نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree289Likes

موضوع: ترشی لبو

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 56
صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneh_26 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    162
    پسند شده
    4202
    پسند کرده
    1241

    Re: ترشی لبو

    لبو رو بعد از پختن با نصف لیوان سرکه و نصف آب و کمی شکر و کمی نمک توی شیشه ها ریختمو بعد از 4 روز آماده خوردن شد
    خیلی خوشمزه و خوشرنگ بود.



    پری رخ و باران67 این نوشته را پسندیده.
    امروز با هم بودن را تجربه میکنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را....
    پس امروز را زیبا کنیم به حرمت خاطرات فردا....


    http://parsa-joon.niniweblog.com

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,060
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    577
    پسند شده
    36126
    پسند کرده
    55001

    Re: ترشی لبو

    ترشی لبو

    sheida sheida, mami 2m, sama18 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرستو طوسی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۹
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    15
    منم امروز ترشی لبو درست کردم اول پختم بعد قالب زدم و مقداری سرکه سفید و مقداری اب خود لبو رو ریختم و 2 قاشق شکر زدم که تیزی سرکه سفید را بگیره تازه برای مادر شووور و جاریهای عزیز تر از جانمم هم درستیدم
    خورشت بادمجون
     
    پری رخ و باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدابا شکرت بعد از 7سال مامان دینا کوچولو شدم هزار مرتبه شکرتتتتتتتتتتت

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneh_26 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    162
    پسند شده
    4202
    پسند کرده
    1241
    لبو رو بعد از پختن با کمی شکر، پوست گرفتم و قالب زدم.
    با مقداری نمک و شکر و سرکه و آب ریختم توی شیشه.



    mami 2m, sama18, پری رخ و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امروز با هم بودن را تجربه میکنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را....
    پس امروز را زیبا کنیم به حرمت خاطرات فردا....


    http://parsa-joon.niniweblog.com

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    محل سکونت
    اندیشه.کرج
    نوشته ها
    271
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    2595
    پسند کرده
    1604
    لبو رو پختم با آب وشکر
    بعد که پخته شد پوست گرفتم وگرد گرد بریدم ودر سرکه وکمی نمک و از آبی که پخته شده بود توش ریختم روش

    Maryam baran, monaaa, sheida sheida و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دیگران برای خوابیدن قصه می گویند.
    ما قصه خود می گوییم تا دیگران بیدار شوند.

  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneh_26 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    162
    پسند شده
    4202
    پسند کرده
    1241
    ترشی لبوهایی که عکس آماده نشدش رو گذاشته بودم حالا آماده شد:



    نرگس عزیزی, sheida sheida و باران67 این نوشته را پسندیده.
    امروز با هم بودن را تجربه میکنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را....
    پس امروز را زیبا کنیم به حرمت خاطرات فردا....


    http://parsa-joon.niniweblog.com

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneh_26 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    162
    پسند شده
    4202
    پسند کرده
    1241
    نقل قول نوشته اصلی توسط نرگس عزیزی نمایش پست ها
    سلام خانومها منم عضو جدید هستم و خیلی هم تو آشپزی ناواردم . سمانه جون میشه نحوه قالب زدن درست این ترشی رو توضیح بدی؟؟ و دیگه اینکه قالبها رو از چه جنسی باید تهیه کنم و ابعادش چقدر باشه؟؟
    سلام عزیزم به مامی سایت خوش اومدی.
    خانومی لبوها رو بعد از پختن با چاقو گرد گرد میبری، حالا نازکی و کلفتیش بستگی به سلیقه خودتون داره اما همه باید یک اندازه باشه. و بعد با قالبهای کوچک و بزرگ و هر مدلی که خواستی روی لبوها فشار میدی تا شکل مورد نظرت بدست بیاد.
    من هم قالب فلزی داشتم هم پلاستیکی که از هردوشون استفاده کردم.
    پری رخ, نرگس عزیزی و باران67 این نوشته را پسندیده.
    امروز با هم بودن را تجربه میکنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را....
    پس امروز را زیبا کنیم به حرمت خاطرات فردا....


    http://parsa-joon.niniweblog.com

  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پری رخ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیزم-تهرا
    نوشته ها
    132
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    298
    پسند کرده
    1889
    دوستان هنرمندم سلام راستش منو همسری لبو خور نیستیم و دیروز مامیم پخته بود و دوتا دونه هم به زور داد به من هر چی گفتم نمیخوام راضی نشد گفت من از گلوم پائین نمیره حالا تو اینا رو ببر من آوردمشون خونه حالام دست نخورده تو یخچال همونجور مونده دلم برای مامانم میسوزه اینقده به من اصرار کرد. آیا میشه با همونا ترشی بدرستم به اندازه یه شیشه کوچیک ؟؟ برای این دوتا با سایز متوسط چقدر سرکه و آب اینطور چیزا لازمه؟؟؟ راستی من سرکه سیب هم دارم میشه با اون درست کرد؟؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    بهناز جون همان ها را باید ترشی بکنی هر جور دوست داری مدل بده بهش و بریز تو سرکه و نمک من معمولا آب نمی ریزم
    ببخشید دوستم ولی من تالان به عمرم ترشی درست نکردم و همیشه یا مامان عزیزم بهم داده یا خریدم فقط یهبار زغال اخته درست کردم حالا الان باید چقدر سرکه بریزم اونقدر که وقتی ریختم تو شیشه روشو سرکه بگیره؟؟ نمکشو چطور اندازه کنم مثلا یه قاشق چابخوری برای همین دوتا لبو کافیه؟؟ از سرکه سیب میشه استفاده کرد؟؟؟ چون سرکه سفید ندارم ضمنا لبوم آب نداره مامانم برای اینکه آبش نریزه تو راه از آبش نریخت برام مشکی پیش نمیاد؟؟ میدونم سوالام خیلی پیش پا افتادست داشتن دوستای خوب مثه بچه های مامی سایت نعمتیه برا خودش.

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    1- نیاز به آبش نیست
    2- شما باید سرکه در حدی بریزی که روش را بپوشاند تا سر شیشه نوع سرکه به ذائقه خودتون بستگی داره با هر سرکه ای می توانی درست کنی

    3- مقدار نمک هم بسته به میزان موادت تعیین می شه من فکر کنم یک قاشق مرباخوری خوب باشه من خیلی تو اندازه ها خبره نیستم نه که همینجوری می ریزم وزن نکردم ببینم چقدر میشه شرمنده اینو دقیق نمی دانم
    نقل قول نوشته اصلی توسط sheida sheida نمایش پست ها
    بهناز جونم سرکرو با یه مقدار آب قاطی کن خالص نریز که خیلی دلو میزنه اگه اب خودش بود بهتر بود
    ابو سرکه باید به مقداری باشه که روشو بپوشونه همنجور که هنگامه جون گفت...
    برای نمکشم کم کم نمکو بریز توش بعد مزه کن تا خوش نمک بشه نه شور...به نظر من یه قاشق چایخوری کمه.ولی کم بریز بعد ۵ ۶روز درشو باز کن تست کن اگه کم بود بازم نمک اضافه کن.راستی بعد اینکه ترشیتو درست کردی درشو ببند یکی دوروز بزار بیرون بمونه بعد بزار ترتو یخچال
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خـــــدایا!!! مرا آن دِه که آن به...

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما