اگر مواد كمى شل بود كمى خمير نان اضافه كنيد. البته در حدى كه بتوانيد خمير را شكل دهيد در نهايت خمير كمى نرم است.

    مى*توانيد از دستگاه "فلافل زن" استفاده كنيد. ولى من از خمير به اندازه 1 گردوى درشت جدا كردم و در روغن داغ و با حرارت متوسط سرخ كردم.

    اين خوراك بيشتر به صورت ساندويج خورده مى*شود.

    نكته: تمام مراحل فوق را مى*توانيد در غذاساز يا با تيغه گوشت كوب برقى انجام دهيد.
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    http://khanjon.blogfa.com

  5. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۳۰
    نوشته ها
    187
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    95
    پسند کرده
    0

    Re: فلافل

    فلافل با دستور رویای عزیز


    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    لحظه هارامیگذراندیم تابه خوشبختی برسیم غافل ازاینکه خوشبختی درآن لحظه هابودکه گذراندیم.

  6. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasim* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    334
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    944
    پسند کرده
    808

    Re: فلافل

    سلام به همه ی خانومای گل ....


    فکر کنم علت وا رفتن فلافل ، داغی کم یا بیش از حد روغنه ...روغن نه باید خیلی داغ باشه و نه خیلی کم حرارت


    برای این که امتحان کنیم ، یک تیکه نون باگت فقسلو میندازیم توی روغ ( قد ناخن )...اگه روی روغن شناور موند ، یعنی روغن خیلی داغه .... و اگر رفت ته ماهیتابه و همون جا موند ، یعنی حرارتش کمه ...


    اما اگه نون رفت ته ماهیتابه و چند ثانیه بعد آهسته اومد بالا یعنی حرارت روغن مناسبه


    قطعا وقتی تعداد زیادی فلافل رو هم توی ماهیتابه می ندازیم ، حرارت روغن رو پایین میاره و ممکنه وا بره ...


    فکر کنم توی قابلمه های کوچیک درست بشه بهتره ...



    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    از کدام راه قرار است که بیایی ؟!

  7. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۳۰
    نوشته ها
    121
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    52
    پسند کرده
    14

    Re: فلافل

    فلافل های فاطمه پز
    نخود + 1 سیب زمینی + 1 پیاز + 1 تخم مرغ + کمی کنجد + شوید خشک + ادویه
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    بعضی زخمها هست ؛ که هر روز صبح باید روشونو باز کنی ، نمک بپاشی ! تا یادت نره دیگه سراغ بعضی آدما .... نبــاید رفت ... !!

  8. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گل باقالی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    نوشته ها
    395
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1862
    پسند کرده
    5571

    Re: فلافل

    اینم از اولین فلافل پزون من. اولش وا رفت یکم آرد نخود چی ریختم درست شد.
    ببخشید دیگه به پای فلافلای شما نمی رسه

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی

صفحه 7 از 45 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما