نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2622Likes

موضوع: فلافل

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 354
صفحه 3 از 45 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    6749
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: فلافل

    نقل قول نوشته اصلی توسط venoos
    من قالب فلافل دارم ، اما وقتی میخوام استفاده کنم ، مواد ازش جدا نمیشه که بیوفته توی روغن، کلی باهاش ور میرم، تکونش میدم یا با قاشق جداش میکنم و هلش میدم تو روغن،
    شما چه جوری استفاده میکنید؟ دوست دارم یاد بگیرم .
    عزیزم قبل از ریختن مایه ی فلافل یا کتلت و ... یکم قالبتو چرب کن با روغن (می تونی اهرمشو فشار بدی و سطحشو اروم بزنی به ماهیتابه ت که داری روغنو واسه سرخ کردن موادت توش داغ میکنی) دیگه زور هم نمی خواد خودش جدا میشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط venoos
    سامره جان ، مرسی عزیزم که جواب دادی ، گلم این کارا رو که گفتی انجام میدم، اما نمیدونم چرا جدا نمیشه، گاهی اوقات ، فقط اولی با این کارا جدا میشه. منم بقیه رو با دست درست میکنم.
    عزیزم من بعد از هر 5 6 تا که میریزم تو روغن دوباره چرب میکنم ،راستش تا حالا مشکلی نداشتم ،حالا بچه ها میان شاید اونام یه نظری داشته باشن که کمکت کنه دوستم
    Andrew, golegandom1363 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  2. #18

    Re: فلافل



    من با 500 گرم نخود و دو تا سیب زمینی پخته و سیر درست میکنم...
    برای سس هم 2 تا قاشق رب و 5 تا قاشق سس گوجه و کمی سرکه و نمک و پودر انبه ..تا جایی که رقیق بشه ...اگر سفت بود کمی اب اضافه میکنیم..
    بعضی ها این سس را روی حرارت اماده میکنند
    Andrew, lady of shalott, natty و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,090
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    3388
    پسند کرده
    1700

    Re: فلافل

    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.


  4. #20

    Re: فلافل






    فلافل منم خیلی* خوب شد .همهٔ دستورارو خوندم و این طور عمل کردم :
    نخود +نیم لیوان باقالا سبز+سیب زمینی* + پیاز +ادویها.نمک + فلفل+پودر تخم گشنیز و یه گوجه .
    اصلا هم خشک نبود .
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    همین که عشق باشد ان هم در حوالی تو...
    هر چقدر هم که زمستان باشد ..
    بهاریترین هوا سهم من است..

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    137
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    206
    پسند کرده
    257

    Re: فلافل

    من تو فلافل یدونه گوجه فرنگی هم اضافه میکنم ینی با مواد چرخ میکنم

    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۲
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    8
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    6

    Re: فلافل

    فلافل



    مواد لازم :

    نخود خام 3 لیوان ( نیم کیلو )

    پیاز درشت 1 عدد

    آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری

    ادویه ی فلافل 2 قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل قرمز و زردچوبه و پودر سیر

    طرز تهیه :

    نخود رو از روز قبل خیس میکنیم و بعد با پیاز و با کمک چرخ گوشت چرخش میکنیم .

    نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و ادویه ی فلافل و آرد نخودچی رو اضافه کرده و ورز میدیم .

    به اندازه ی یه نارنگی کوچیک از مواد برداشته و تو کف دستمون گرد میکنیم و تو روغن فراوون سرخ میکنیم .( یه ظرف کوچیک با ارتفاع انتخاب کنین ، من از شیر جوش استفاده کردم )


    بعد تو صافی گذاشته تا روغن اضافیش بره و بعد با نون سرو میکنیم .

    از این مقدار مواد 20 تا دونه فلافل بدست اومد ...

    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    من که دستم به خدا نمیرسه ، کاش خودش دستمو بگیره .....
    http://ashpazi.blogfa.com

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    93
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: فلافل

    من آشپزی زیاد بلد نیستم و اینقدر خراب کاری کردم که نگو !!!!!!! اما برای فلافل من با آزمایش و خطا ( منظور همون خراب کاریه !!!!) اینطوری درست میکنم : نخود : من همیشه پخته استفاده میکنم ، یه قوطی کنسرو رو آبشو خالی میکنم و میریزم توی غذاساز ، نه اینکه با خام بد بشه ها ؟من دوست دارم پخته باشه . سبزی : گاهی اوقات تازه ( گشنیز و جعفری ) و گاهی اوقات هم سبزی خشک معترمثل :مرزه ، ترخون یه ذره کوچولو هم شنبلیله چون دوست دارم اضافه میکنم ، پیاز رنده شده ( حتمن آب گرفته شود ) - سیب زمینی کوچک یا متوسط ، اما خام رنده شود، خام روغن کمتری جذب میکند..و حتمن یک عدد تخم مرغ کامل. بعد با اطمینان شروع میکنم .روغن هم لازم نیست خیلی داغ باشد، نه اینکه خیلی هم سرد باشد، نیمگرم ، با شعله ملایم هم سرخ کنید که با حوصله خمیر را توی دست فرم دهید.

    *اگر دوست داشتید سیب زمینی پخته استفاده کنید ، حتمن سیب زمینی رو بزارید سر حوصله خوب سرد شود ، توجه : سیب زمینی تنها سرد شود نه اینکه با مواد مخلوط شود ، بعد مخلوط رو بزارید سرد بشه.این نکته در مورد کوکو هم صدق میکنه.
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ddd9c3]به پندار تو : جهانم زیباست ![/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ddd9c3]جامه ام دیباست ! دیده ام بیناست ! زبانم گویاست !قفسم طلاست ! به این ارزد که دلم تنهاست ؟![/HIGHLIGHT]

  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    86
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    67
    پسند کرده
    0

    Re: فلافل

    اینم فلافل من طبق دستور شف طیبه عزیز
    من برای اولین بار فلافل درست کردم و البته اینکه برای اولین بارهم می خوردم ... خیلی خوشم اومد مخصوصا سرخ کردنش
    خیلیییییییییی باحال بود

    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 45 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما