نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2622Likes

موضوع: فلافل

نمایش نتایج: از 225 به 232 از 354
صفحه 29 از 45 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  1. #225
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    dream85 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۹
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    77
    پسند کرده
    47
    اینم فلافل من

    ا عدد سیب زمینی کوچیک.پیاز.سیر. نخود پخته شده.تخم گیشنیز.سبزی (مرزه .نعنا.جعفری) البته من این بار با پودر گل سرخ درست کردم..تخم مرغ


    نام: 201408051734.jpg نمایش: 541 اندازه: 91.5 کیلو بایت
    fahim68, m1361 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    به دوستت دارم مدیونم، و تو به من مدیونی که دوستت دارم

  2. #226
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    155
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    542
    پسند کرده
    3233
    نام: 02072014356.jpg نمایش: 776 اندازه: 100.8 کیلو بایت
    با سلام واحترام
    اولا با تمام احترام وارادتی که به همه دوستان هنرمند وعزیز وبالاخص شف طیبه عزیز دارم.اینو بگم که
    فلافل که سیب زمینی وتخم مرغ داخلش اضافه بشه دیگه اصلا بهش فلافل نمیگن اون میشه دیگه کوکوی فلافل
    مثال بزنم/شما وقتی به شوید پلو چندتا سبزی دیگه اضافه کنید دیگه بهش نمیگن شوید پلو که میشه سبزی پلو درسته؟
    واما طرز تهیه فلافل اصل (که غذایی هست مدیترانه ای وکشورهای سوریه و فلسطین و لبنان به آن معروفند) که با سس طرطور (هیون عزیز در صفحه اول گذاشته اند)ونون پیتا(نون عربی)میل میشه .
    فلافل اصیل
    نخود 1 کیلو
    پیاز 200 گرم
    سیر 20 گرم(دوست داشتید میتونید کم کنید)
    زیره یک قاشق سوپ خوری
    جعفری وگشنیز خورد شده از هر کدام 1/4 پیمانه
    نمک وفلفل به میزان دلخواه
    جوش شیرین یا بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
    کنجد به مقدار لازم

    طرز تهیه:
    نخود رو به مدت سه شب(72ساعت)خیس میکنیم و هر روز یک تا دو بار آب آن را عوض میکنیم
    سپس آنرا دو بار با پره متوسط به همراه پیاز وسیر با چرخ گوشت چرخ میکنیم وسپس نمک میزنیم
    اگر مقدار آن برای شما زیاد بود یا کلا میخواستید فریز کنید همینطور بسته بندی میکنیم وبعد موقع استفاده ما بقی مواد را اضافه میکنیم.
    در غیر این صورت همه مواد بالا را به آن اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم و یکربع استراحت میدیم.اگر دیدیم مایه فلافل کمی خشک هست باید اونقدر آب اضاف کنیم که کمی شل بشه نه در حدی که نشه قالب زد (در غیر این صورت سفت وغیر پوک میشه )سپس قالب را بر میداریم توش کمی کنجد میریزیم وبعد مواد فلافل رو میزنیم ودر روغن فراوان سرخ میکنیم.
    یک نکته قابل توجه
    در مصر فلافل به همین نحو تهیه میشه با این تفاوت که به جای نخود از لپه باقالی (باقالی بدون پوست خشک شده)
    که البته در مصر بهش طعمیه گفته میشه ودر کشورهای عربی فلافل مصریه می گویند
    nora1, *Afsaneh*, Andrew و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ؟؟

  3. #227
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    4,701
    میزان امتیاز
    259
    پسند شده
    18666
    پسند کرده
    15040
    من اینبار به توصیه یکی از دوستام با این مواد{نخود 1 لیوان /ماش و عدس نصف لیوان /پیاز 1 عدد /ادویه وسیر }ماش و عدس پ
    خته با نخود و سیر ویاز چرخ کردم بعد سرخ کردم
    ولی به نظر من دستور شف طیبه خیلی بهتر بودمن این دستور و زیاد نپسندیدم
    نام: DSC_0031.jpg نمایش: 914 اندازه: 100.4 کیلو بایت
    ببخشید کچله یعنی بدون تزییه
    نه که خیلی هنرم دارم تو تزیینات
    ویرایش توسط ترنم63 : ۱۳۹۳/۰۵/۲۵ در ساعت ۰۸:۱۰ بعد از ظهر
    fahim68, m1361, حسرت الملوک و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم عاشقتمممممممم....


  4. #228
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    marziyeh.ali1 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    696
    میزان امتیاز
    190
    پسند شده
    10324
    پسند کرده
    5525
    دوباره فلافل ولی بعد از یه مدت طولانی حدود یه ماه درست نکردم
    تا اینکه دیشب دوباره درستیدم اماده کردن مواد اولیش حدود سه روز زمان می بره
    نام: 20140813_164505.jpg نمایش: 863 اندازه: 101.5 کیلو بایتنام: 20140813_164525.jpg نمایش: 1900 اندازه: 103.0 کیلو بایت
    این دفعه هم جعفری خرد شده زدم
    قرمه سبزی
     
    mina14, m1361, sama18 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مادر
    تنها بتی ست که شکسته هایش هم
    بر من خدایی میکند

  5. #229
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    13826
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    فلافل با این دستور

    فلافل

    حسرت الملوک, m1361, sOhEiLa71 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  6. #230
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ساره آواتار ها
    ساره - م
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۸
    محل سکونت
    تکه ای از بهشت
    نوشته ها
    297
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    96
    پسند شده
    4508
    پسند کرده
    655
    دومین تجربه من در پخت فلافل و افتتاحیه قالب فلافلم
    سه مشت نخود توی زودپز برقی یک ساعت و نیم پختم
    آبکش کردم با جعفری و تره و سیر و پیازچه و کمی گوجه دوبار چرخ کردم
    دوتا پیاز هم چرخ کردمو آبشو گرفتمو به نخود اضافه کردم + نمک و کاری و فلفل و یه کوچولو ادویه کباب و زردچوبه
    دوتا سیب زمینی رو هم چرخ کردم دوبار و طبق رسپی شف طیبه پیش رفتم فقط آرد نخود اضافه کردم چون اولش که قالب زدم توی روغن وا رفت منم آرد نخود زدم و درست شد
    خیلی هم روی طعمش تاثیر نداشت فقط دفعه بعد تند ترش میکنم

    نام: afterfocus_1408468667945.jpg نمایش: 747 اندازه: 101.2 کیلو بایت
    marziyeh.ali1, samin93, m1361 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    باشد برو قبول علی بی پناه شد

    باشد قرار بعدیمان قتلگاه شد

  7. #231
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    621
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    497
    پسند شده
    9762
    پسند کرده
    6503
    فلافل خوشمزه ی من

    نخود خیس خورده و چرخ شده + پیاز + سیر + تخم مرغ + کمی آرد (خیلی کم) +نمک + بیکینگ پودر

    به نظر من سیر طعم فلافل رو بی نظیر میکنه. شوهر من اصلا سیر دوست نداره و بدون اینکه بهش بگم توش سیر ریختم به خوردش میدم و میگم ادویه ی جدید بهش زدم.

    ایشون هم میگن به به همیشه این ادویه رو بزن

    من دوست ندارم بهش سیب زمینی بزنم. به نظرم طعم کتلت یا کوکو میگیره. من دوست ندارم.

    برای ادویه هم فقط به فقط سه تا چیز توش میریزم که مثل فلافل های بیرون میشه.
    دارچین + پودر تخم گشنیز + فلفل سیاه زیاد

    و بهتره که این ترکیب چند ساعتی بمونه. محشر میشه.

    امتحان کنید مطمئننا خوشتون میاد.

    با این ترکیب دقیقا مثل فلافل های بیرون میشه


    ویرایش توسط malihejoon773 : ۱۳۹۳/۰۶/۲۶ در ساعت ۰۱:۳۷ قبل از ظهر
    Behjat, مامان غزل, shimakhoshdel و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  8. #232
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mitra libra آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    215
    میزان امتیاز
    143
    پسند شده
    4248
    پسند کرده
    4122
    سلام دوستای گلم نخود فلافل باید 24ساعت قبل از درست کردن خیس بخوره و چند بار آبش عوض بشه اینجوری نفخش گرفته میشه.اول نخود رو چرخ میکنیم و سیر و پیاز رو هم همراهش چرخ میکنیم و ادویه هاشم شامل کمی پودر زیره و پودر تخم گشنیز ادویه فلافل ،اگه این ادویه رو ندارین بجاش کاری با فلفل بریزین من با این ترکیب درست میکنم و خیلی خوشمزه میشه.اگه درست ورز بدین چسبندگیشم خوبه و اصلا وا نمیره.ولی بعضیا هم بهش سیب زمینی پخته تخم مرغ جعفری و حتی فلفل دلمه ای هم اضافه میکنن که اونا هم خوشمزست باید ببینین چه ترکیبی رو خودتون دوست دارین من خودم خوزستانیم و با اون ترکیبی که اول نوشتم توی ساندویچیا درست میشه.
    نام: IMAG0316.jpg نمایش: 820 اندازه: 91.8 کیلو بایت
    Andrew, sama18, حسرت الملوک و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من مومنم ، به اینکه هر که دلش هوایی تو شد ، تو هوایش را داری....

صفحه 29 از 45 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما