نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2622Likes

موضوع: فلافل

نمایش نتایج: از 273 به 280 از 354
صفحه 35 از 45 نخستنخست ... 2532333435363738 ... آخرینآخرین
  1. #273
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تارا16 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    523
    میزان امتیاز
    188
    پسند شده
    2386
    پسند کرده
    2649
    فلافل من با دستور خواهر شوهر عزیزم
    برای هر یه پیمونه نخود یه پیاز متوسط و 5 تا 6 حبه سیر و دو قاشق غذا خوری جعفری خرد شده ونمک و فلفل که از سر تنبلی همشو می ریزم تو مولینکسولی واقعا خوشمزه اس دست خواهر شو هری درد نکنه
    نام: 20150222_220126.jpg نمایش: 617 اندازه: 103.5 کیلو بایتنام: 20150223_074121.jpg نمایش: 614 اندازه: 100.2 کیلو بایت
    قیمه
     
    باران67, m1361, golbarg. و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #274
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    274
    نوشته های وبلاگ
    26
    میزان امتیاز
    319
    پسند شده
    4844
    پسند کرده
    3815

    فلافل

    طبق دستور شف طیبه فقط نون یادم رفت توش بزنم

    ودر ضمن صبح مایع رو درست میکنم و تا ظهر 3-4 ساعتی تو یخچال استراحت میکنه

    بعد از سرخ کردن با قالبهای قلب و ستاره قالب زدم

    نام: 20150217_150523.jpg نمایش: 1495 اندازه: 99.8 کیلو بایت
    سوپ بروکلی
     
    افسونی, Hope, باران67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار...
    خودش زیباترین قایقها را برایت میفرستد!!!!!!!!

  4. #275
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbarg. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    483
    پسند شده
    4908
    پسند کرده
    9285
    یه پیمانه نخود رو 24 ساعت خیس دادم و پوستشو جدا کردم و به همراه یه پیاز متوسط و سه حبه سیر داخل مولینکس چرخ کردم بعد بهش ادویه فلافل و نمک و فلفل و زردچوبه و نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر زدم و در نهایت داخل روغن سرخ کردم. خیلی خوشمزه شد

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: DSC_0008.jpg
مشاهده: 1448
حجم: 97.1 کیلو بایت
    ...
     
    خاله ساناز, تانسو, باران67 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #276
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    83
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    609
    پسند کرده
    35
    دستور پخت منم مثل گلبرگ بود
    نام: 201503183084.jpg نمایش: 1288 اندازه: 63.1 کیلو بایتبسیار خوب و ترد شده
    استانبولی
     
    sOhEiLa71, افسونی, golbarg. و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #277
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,882
    میزان امتیاز
    589
    پسند شده
    47476
    پسند کرده
    49571

    ویترین مدال ها



    فلافل با این دستور:

    نخود خیس خورده-------------------250 گرم
    پیاز-------------------------------------1عدد بزرگ
    سیر------------------------------------3حبه
    رب گوجه فرنگی--------------------1قاشق مرباخوری یا 1عدد گوجه کوچک رنده شده
    سیب زمینی آب پز-----------------1عدد کوچک
    ادویه فلافل--------------------------2قاشق چایخوری( من ادویه فلافل نداشتم پودر فلفل سیاه و زیره سبز و تخم گشنیز رو با هم مخلوط کردم)
    فلفل و نمک و زردچوبه-----------به مقدار لازم

    نخود رو 24 ساعت قبل خیس میکنیم و چند باری آب آن را عوض میکنیم.
    نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ کرده و سپس سیب زمینی رنده شده و رب یا گوجه و ادویه ها را اضافه و خوب ورز میدهیم.
    داخل ظرف کوچک و گودی سرخ میکنیم.
    برای خوشمزه شدن از فلفل بیشتری میتوانید استفاده کنید.

    باران67, maman_mahya, عطر سیب و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  7. #278
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    274
    نوشته های وبلاگ
    26
    میزان امتیاز
    319
    پسند شده
    4844
    پسند کرده
    3815
    با دستور شف طیبه
    فقط موادو با دستم حسابی ورز دادم مثل کوفته

    در ضمن موادو شب درست کردم تا صب گذاشتم استراحت کنه که بسیار پف کرد

    نام: 20150412_151737.jpg نمایش: 1133 اندازه: 104.1 کیلو بایت
    سوپ بروکلی
     
    افسونی, باران67, golbarg. و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار...
    خودش زیباترین قایقها را برایت میفرستد!!!!!!!!

  8. #279
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۳۰
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    25
    پسند کرده
    1
    سلام دوستان
    يه سوال
    من فلافلام خيلي خوشمزه ميشه از طعمش راضي ام اما يه روز كه مي مونه خيلي سفت ميشه. چرا؟؟
    خيلي دوست دارم ايراد كارمو بدونم
    من از تركيب نخود و سيب زميني و پياز و آرد سوخاري(بيروني نه ها من از مغز نون باگت استفاده مي كنم) و بكينگ پودر استفاده ميكنم و البته جعفري
    حالا شما بگين چرا سفت ميشه؟

  9. #280
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86582
    پسند کرده
    75956

    ویترین مدال ها

    جشنواره فلافل

    من دستورای مختلفی برای فلافل تست کردم ولی بهترین و خوشمزه ترین فلافل که تاییدیه مهمونامم گرفته همین دستوری هست که خدمتتون عرض میکنم.
    در کل دستورای مختلف فلافل،به سه دسته تقسیم میشن:
    -نوعی که داخلش سیب زمینی و تخم مرغ داره
    -نوعی که فقط از نخود داخلش استفاده میشه
    -نوعی که ترکیبی از نخود و باقلا داخلش استفاده میشه

    برای هر کدوم از انواع بالا،جزئیات در دستورای مختلف فرق داره
    من به صورت کلی قصد مقایسه داشتم و بعد ها هم بارها دستوری که تصویب شده بود رو با تغییرات مختلف در جزئیات دستور، تست کردم و این دستور رو خیلی پسندیدم:


    دستور فلافل خانم گل اور البته ممکنه کمی جزئیاتش فرق کنه

    موادلازم:

    نخودخام 250گرم
    پیاز 1عدد متوسط
    سیر 2حبه
    پودرتخم گشنیز 2ق چ سر پر
    زیره یک چهارم ق چ
    نمک 1ق چ
    فلفل قرمز 1ق چ
    bp یک ق چ
    گشنیز و جعفری یک دوم پیمانه(میتونین از ترکیب گشنیز و جعفری استفاده کنین یا فقط یکیشون رو بزنین.)

    طرز تهیه:
    نخود را با آب سرد میشوییم و 24 ساعت خیس میکنیم.(بهتره 72ساعت باشه و روزی دو بار آب اونو عوض کنیم)
    * سرد بودن آب خیلی مهم است،اگه آب گرم باشه نخود سفت و بدبو میشه و طعم خوشایندی در نهایت نخواهیم داشت.
    * دراین 24 ساعت حتما باید 3-4 بار آب آن را عوض کنیم.
    **وزن نخود دقیقا دو برابر میشه بعد از خیس خوردن.ینی 250 گرم میشه نیم کیلو

    بعد از ان نخود را 2 بار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ میکنیم و در آخر پوده ی لطیفی حاصل می شود.
    پیاز را رنده کرده و نایلون روی آن می کشیم تا میکروب نفوذ نکند و بعد از 5 دقیقه سراغ ظرف پیاز میریم.
    آبی که در ظرف جمع شده دور میریزیم و نیاز نیست که پیاز را فشار دهیم ،جهت آبگیری چون باعث خشک شدن فلافل می شود.
    پیاز رنده شده وسیر کوبیده را به پوره ی نخود اضافه می کنیم
    گشنیز یا جعفری ،بعد از شستن باید کاملا خشک شود و آبی نداشته باشد .
    گشنیز را نیز به مواد اضافه می کنیم .
    ادویه جات را اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط میکنیم.
    اگر مخلوط خیلی خشک بود هیچ چیزی بجز آب یخ اجازه نداریم اضافه کنیم.
    بهتر است روی مواد را نایلون کشیده و 20 دقیقه در یخچال قرار دهیم و بعد از 20 دقیقه باز مواد را ورز دهیم و بعد استفاده کنیم.
    این استراحت خیلی مهم است جهت جلوگیری از متلاشی شدن فلافل.
    قالب فلافل را کمی چرب می کنیم (کمی کنجد پاشیده)و مواد را درون آن می زنیم .
    حرارت روغن خیلی مهمه:
    1-حرارت اصلا نباید کم باشد چون روغن را به خود جذب می کند و فلافل سفت می شود.
    2-زیاد هم نباید باشه حرارت چون باید به نخود خام فرصت پخته شدن بدیم.
    3-حرارت باید متوسط باشد.

    *فلافل نباید در روغن شناور باشد چون ممکن است متلاشی شود.در واقع تا نصفه که روغن باشد کافی است و بعد از سرخ شدن یک طرف، طرف دیگر را سرخ می کنیم و در این حالت نیازی به گرفتن روغن فلافل و حوله کاغذی گذاشتن نداریم.


    *سس انبه برای فلافل دستور خانم گل اور که البته من تست نکردم:

    پودرانبه 2 ق غ +1 چهارم پ سرکه + 1 ق غ رب + 1 ق چ فلفل +1 ق چ نمک
    آب به حدی می ریزیم که رقیق شود بعد روی حرارت می گذاریم تا غلیظ شود.
    پوست انبه خشک کنیم و داخلش بریزیم خیلی خوش عطر می شود.

    *سس انبه با دستور بچه های مامی سایت که اینم تست نکردم فقط جهت نوشتن دو دستور کنار هم میذارم:
    2 ق پودر + 1 لیوان آ ب جوش
    این مواد را میزاریم خنک بشه خودش غلیظ وآماده میشه!

    نکات:

    *اضافه کردن آب به مایه فلافل باعث چسبندگی مواد و انسجام به همدیگر و عدم متلاشی شدن آن و پوک شدن آن است.
    اگه یکی سرخ کردیم و سفت و غیر پوک بود به مابقی آب اضافه میکنیم.

    *می تونیم بذاریم نخود برا ارزش غذایی بیشتر کمی جوانه بزنه.

    *سیب زمینی پخته ونخود پخته باعث جذب روغن زیادی می شود.

    *خوشمزگی فلافل به سیر و فلفل زیاد است .

    *قالب را چرب کنید و مایه فلافل را داخل آن بزنید تا نچسبه و بعد از هر5فلافل که قالب میزنیم بازم اون رو چرب میکنیم.

    *درظرف در دار نگه داری شود تا خشک نشود.

    *فریز کردن فلافل:
    فلافل را بهتر است سرخ نکرده فریز کنیم.
    ینی همه ترکیب را آماده کرده،فقط بیکینگ پودر را اضافه نکنین و بعد از یخ زدایی اضافه کنین.
    البته من هیچی اضافه نمیکنم و ترجیح میدم مواد تازه بهش بزنم و فقط پوره نخود رو فریز میکنم.

    *دورچین فلافل:
    کاهو-خیار شور-کلم ریز-جعفری-گوجه-سس تند


    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۳/۰۶ در ساعت ۰۴:۴۶ قبل از ظهر
    *شمیم*, نایاب 90, amir mami و 32 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 35 از 45 نخستنخست ... 2532333435363738 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما