نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2622Likes

موضوع: فلافل

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 354
صفحه 4 از 45 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    613
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    583
    پسند کرده
    677

    Re: فلافل

    فلافل با روش شف طیبه عزیز که یه گوجه فرنگی کوچولو هم به مواد اضافه کردم .خیلی خوشمزه بود . فلافلهایی که وسطشون رو کمی گود کرده بودم بهتر شده بود .
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۵
    نوشته ها
    775
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    160
    پسند کرده
    123

    Re: فلافل

    سلام دوستان عزیز مهمترین رمز فلافل این است .
    1.یک و نیم لیوان نخود را که 24 ساعت خیس می خوره ابش را چند بار عوض کن
    2.مرحله اخر در ابکش ریخته تا ابش بره
    3.نخوددر چرخ گوشت با نمک وفلفل ..رنگ زعفران .2حبه سیر .1پیاز.2تا3بار چرخ کن
    سپس در ظرفی بذار 1تا 2ساعت در یخچال بمونه وقتی در اوردی .....کمی اب ....در مخلوط بریز تا حدی که شل نشود پس از ان در قالب بریز ودر روغن داغ سرخ کن.

    اگرمایع تمام فلافل فروشی ها را دیده باشید علت اینکه مخلوط به قالب نمی چسبد وپوک ونرم به خاطر ریختن اب است.
    ...
    پودر انبه هم از عطاری ها بخرید . درضمن اونها هیچی بهش اضافه نمی کنند .

    طریقه درست کردن سس انبه
    ..اب جوش سماور که قل قل می کنه در ظرفی بریز 2 قاشق غ خوری از پودر انبه را به ان اضافه کن هم بزن بزار خنک شه وقتی خنک شد می بینی که سس حالت سفتی گرفته .مقدار اب 1 لیوان است.
    Andrew, باران67 و قلب خونه این نوشته را پسندیده.

  4. #27

    Re: فلافل

    نقل قول نوشته اصلی توسط VIVI
    درموردتهیه سس فلافل لطفا توضیح بدین؟

    چون بدون سس مزه نمیده

    من یه بارازیکی ازفلافل فروشی پرسیدم یه جوری جواب دادکه معنی اش این بودکه نمیخوام بگم

    یکی از سس های مورد استفاده برای فلفل سس انبه هست که با پودر انبه درست می شه...به پودر انبه دسترسی دارید؟؟ تهران کوچه مروی می تونید پیدا کنید
    Andrew, باران67 و salahi این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #28
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: فلافل

    نقل قول نوشته اصلی توسط VIVI
    من تبریزم وتاحالا استفاده نکردم حتما میرم میپرسم ببینم هست یانه
    من هرفلافلی خوردم هیچ کدوم به خوشمزگی فلافل کوچه مروی نیست
    راست میگه نجما میدونستم هااااااااااااااااا :دی ولی فچ کنم با سس خردل هم خیلی خوشمزه بشه :) پودر انبه خیلی خوشمزه اس تو غذاها هم میشه استفاده اش کرد:)
    ویوی جون عطاریها دارن ... پودر رو توی آب حل میکنی و به غلظت سس درمیاری و استفاده اش میکنی:)
    نقل قول نوشته اصلی توسط VIVI
    آرام جون نمیدونم اونا چی توسسشون میریزن که مثل سفیده کش میادیه ذره که میمونه

    حتمامیرم میگیرم
    والا ویوی جون نمیدونم ولی با حدسیاتم میتونن ارده هم بزنن بهش ... یعنی کلا 1 سس با ارده درست کنن یا ارده با سس خردل ... ولی سس انبه خوشمزه اش میکنه فقط اگه اضافه اومد حتما تو یخچال باید نگهداری بشه هااااااااااا
    پودر انبه پودر انبه اس با 1 سری ادویه جات ... نه از اون پودرایی که باهاش شربت درست میکنن و شیرینه هاااااااااا ... باهاش 1 سس درست میکنن با غلظت این عکسه ... تازه هم خیلی تنده:دی دارم میسوزممممممم .... ببین نصفه شب چه کارایی میکنم هااااااااا:دی حالا باید خونه رو جارو کنم:))



    Andrew, lady of shalott, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  6. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shohreh-sh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    هر آن جایی که دل خوش باشد.
    نوشته ها
    732
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1374
    پسند کرده
    1339

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    coffeeجان سالم
    فلافلی که من مرتب درست میکنم وبه گفته ی اطرافیان خوب است وامیدوارم رضایت شما را هم جلب کند!!
    مواد لازم:
    نخود 1 لیوان-باقلای تازه(باقلای خشک لپه شده)1/2 لیوان -پیاز وسیب زمینی متوسط هر کدام یک عدد-سیر چند حبه(بستگی به مذاق افراد دارد)-نمک وفلفل وزرد چوبه به میزان لازم -روغن برای سرخ کردن
    طرز تهیه:
    نخود را 24 ساعت خیس کرده وباقلا هم اگر خشک بود باید خیس شودوسپس آنها را چرخ کرده وپیاز وسیب زمینی را هم چرخ کرده و آب آن را کاملا گرفته وسیر را هم رنده کرده وتمام مواد را مخلوط کرده ونمک وفلفل وزردچوبه را هم افزوده وکمی ورز داده وسپس روغن را در ظرفی کوچک داغ کرده واز مواد آماده شده به انداره ی یک گردو برداشته وبا دست گرد کرده کمی هم فشرده تا از گردی خارج شود ودر روغن که روی حرارت ملایم میباشد انداخته تا در روغن غوطه ور شود و دوطرف آن طلایی شود.
    نکات مهم:
    گرفتن آب پیاز وسیب زمینی خیلی مهم است زیرا آب داشتن آنها انسجام وچسبندگی کل مواد را از بین می برد.
    ملایم بودن حرارت هم حایز اهمیت است زیرا اگر حرارت زیاد باشد داخل فلافل ها خام میماند.
    این مقدار مواد حدود 17تا 20 فلافل میدهد.(اگر اشتباه نکنم.!!!)
    نوش جان وحتما نتیجه را به من خبر بده.
    Andrew, coffee و باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #30
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    611
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    فلافل با دستور اصیل و همیشگی:

    نخود از 48 ساعت قبل خیس خورده و چندین بار آبش عوض شده..یه لیوان..

    یه قاشق جعفری خرد شده..

    یکی دو قاشق آب

    ادویه مخصوص فلافل و فلفل قرمز فراوان

    یه سیب زمینی خیلی کوچولو

    یه تخم مرغ خیلی کوچولو

    (من توی فلافل دوست ندارم سیب زمینی و تخم مرغ زیاد بزنم...چون اونوقت حس میکنم دارم کتلت سیب زمینی میخورم یا شامی پوک و..) اصل فلافل همین نخودشه و باید بتونی با همین وانرفته و ترد درش بیاری...اضافه کردن زیاد سیب زمینی و آرد نخودچی و تخم مرغ طعم واقعیشو تحت تاثیر قرار میده...

    موادر رو میذارم یه ساعتی استراحت کنه توی یخچال و بعد توی روغن زیاد سرخ میکنم...





    آب برای پوک شدن و کمی خمیری شدنشه تا مجبور نباشید تخم مرغ و..زیاد بزنید..فوت کوزه گریشه:دی
    یه کم اب میریزید..مثلا یه قاشق..کمی منسجمش میکنه..بسته به اندازه مواد...ممکنه یه قاشق دیگه بخواد یا بستش باشه..خودونت چشمی متوجه میشین...زیاد اب نریزید...یکی دو تای اولو درست کنین..اگه حس کردین منسجم نیست..کمی دیگه بریزین اب..

    نخود رو چرخ نمیکنم من..برای چرخ میگن دو بار خوبه...میریزم توی غذاساز...نباید خیلی له بشه و آردی..نبایدم دون دون درشت باشه خیلی زیاد...دون دونهای ریز ولی نه خیلی خمیری...

    من ادویه رو میخرم آماده..ولی نداشتنی هم..از همون نمک و فلفل فراوان و پودر سیر و تخم گشنیز و..استفاده میکنم جاش خودم..
    Andrew, natty, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    69
    پسند کرده
    0

    Re: فلافل

    نخود خیس خورده به مدت 1 روز - سیر - یک عدد گوجه - پیاز

    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  9. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۵
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    0

    Re: فلافل

    دوستاع عزیز سلام داشتم بحث داغ فلافل رو دنبال میکردم گفتم منم عرض اندامی کرده باشم ما خودمون عربیم و توی پخت فلافل خیلی حرفه ای البته مامانم رو میگم.لازمه بگم که ما کمی دنبه هم قاطیش میکنیم و از سبزی تره هم استفاده میکنیم بجای جعفری اگه دوست داشتین امتحان کنید. در ضمن ادویه فلافل(انبه) رو هم میتونید از کوچه مروی بخرید هم از منطقه دولت اباد .اگه گذرتون به دولت اباد افتاد حتما برای خودتوت از باقلواهای عربی بخرید تا مزه واقعی باقلوا رو بچشید.
    Andrew, bahar 2kh, mehregan1384 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 4 از 45 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما