نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2622Likes

موضوع: فلافل

نمایش نتایج: از 297 به 304 از 354
صفحه 38 از 45 نخستنخست ... 2835363738394041 ... آخرینآخرین
  1. #297
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    506
    پسند شده
    7865
    پسند کرده
    11489
    سلام
    دستور فلافل من
    150 گرم نخود که دو روز خیس داده بودم و هر بار آبشو عوض می کردم
    1/5 ق غ ادویه مخصوص فلافل
    1 ق چ پودر زیره در صورت تمایل(البته برای گرفتن نفخ نخود خوبه)
    نمک و زرد چوبه و فلفل اضافه
    1عدد تخم مرغ
    1 ق غ جعفری خشک

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 143369239557523.jpg
مشاهده: 622
حجم: 102.5 کیلو بایت
    عدسی
     
    باران67, golbarg., m1361 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #298
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نایاب 90 آواتار ها
    کیمیا 90 سابق
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    815
    میزان امتیاز
    306
    پسند شده
    7081
    پسند کرده
    14121

    ویترین مدال ها

    اینم فلافل های من
    که از این دستور دوست عزیزم درست کردم با کمی تغییرفلافل
    نخود 250 گرم
    پیاز متوسط
    سیر تازه ساقه دار استفاده کردم به اندازه 2 ق غذاخوری
    نمک .فلفل سیاه.تخم گشنیز.
    نخودم را به مدت 15ساعت خیس کردم که هم حجمش زیاد شد هم کمی پوسته هاش جداشد
    نام: IMG_20150707_201914.jpg نمایش: 754 اندازه: 84.6 کیلو بایت
    نام: IMG_20150708_111947.jpg نمایش: 748 اندازه: 99.4 کیلو بایتبعد داخل ابکش ریخته تا ابش بره ، بعد دوبار چرخ کردم با دنده ریز و دور سوم با پیاز و سیر چرخ کردم نام: IMG_20150708_114602.jpg نمایش: 745 اندازه: 93.8 کیلو بایت.و ادویه هام رو بهش زدم و یکم داخل یخچال گذاشتم .
    موقع سرخ کردن داخ همان ظرف مواد را به دو قسمت تقسیم کردم و اول به ان مقداری که میخواستم استفاده کنم بکینگ پودر زدم و قالبم را داخل روغن زده و بعد داخلش را با موادم پر میکردم نام: IMG_20150708_122341.jpg نمایش: 757 اندازه: 99.6 کیلو بایتو ظرفم را طوری روغن ریخته که نصف فلافلم توی روغن باشه . یکمی از موادم را که سرخ کردم . دوباره داخل یخچال گذاشتم تا خودش بگیرد و دوباره بکینگ پودر زده و سرخ کرده نام: IMG_20150708_122806.jpg نمایش: 753 اندازه: 91.7 کیلو بایت.
    و داخل این توری انداخته تا روغن اضافیش گرفته بشه نام: IMG_20150708_124631.jpg نمایش: 756 اندازه: 102.1 کیلو بایت
    و این هم تزیین شده اش .
    که اطراف ظرفم را سس ریختم و با خلال دندان به صورت گل درست کردم و یک قطره سس سفید وسطش انداختم
    نام: IMG_20150708_134403.jpg نمایش: 2112 اندازه: 102.0 کیلو بایت
    ؟؟؟؟
     
    پرنسس.م, maman_mahya, zakizadeh و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عشق یعنی لحظه های خیلی خاص که خدا هم فکر ماست

  4. #299
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
    نوشته ها
    119
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    50
    دوستان میشه فلافلو ی کم بخارپز کرد بعد بقیه مراحلو انجام داد؟البته بعداز اینکه خیس خورد بخارپز بشه ک اون حالت سفتی ک توی گلو گیر میکنه رو بعداز سرخ شدن نداشته باشه

  5. #300
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    4,701
    میزان امتیاز
    259
    پسند شده
    18666
    پسند کرده
    15040
    نقل قول نوشته اصلی توسط پتیا نمایش پست ها
    دوستان میشه فلافلو ی کم بخارپز کرد بعد بقیه مراحلو انجام داد؟البته بعداز اینکه خیس خورد بخارپز بشه ک اون حالت سفتی ک توی گلو گیر میکنه رو بعداز سرخ شدن نداشته باشه
    من یه بار این کارو کردم یعنی نخودمو کمی پختم....اصلا دوست نداشتیم دیگه مزه فلافل نمیداد بدتر خفه کننده شده بود
    باران67 و shima_normal این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم عاشقتمممممممم....


  6. #301
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گلنرگس 2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
    نوشته ها
    581
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    6035
    پسند کرده
    6116
    سلام دوستان
    اين هم فلافل خونگي ما
    حدود يك كيلو نخود رو دو روز خيس كردم و تند تند ابش را تعويض مي كردم و مجددا دوباره اب مي ريختن.. دقيقا دور روز كامل نخود خيس خورد بعد نخود را ابكش كردم و گذاشتم كاملا ابش بخار شه و ابي توش نمونه... بعد دو تا سيب زميني نسبتا بزرگ رو نيمه اب پز كردم... نخود ها كه اماده شد يه بار چرخ مي كنيم.. بعدا يه سري ديگه نخودها رو همراه با سيب زميني ها و يك پياز و كمي خمير نان ساندويچي(باگت) .. (در حاشيه.. خمير داخل نان ساندويجي رو با دو سه قاشق چايخوري شير نمناك كردم) ..(من تخم مرغ استفاده نكردم چون حالت كتلت مي شه)... پس براي بار دوم نخود رو با خمير نان.يك پيازكوچك و سيب زميني هاي نيمه ابپز چرخ كرده و سپس ادويه هاي مورد نظر رو بهش اضافه كردم.. (به غير از زردچوبه)
    ادويه هاي من .. فلفل سياه.. گلپر.. زيره سياه .. زيره سبز و تخم گشنيز و كمي هم سياه دانه بود كه اينها سليقه اي است.. به مواد خود اضافه كردم همراه با كمي هم پكينگ پودر... و گذاشتم تقريبا حدود يك ساعت خمير فلافل ام تو محيط اشپزخونه استراحت كنه... سپس در روغن فراوان سرخش كردم.. بسيااااااااااااااااااار ترد و خوشمزه بود خيلي ترد شده بود


    اين هم عكس هاش
    ادويه ها


    اوديه پودر شده


    اين هم مواد فلافل









    ممنون از نگاهتون
    ؟؟؟
     
    golbarg., آتامان, پرنسس.م و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گفتم که خدا مرا مرادی بفرست
    طوفان زده ام راه نجاتی بفرست
    فرمود که با زمزمه یا مهدی(عج)
    نذر گل نرگس صلواتی بفرست.




  7. #302
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shima_normal آواتار ها
    اسماعیلی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۳۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    146
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    586
    پسند کرده
    349
    نقل قول نوشته اصلی توسط ترنم63 نمایش پست ها
    من یه بار این کارو کردم یعنی نخودمو کمی پختم....اصلا دوست نداشتیم دیگه مزه فلافل نمیداد بدتر خفه کننده شده بود

    وای دقیقا منم یبار پختم - اصلا نتونستم بخارم -
    کوفت :(
     

  8. #303
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    marziyeh.ali1 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    696
    میزان امتیاز
    190
    پسند شده
    10322
    پسند کرده
    5525
    فلافل
    نام: 20150510_134307.jpg نمایش: 563 اندازه: 104.0 کیلو بایت
    فلافل
    قرمه سبزی
     
    باران67, m1361 و افسونی این نوشته را پسندیده.
    مادر
    تنها بتی ست که شکسته هایش هم
    بر من خدایی میکند

  9. #304
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آتامان آواتار ها
    آتامان
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    ❤ 😊 ❤
    نوشته ها
    1,575
    میزان امتیاز
    947
    پسند شده
    25516
    پسند کرده
    20953
    سلام رفقا اولین فلافل بنده با دستور عاااااااااااااااااااااااا اااااالی گل نرگس عزیزم دو پست بالا تر خیلی خوب بود بدون تخم مرغ خیلی هم ترد شده بود البته کمی ب.پ هم زدم من با حداقل دستور واسه دونفر شیرهم نداشتیم به جاش مغز نون باگت را با ماست خیس کردم

    ❤ خورش هویج ❤
     
    کوئین, باران67, m1361 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




صفحه 38 از 45 نخستنخست ... 2835363738394041 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما