نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2622Likes

موضوع: فلافل

نمایش نتایج: از 113 به 120 از 354
صفحه 15 از 45 نخستنخست ... 51213141516171825 ... آخرینآخرین
  1. #113
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    مروارید خلیج فارس
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    469
    پسند کرده
    0

    Re: فلافل

    نخود خام پیاز ی سیب زمینی کوچیک کنجد ادویه(زردچوبه فلفل قرمز آویشن پودرسیر )



    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

    آری ... تا شقایق هست زندگی باید کرد...

  2. #114
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahi59 آواتار ها
    مهدیه پاک اسکویی
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    380
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    2783
    پسند کرده
    6573

    Re: فلافل


    نخود 2 لیوان
    پیاز متوسط 1عدد
    جعفری گشنیز خرد شده 1/2 لیوان
    سیر 4حبه
    آرد 3 ق غ
    پکینگ پودر 1ق چ
    پودر تخم گشنیز 1ق غ
    نمک فلفل
    پودر زیره و دارچین 1ق چ
    نخود را 24 ساعت قبل در آب نمک سرد خیس کنید و در این مدت چند بار آب آنرا عوض کنید ( من هر بار نمک هم میزدم ) روز بعد آنرا بشویید و چرخ کنید همه مواد را اضافه کرده مخلوط کنید و یکبار هم چرخ کنید. 1 ساعت در یخچال بماند و بعد در روغن داغ سرخ کنید. ببخشید یادم نیست دستور رو از کجا برداشتم
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    مهدیم من که مرا گرمی بازاری نیست
    بهتر از یوسفم و هیچ خریداری نیست
    همه گویند که در حسرت دیدار من اند
    لیک در گفته این طایفه کرداری نیست

  3. #115
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    284
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    122
    پسند کرده
    0

    Re: فلافل

    نقل قول نوشته اصلی توسط FR25
    سلام خانمای هنرمند
    مواد فلافلم خیلی زیاد اومده چیکارکنم؟ میتونم موادشو بذارم فریزر؟ ....مواد خامشو میگم ؟
    آب نمیندازه بعد از اینکه یخش باز بشه؟
    کمککککککککککککککککک
    من همیشه زیاد درست میکنم اندازه ی یه وعده بر میدارم بقیه شو توی نایلون مثل گوشت بسته بندی میکنم توی فریزر میزارم.دیگه هر وقت خواستم در میارم یخش که آب شد سرخ میکنم.
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffc000]اگه كسی با گذشت كردن كوچیک ميشد خدا اينقدر بزرگ نبود ...[/HIGHLIGHT]

    آشپزخونه من
    [HIGHLIGHT=#ffff00]http://www.jelle.blogfa.com[/HIGHLIGHT]

  4. #116
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۰۷
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: فلافل

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان غزل
    گلم منم همیشه یه کیلو نخود فلافل میگیرم چرخش میکنم وبسته بندیش میکنم ومیذارم فریزر وهربار یه بسته درمیارم و
    استفاده میکنم
    اینکه نگرانی نداره گلم
    راستی همیشه اگه میخواید فلافلتون خوب پف کنه وقتی بهش بیکینگ پودر میزنید بهش چند دقیقه استراحت بدید که من یه کوچولو هم مایه خمیر میزنم بش وقاطی میکنم بعد سرخ میکنم که خیلی خوب پف میکنه
    منم نخودهامو دو روز خیس میکنم و تند تند ابشو عوض میکنم که بو نگیره تازه بعدشم یه زمان کوچیک با حرارت کم میذارم نیم پز شه و چرخ نشده میذارم تو فریزر برای هروقت که بخوام اماده است .
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  5. #117
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۲
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: فلافل

    نقل قول نوشته اصلی توسط @زهرا@
    دوستان یه سوال فنی دارم نخودو که چرخ کردم بزارم فریزر یا اینکه میتونم مواد فلافلو آماده کنم یعنی همه چیزشو بزنم بعدشم قالب بزنم اون وخت بزارم فریزر؟؟؟؟فرقی نداره؟
    اون وقت توش بکینگ پودر و تخم مرغ چیزای دیگه داره موقع در آوردن از فریزر مشکلی براش پیش نمیاد؟آب نمیندازه یا بد مزه نمیشه؟
    زهرا جون من هر دفعه یه مقدار زیاد درست میکنمو اماده مصرف بسته بندی میکنم میزارم فریزر ....اصلا بد نمیشه....فقط من تخم مرغ هیچ وقت به فلافل نمیزنم...فقط پیاز فراوون و ادویه...اینم از همین تاپیک یاد گرفتم خیلی ترد و خوب میشه
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #118
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    نوشته ها
    211
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    259
    پسند کرده
    0

    Re: فلافل

    فلافل آسيس ساز:
    نخود:1.5 ليوان
    پياز 2 عدد
    ادويه آسيس ساز :سير خشك پودرشده+نمك+فلفل قرمز+فلفل سياه+زرد چوبه+زنجبيل+زعفران+دارچين+پ ودر ليمو+پودر سبزيجات+تخم گشنيز+سياه دانه

    نخود رو از ديشب قبل تو ظرف گذاشتم خيس بخوره.آخر شب پوست همشونو گرفتم.يكم وقت برد اما ارزششو داشت.امروز هم نخود ها رو چرخ كردم و پياز ها رو هم جدا چرخ كردم.آب پياز رو گرفتم و توييه ظرف فريز كردم كه بعدا توي پختن مرغ ازش استفاده كنم...
    ادويه رو توي پياز ريختم و اونا رو با نخود هاي چرخ شده مخلوط كردم و دوباره توي چرخ گذاشتم تا يدست و نرم تر بشه...
    مواد چسبندگي لازم خودشو داشت و منم ديگه بهش تخم مرغ اضافه نكردم.
    برا اينكه بتونم راحت تر اونا رو قالب بزنم هنر به خرج دادم موادو توي يه نايلون فريزر ريختم و ازش به عنوان قيف استفاده كردم...
    به روايت تصوير ببينيد:


    آب پياز:






    مزش عالي بود...
    دختر دریـا, Andrew, coffee و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    در روزگاري كه همه به دنبال چشمان زيبا هستند،تو به دنبال نگاه زيبا باش...

    skymoon.1100@yahoo.com

  7. #119
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somaye.k آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    نوشته ها
    1,431
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    192
    پسند کرده
    405

    Re: فلافل

    اینم فلافل با نخود خیس شده+سیب زمینی+تخم مرغ+ادویه جات

    ممنون از دوستان
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    برای حل مشکلات همدیگه صلوات بفرستیم.

  8. #120
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    با مرام آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    محل سکونت
    كاشمر
    نوشته ها
    138
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    369
    پسند کرده
    528

    Re: فلافل

    نخود خيس خورده ي چرخ شده و سير نمك و فلفل و تخم مرغ و جعفري
    Andrew این نوشته را پسندیده.

صفحه 15 از 45 نخستنخست ... 51213141516171825 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما