نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree289Likes

موضوع: ترشی لبو

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 56
صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 34567 آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **mahla** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    شهر بهشت
    نوشته ها
    353
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    179
    پسند شده
    4080
    پسند کرده
    647
    ترشی لبو
    ابتدا لبو ها را بخار پز کردم سپس با پیاز حلقه ای و سیر و نمک و کمی گلپر ساییده توی شیشه ریختم و سرکه سفید را اضافه کردم بعد از یک هفته اماده شد و گذا شتم توی یخچال
    hengamehh, m1361 و باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    مدیر انجمن
    ماتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    بافق
    نوشته ها
    1,729
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    549
    پسند شده
    17236
    پسند کرده
    7283
    ترشی لبو مث دستور سال قبلم
    .
    نام: IMG_۲۰۱۴۱۲۰۲_۱۵۳۸۵۶.jpg نمایش: 431 اندازه: 103.1 کیلو بایت
    .
    ترشی لبو
    خورشت به آلو
     
    باران67, m1361, افسونی و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده ای بساز که گذشته ت جلوش زانو بزنه...

  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7118
    پسند کرده
    2703
    ترشي لبو

    نام: IMAG0404.jpg نمایش: 370 اندازه: 95.2 کیلو بایت

    چغندرهارو پوست ميگيريم و مي پزيم تا جائيكه له نشه خردشون ميكنيم "من يدونه از اين رنده هاي اين مدلي دارم كه تقريبا مال 35 سال پيشه با همون لبوهارو حلقه حلقه كردم" يه كم نمك ميپاشيم ميريزيم توظرف و سركه هم روش
    hengamehh, باران67, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  5. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sarayyy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    119
    سلام دیشب خوندم امروز دست بکار شدم
    یوخده لبو داشتم خرد کردم و با کمی آب ده دقیقه گذاشتم جوشید . آبشو برداشتم برای غلیظ کردن جهت رنگ غذا( از تجربه دوستان همین صفحه) بعد کمی سرکه سفید و کمی آب و دوتا حبه نبات توش ریختم ده دقه دیگه جوشید برداشتم و ریختم توی شیشه . الان منتظرن یه روزشون تموم بشه درشونو محکم ببندم تا جا بیافتن و بخوریمشون
    نام: 20141210425.jpg نمایش: 615 اندازه: 55.6 کیلو بایت

    نام: 20141210427.jpg نمایش: 597 اندازه: 52.8 کیلو بایت
    باران67, titish khanoom, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    24446
    پسند کرده
    30047
    ترشی لبو

    لبو (یک کیلو)رو با آب و دوقاشق شکر و نصف استکان سرکه سیب نیم پز پختم ...
    بعد گذاشتم کامل سرد شد و قالب زدم
    بعدم ریختم تو ظرف و نمک دوقاشق + گلپر نصف قاشق + فلفل سیاه یه ق چ + نعنا خشک نصف قاشق + یه استکان سرکه سیب

    mosafer, باران67, Hope و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,176
    میزان امتیاز
    348
    پسند شده
    9070
    پسند کرده
    12047
    نویامه جان ممنون از راهنماییت.اینم نتیجه

    لبوها رو نیم پز کردم بعد تیکه کردم و گذاشتم کاملا سرد شد
    ریختم داخل شیشه نمک و سرکه سفید+مقداری آب لبو رو بهش اضافه کردم
    نام: DSC01567.jpg نمایش: 519 اندازه: 87.1 کیلو بایت
    Hope, m1361, zendegi67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #47
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2027
    پسند شده
    86666
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    دستور ترشی چغندر از کتاب مستطاب آشپزی به درخواست دوستان عزیزم:

    ترشی چغندر

    برای این ترشی چغندر خونی یا چغندر فرنگی انتخاب کنید، یا با چغندر رسمی یکی دو چغندرِ فرنگی همراه کنید تا به ترشی رنگ قوی بدهد.
    اگر چغندر فرنگی انتخاب می کنید هنگام پختن برای هر کیلو نیم پیمانه شکر اضافه کنید.
    چغندر را پوست بگیرید و فندقی خرد کنید یا ورقه ورقه کنید، یا با قالب برش شکل بدهید.
    سپس با سرکه ی سفید، به اندازه ای که روی چغندر را بپوشاند، در دیگ بریزید و 20-30 دقیقه روی آتش ملایم بپزید.
    چغندر را با سرکه در ظرف ترشی بریزید و سرکه اضافه کنید تا روی چغندر را بپوشاند.
    این ترشی پس از خنک شدن برای سفره آماده است.
    *به این ترشی می توانید چند دانه فلفل سیاه درسته و یکی دو دانه میخک و یک قلم دارچین و یک قلم زنجبیل اضافه کنید.
    در این صورت ترشی را باید دست کم یک ماه نگه دارید تا برسد.
    الهه مشرق زمین, mami2gool, ehsans و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #48
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2027
    پسند شده
    86666
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    در مورد ترشی چغندر هیون عزیز خیلی زیبا تو پستشون توضیح دادن،اینکه با اب جوشانده بشه یا با سرکه و تفاوت هاش و...

    ترشی لبو

    من مطالب ایشون رو کپی میکنم و یه کم توضیح اضافه تر هم میدم خدمتتون:

    مواد لازم:


    • چغندر / 1 کيلو
    • سرکه / 1 کيلو
    • گل پر / 1 قاشق مربا خوري
    • فلفل سياه نيم کوب / 1 قاشق چايخوري
    • موسير و سير / 50 گرم


    طرز تهيه:

    چغندر ها را بشوييد و روي آن را از گل و لاي به وسيله برس پاک کنيد.
    از آنجايي که چغندرها به دو صوت کم رنگ و پر رنگ موجود است، بهتر است براي تهيه ترشي از نوعي که پر رنگ تر است استفاده کنيد.
    حال اگر آن نوع موجود نبود و يا کم بود مي توانيد چند عدد چغندر پخته پر رنگ و يا خام رنده کنید تا رنگ چغندرها تعادل پيدا کند. چغندر را مي توانيد با آب سرد و يا سرکه بپزيد اگر با آب پخته شود، رنگ آن خوش رنگ تر و شفاف تر مي شود، اما دوام آن کمتر شده و سريعتر کپک خواهد زد. اگر چغندر ها با سرکه پخته شود، رنگ آن تيره تر و زمان نگهداري آن بيشتر شده و احتمال کپک زدن آن کمتر مي شود.
    وقتي چغندر ها کامل پختند، مي توانيد آنها را به صورت دلخواه برش زده و یا به اشکال مختلف در آوريد. براي زيباتر شدن برش ها مي توانيد از قالب هاي شيريني نيز استفاده کنيد.
    بعد از شکل دادن چغندرها را درون شيشه اي ريخته، به اندازه اي که به طور کامل سرکه روي چغندرها را بپوشاند، سرکه اضافه مي کنيم.
    به ازاي هر يک کيلو سرکه، يک قاشق غذا خوري نمک به آن اضافه کنيد. مقدار نمک را بسته به ذائقه تان مي توانيد کم يا زياد کنيد.
    لابه لاي چغندرها مقداري گلپر، موسير، سير و فلفل قرار دهيد. درب شيشه را محکم بسته و در يخچال نگهداري کنيد.
    از آنجايي که اين ترشي نسبت به ترشي هاي ديگر حساس تر است. زود خراب مي شود و طعم و رنگ خود را از دست مي دهد، بهتر است هميشه در جاي خنک نگه داري شود.

    برای کدر شدن رنگ ترشی لبو و کلم قرمز سوال زیاد داشتیم، تنها تجربه ای که من در این زمینه دارم، استفاده از سرکه با کیفیت خوب و شفاف (ترجیحاً خونگی ) و مهمتر از اون نگهداری این ترشیها در جای خنک ( ترجیحاً یخچال ) هست. برای اینکه ترشیتون زیاد تند و تیز نباشه میتونید کمی شکر، شهد یا عسل بهش اضافه کنید. نمک فراموش نشه!

    **
    روش کار من:
    داخل اب چغندر رو کاملا پختم.
    با کاتر اون رو قالب زدم.داخل شیشه ریختم و مخلوطی از سرکه سفید و اب لبویی که لبو در اون پخته شده بود ،روی اون ریختم.
    و به سبک فرشته عزیزم اینجور کار کردم:
    به ازای هر 5 لیوان مایع حدود 2 ق غ شکر و 1 ق چ نمک زدم، اما این مطلب کاملا ذائقه ای هست.

    علت اضافه کردن شکر اینه که تیزی سرکه رو بگیره و ترشی طعم مطبوع تری داشته باشه
    من این ترشی رو ملس میپسندم



صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 34567 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما