نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree2767Likes

موضوع: فلافل

نمایش نتایج: از 361 به 368 از 369
صفحه 46 از 47 نخستنخست ... 364344454647 آخرینآخرین
  1. #361
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    8
    سلام ؛ من امروز فلافل درست کردم ولی وا رفت طوری که توروغن حل شد واثری ازش نموند..لطفا بهم بگین دلیلش چی میتونه باشه؟ با سپاس فراوان

  2. #362
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fingil 0 shishi آواتار ها
    شیوا رضاوند
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۴/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    171
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    1222
    پسند کرده
    1338
    نقل قول نوشته اصلی توسط nastaran_1345 نمایش پست ها
    سلام ؛ من امروز فلافل درست کردم ولی وا رفت طوری که توروغن حل شد واثری ازش نموند..لطفا بهم بگین دلیلش چی میتونه باشه؟ با سپاس فراوان
    به نام خدا

    سلام خانمی خوب دلایل زیادی میتونه داشته باشه اما فلافل نیاز به استراحت هم داره

    میتونین فیلم آموزش فلافل خانم گل آور رو دانلود کنید هم از نظر کمی هم کیفی

    تمام نکات رو میگن خیلی هم لذیذ... چون ممکنه موادتون اندازش دقیق نبوده باشه

    و هزاران دلیل دیگر...

    این هم لینک دانلود فیلم / فلافل ـ خانم گل آور
    باران67, fahim68 و hana67 این نوشته را پسندیده.

  3. #363
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samane0101 آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    338
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    2136
    پسند کرده
    3444


    قالب فلفل منم این شکلیه دیگه

    نخود بهمراه لوبیا که کمتراز نصف نخود باشه رو دوروز با آب سرد خیس میدم و میزارم آبش کاملا گرفته بشه و چرخ میکنم
    پیاز رو رنده ریز میزنم و آبش رو کامل میگیرم و به نخود اضافه میکنم
    سیر توش رنده میکنم
    ادویه فلافل که تخم گشنیز و زیره و زردچوبه و کمی زنجفیله بهش اضافه میکنم
    و نمک و فلفل
    مخلوط میکنم و توی روغن سرخ میکنم

    *من هروقت توش آب ریختم تا سفت نباشه یا آب پیازو ریختم وارفته شما هم نریزید و مثل من اگه براتون خیلی خشکه لوبیا و یه سیب زمینی متوسط اضافه کنید
    mitra40, مامان غزل, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #364
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    569
    میزان امتیاز
    1142
    پسند شده
    10897
    پسند کرده
    9291
    من اومدم با فلافل خوشمززززه و اصیل ابادانی و نان باگت خانگی
    نام: 1507653818987.jpg نمایش: 488 اندازه: 91.6 کیلو بایت

    برای نان باگت این مبحث رو ببینید
    نان باگت
    .*
    اول از همه اینو بگم...
    توروخدا تو فلافل تخم مرغ یا سیب زمینی یا آرد یا خمیرنان باگت یا عدس و لپه یا باقلا نریزید.
    البته اگه دوست دارید بریزیداااا
    ✅✅ولی اگه ریختید دیگه بهش نگید فلافل
    ✅بگیددددد کوکو
    ✅بگید ددد کتلت
    ✅بگیدددد شامی .
    ✅✅✅فلافل اصیل فقط و فقط ترکیب نخود و پیاز و ادویه و نمک و فلفل هست

    نام: 1507575909060.jpg نمایش: 488 اندازه: 101.4 کیلو بایت

    هرچی فلافل میبینم تو اینترنت و اینستا و ...همش توی موادش تخم مرغ و سیب زمینی و ...هست.به این بهانه که باز میشه ،یا خوشمزه تر میشه...


    ✅✅✅اگه نخود خوب خیس بخوره
    ✅✅✅اگه نخود دوبار با دنده درشت و یا یکبار با دنده ریز چرخ بشه
    ✅✅اگه مواد فلافل بعد از ترکیب شدن با پیاز و ادویه جات حتما در یخچال استراحت کنه
    ✅✅اگه نخود خیس خورده رو از قبل فریز نکرده باشید
    ✅✅اگه روغن برای پخت داغ باشه
    ✅✅اگه مقدار پیاز متناسب باشه(زیاد نباشه)
    ✅✅اگه بکینگ پودر یا جوش شیرین زیاد نباشه
    .
    ✅بهیچ عنوان فلافل در روغن متلاشی(پخش) نمیشه



    ✅✅برای فلافل حتما از نخود درشت استفاده کنید
    ✅✅من خودم چشمی مواد رو میریزم ولی حدودا به ازای نیم کیلو نخود ،یک عدد پیاز بزرگ و پنج شش حبه سیر کافی هست


    برای فلافل نخود رو به مدت یک شبانه روز خیس میدم.بعد توی آبکش میریزم و صبر میکنم تا ابش بره.نخود رو بهمراه پیاز و چند حبه سیر ،دوبار با دنده بزرگ چرخ گوشت چرخ میکنم.( اگه چرخ گوشت ندارید با غذاساز هم میتونید فقط مثل کار با چرخ گوشت پوک نمیشه.یکم خمیری تر میشه).ادویه فلافل و نمک و فلفل میزنم.به مدت دو سه ساعت در یخچال استراحت میدم


    ✅معمولا ادویه فلافل تخم گشنیز و زیره داخلش هست.ولی چون من طعمشون رو دوست دارم یکم بیشتر اضافه میکنم(که کاملا سلیقه ای هست)

    .

    ✅موقع سرخ کردن یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و حدود دو قاشق غذاخوری روغن مایع یا زیتون میریزم و خوب هم میزنم و با کمک قالب فلافل قالب زده و در روغن داغ سرخ میکنم.
    ✅فلافل رو خیلی فشرده قالب نزنید.
    ✅معمولا از جوش شیرین هم استفاده میشه. ولی من همیشه بدون جوش شیرین درست میکنم
    .
    بکینگ پودر فقط برای پوک شدن فلافل هست.که باز اون هم سلیقه ایه.من خودم میریزم.و باعث میشه حین پخت فلافل کمی پف میکنه
    .
    ریختن روغن باعث پخته شدن قسمت وسط فلافل ها میشه

    نام: 1507575888475.jpg نمایش: 490 اندازه: 107.3 کیلو بایت
    hasti68, مامان سیدکوچولو, zahra - n و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  5. #365
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,223
    میزان امتیاز
    849
    پسند شده
    13650
    پسند کرده
    14718
    نام: 101010.jpg نمایش: 2411 اندازه: 105.7 کیلو بایت
    فلافل ابادانی با دستور دوست خوبم الی بانو
    فلافل آبادان
    مواد لازم:

    نخود:250 گرم

    پیاز :1 عدد

    سیر :2 حبه

    جعفری و گشنیز

    نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه فلافل شامل:پودر تخم گشنیز و پودر زیره و پودر زنجبیل

    آد:1 تا 2 قاشق سرصاف



    نخود رو دوشب بخیسونید و تو این دوشب چند بار آبش رو عوض کنید

    بعد با پیاز و سبزیجات و سیر 2 تا 3 بار چرخ کنید که حسابی له بشن

    سپس با نمک و فلفل و زردچوبه و آرد مخلوط کنید

    و بعد هم توی یه قابلمه کوچیک تو روغن داغ و زیاد سرخ کنید



    فوت کوزه گری فلافل:

    اول اینکه سبزیجاتش باعث ترد شدنش میشن پس اصلا حذفش نکنید

    و اینکه تو یه قابلمه کوچیک و گود و با روغن داغ و زیاد سرخشون کنید عالی میشن



    سعی کنید گوجه فرنگی با رب گوجه یا سیب زمینی یا تخم مرغ بهش اضافه نکنید چون دیگه فلافل اصیل نمیشه و شبیه کتلت میشه

    پ.ن ..من بین فلافل ها پنیر گذاشتم ..

    .......
     
    mitra40, fahim68, Ladddy و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  6. #366
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    569
    میزان امتیاز
    1142
    پسند شده
    10897
    پسند کرده
    9291
    فلافل با دستوری که دو پست بالاتر خودم نوشتم

    لینک دستور
    فلافل

    نام: 1512935093083.jpg نمایش: 342 اندازه: 99.1 کیلو بایت
    zakizadeh, m1361, khanoom pasand و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  7. #367
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanoom pasand آواتار ها
    دلبر....
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    547
    میزان امتیاز
    48
    پسند شده
    2221
    پسند کرده
    4168
    سلام به دوستان گل و هنرمندم
    اینم از فلافل های خوشمزه من
    با رسیپی دوست عزیزم مهرشین جان از سایت سر اشپز باشی
    سرآشپزباشی
    یک دنیا تشکر مهرشین عزیزم بابات رسیپی بینقصت
    قبلا هر بار فلافل درست میکرد خشک میشد ولی این بار همه چیزش عالی و خوشمزه بود
    نام: فلافل (3).jpg نمایش: 274 اندازه: 108.2 کیلو بایت
    نام: فلافل.jpg نمایش: 275 اندازه: 100.8 کیلو بایت
    البالو پلو
     
    zakizadeh, m1361, fateme.asqari و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نگران فردا نباش...........
    خدا از قبل انجاست..........

  8. #368
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,079
    نوشته های وبلاگ
    97
    میزان امتیاز
    1431
    پسند شده
    22867
    پسند کرده
    18943
    نمامانم خود خیس خورده رو با سیر و پیاز و ادویه چرخ میکنه و فریزری منم فقط زحمت سرخ کردنشو میکشم البته مقداری آب و بکینگ پودر بهش اضافه میکنم

    نام: 20171127_201028.jpg نمایش: 164 اندازه: 96.2 کیلو بایت
    ....
     
    zakizadeh, RE79EL, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

صفحه 46 از 47 نخستنخست ... 364344454647 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما