نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree289Likes

موضوع: ترشی لبو

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 56
صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 4567
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    bescoot shirazi آواتار ها
    وجیهه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    115
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    605
    پسند کرده
    42
    ترشی لبوبه سبک مامان شیرازی

    لبو1/5کیلو
    نارنج 4عدد
    نمک مقداری

    مقداری که برای نمک ونارنج گذاشتم باذائقه خودم هست شمامیتونیدتغییرشون بدید

    اول لبوروبپزیدبه حدی که کم اب شه بعداونوبه شکل دلخواه قاچ بزنیدبااب نارنج ونمک مخلوطش کنید
    بذاریدیه روزتوی ظرف دردارتوی
    یخچال بمونه
    و.......نوش جان کنید
    امیدوارم بپسندیدمنکه وقتی میخورم روحم به پروازدرمیاد
    نام: 2015-02-02 15.42.21.jpg نمایش: 830 اندازه: 98.3 کیلو بایت
    *این ترشی زیادترش نیست وطعم ملسی داره پس همه وقت قابل مصرفه
    *زیادماندگاری نداره درخوردنش تعجیل کنید
    *وقتی اب نارنج رومی گیریددستتون تلخی نارنج روبه خودش می گیره مواظب باشیدتلخی به ترشی نرسه
    پیشاپیش بیرنگی لبوروببخشید
    کیفیت دوربینم خوب نیست
    ...........
     
    Hope, باران67, zendegi67 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چون من شکسته ای راازپیش خودچه رانی
    کم غایت توقع بوسیست یاکناری

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86660
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط behnaz khanom نمایش پست ها
    من همه تاپیک رو خوندم
    یه عده از دوستان گفتن آب+سرکه جوشیده رو توی شیشه میریزیم
    یه عده گفتن فقط لبو رو با آب میجوشونیم و مقداری از همین آب جوشونده +سرکه نجوشیده رو توی شیشه میریزیم
    یه عده هم گفتن کلا سرکه نجوشیده رو میریزیم توی شیشه

    بالاخره منه نابلد چیکار کنم؟
    اصلا نیازی به جوشوندن با سرکه هم داره؟
    بعدش سرکه نجوشیده روش بریزم
    کمک
    میخوام امشب درست کنم
    نقل قول نوشته اصلی توسط نويامه نمایش پست ها
    من برات ميگم وقتيس سركه خالص ميريزي تند ميشه ترشيت ولي وقتي با آب يا آبي كه لبو رو توش پختي بريزي تندي سركه كم ميشه و به نظر من بهتر ميشه يه كم نمكم بريز .
    عزیز دلم ریختن اب در ترکیب با سرکه باعث تعدیل ترشی میشه و این که این کار رو بکنین یا نه بسته به طبع و سلیقه ی شما داره
    میتونین سرکه رو با آب ترکیب کنین که نسبت ترکیبی هم باز به خودتون بستگی داره
    برای از بین نرفتن خواص سرکه بهترین کار اینه که اول اب رو بجوشونین و وقتی جوشید خاموش کنین و سرکه رو اضافه کنین.در واقع جوشاندن سرکه باعث از بین رفتن خواص و کیفیت اون میشه
    موفق باشی گل من
    سامره, قلب صورتی, پرنسس.م و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golegandom1363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    365
    میزان امتیاز
    418
    پسند شده
    7723
    پسند کرده
    3850
    نام: photo_2015-11-22_23-45-51.jpg نمایش: 1529 اندازه: 57.4 کیلو بایت
    ترشی لبو با دستور صفحه قبل ....باران جونیاااا
    .....
     
    zakizadeh, مامی سجاد, ELAHE_ABAN و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بانام علی بکن مزین سخنت
    تاخالق توبیمه کندجان وتنت
    ای آنکه زعاشقان قرآن هستی
    خوشبوکن زنام محمددهنت

  5. #52
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86660
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    ترشی لبو






    من ترشی لبو رو قبلا با این دستور درست میکردم،منتها امسال دستور خانم سادات رو تست کردم و خیلی راضی بودم
    ترشی لبو با دستور خانم سادات
    ترشی ای فوق العاده خوشرنگ و محرک اشتها

    مواد لازم:
    چغندر 1 کیلو
    نبات 200 گرم
    عسل یا آب مربای به 3-5 ق غ
    فلفل سیاه نکوبیده 1 ق چ
    سرکه سفید 1 لیوان
    آب لبو 1 لیوان

    طرز تهیه:
    ابتدا پوست لبوها رو میکنیم و داخل قابلمه میذاریم و اونقدری آب میریزیم که روی لبو رو کاملا بگیره . اجازه میدیم 2 ساعت بپزه و بعد از اون نبات رو اضافه میکنیم و باز میذاریم 1 ساعت کاملا پخته بشه

    لبوها رو میتونید به شکل گل رز در بیارید یا قالب های مختلف بزنید

    حالا لبوها رو داخل شیشه میریزیم و فلفل سیاه رو بینش میریزیم

    آب لبو و سرکه سفید و مربای به(باعث شفافیت و براق بودن ترشی میشه و عطر خوبی به ترشی میده) رو قاطی میکنیم و میذاریم بجوشه و اجازه میدیم کاملا سرد بشه و بعد میریزیم توی شیشه و 1 هفته فرصت میدیم تا ترشی جا بیافته.

    نکات:

    -لبوها رو پوست کنده میجوشونیم چرا که ما میخوایم از آب لبو استفاده کنیم و چون لبو گیاه ریشه ای هست باید پوستش رو بکنیم
    چون ممکنه خوب تمیز نشه و ابش تمیز نباشه نهایتا

    -میتونید شکر رو جایگزین نبات کنید

    -مقدار شکر یا نبات رو میتویند کم و زیاد کنید
    از شکر قهوه ای نمیتونیم استفاده کنیم چرا که رنگ ترشی تیره میشه

    -اگه دوست دارید ترشی تون کاملا ترش باشه اصلا بهش نبات و شکر اضافه نکنید اما اگه دوست دارید ملس باشه اضافه کنید

    -لبو طبع سردی داره و نبات باعث میشه سردی اون از بین بره و باعث دل درد نشه

    -لبو ترکیبانی داره که باعث جذب آهن میشه



    -در ترشی هایی مثل ترشی لبو که رنگ ترشی مهمه حتما از سرکه سفید استفاده کنید.

    -اگه توی ترشی آب مواد باشه یا آب نجوشیده استفاده بشه یا جای گرم باشه باعث میشه کپک بزنه.

    -ترشی لبو توی زمستون میتونید توی تراس یا پشت پنجره ها قرار بدید اما توی فصول گرم باید توی یخچال باشه


    -توصیه میشه ترشی رو با غذاهایی که ماست یا لبنیات در کنارشون دارند استفاده نکنید
    -از آنجايي که چغندرها به دو صوت کم رنگ و پر رنگ موجود است، بهتر است براي تهيه ترشي از نوعي که پر رنگ تر است استفاده کنيد.
    najmehkhatoon, ELAHE_ABAN, kurosh1 و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    892
    نوشته های وبلاگ
    357
    میزان امتیاز
    947
    پسند شده
    14520
    پسند کرده
    14715

    ویترین مدال ها

    ترشی لبو

    دستور راضیه جون پست بالا
    نام: ترشی لبو.jpg نمایش: 469 اندازه: 100.9 کیلو بایت
    باران67, مهسا السلطنه, ELAHE_ABAN و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,796
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1156
    پسند شده
    56398
    پسند کرده
    62736

    ویترین مدال ها

    ترشی لبو
    لبووفلفل رو خورد میکنیم و روش سرکه قرمز میریزیم ومقداری رب انار
    روی گاز میزاریم تا خوب بپزه و خوش رنگ بشه
    -------------------------
    با اجازتون بادمجونم داره هاااااااااااا
    ولی به هلاکت رسیدن
    z.rezaei, باران67, سادن و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    129
    پسند کرده
    0
    ترشی لبو و سرکه لبو
    نام: 2151132pickledbeet.jpg نمایش: 224 اندازه: 38.8 کیلو بایت
    تا لبو و فصل لبو تموم نشده دست به کار شین

    مواد لازم:

    لبو یک کیلو
    تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری
    سیاه دانه 2 قاشق غذاخوری
    دانه فلفل سفید یا سیاه 1 قاشق غذاخوری
    شکر 2 قاشق غذاخوری
    نمک 1 قاشق مرباخوری
    رزماری کوچک 2- 3 شاخه
    سرکه سفید یا سرکه لبو به میزان لازم

    طرز تهیه:

    لبوهایی که انتخاب می کنیم باید گرد و چرخینه باشد. هرچه لبو کشید تر باشد ریشه دار است و برای قالب زدن سخت است و موقع خوردن هم سفت است.

    زیاد ته لبو را نمیگیریم پوستش را هم نمیگیریم با یک اسکاج یا برس میشوییم. داخل آب ساده میریزیم طوری که روی لبوها را آب بپوشاند و به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم در صورتی که لبوها درشت باشد میگذاریم بپزد.

    وقتی لبوها پخته شد روی پارچه میگذاریم وقتی آبش رفت پوست می کنیم و ورقه میکنیم و به هر شکلی که دوست داشتیم قالب میزنیم.

    لبوها را داخل شیشه میریزیم و مواد گفته شده را روی آن میریزیم و بعد تمام شیشه را از سرکه پر میکنیم طوری که لبالب پر باشد چون به خورد مواد میرود.

    این ترشی به مدت یک هفته داخل یخچال بماند مزه دار میشود و آماده است.

    روش تهیه سرکه لبو

    5 کیلو لبو را پوست گرفته و رنده می کنیم داخل ظرف بزرگ تمیز و استریل شده میریزیم و داخل آن یک لیتر سرکه خیلی ترش میریزیم و 2 قاشق غذاخوری نمک اضافه میکنیم و 3 لیتر آب جوشیده سرد شده میریزیم.

    برای 5 کیلو لبو 150 گرم شکر میریزیم و 2 قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه اضافه میکنیم و میگذاریم کنار بعد از 25 - 26 روز در جای گرم آماده می شود بعد صاف می کنیم به مدت 10 دقیقه میجوشانیم و میگذاریم کنار هر وقت لازم شد استفاده می کنیم.

    منبع ترشی و سرکه لبو
    باران67, hengamehh, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra113 آواتار ها
    رهرا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    228
    میزان امتیاز
    46
    پسند شده
    1418
    پسند کرده
    1845
    ترشی لبو
    kurosh1, m1361, پرنسس.م و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من هـــنـوز به دنیــــایی که در آن زنـــدگی مـی کنم خـــو نــگرفته ام دنیـــای دیگــــر بـه چـه درد مـــن میـــخورد؟!
    " صــادق هـــدایــت "

صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 4567
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما