نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree289Likes

موضوع: ترشی لبو

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 56
صفحه 3 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: ترشی لبو

    ترشی لبو
    لبو رو نیم پز کردم و قالب زدم و باسرکه و اب لبو مخلوط کردم وچند حبه سیر و نمک

    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک( مامی آزی) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
    نوشته ها
    284
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    590
    پسند کرده
    197

    Re: ترشی لبو

    سلام من این ترشی لبو روچندروز پیش گذاشتم ازلبوهایی که برای خودمون پخته بودم ، البته من هیچوقت به لبوهام شکراضافه نمیکنم قالب زدم وریختم توی شیشه ویه کم نمک ویه کم گلپرویه قاشق هم شکر ریختم وازاونجایی که به فلفل به شدت حساسیت دارم فلفل هم ننداختم توش ، حالا بعدازپنج شش روز الان آوردم جاتون خالی بخورم یادم افتاد عکس بگیرم طعمش خیلی خوب بود درواقع همه چیش خوب بود هم رنگش وهم طعمش اصلانم کدرنبود ولی فکرکنم اگر ازلبوی خام بصورت ورقه های نازک قالب بزنیم ترشی بریزیم دیگه مشکل تغییر رنگ رونخواهیم داشت چون اگه دقت کرده باشین لبوی پخته بعدازچندروز که توی یخچال میمونه رنگش تیره میشه شاید بگین موقع استفاده کردن ازترشی لبو درصورت خام بودن خیلی سفت خواهدبود ولی اگه باهویج مقایسه بشه اونم سفته ولی موقع خوردن اونقدرسفت نیست که نشه بخوری فکرکنم لبوهم همینطورباشه البته این احساس منه اگه اساتیدبیان نظربدن خیلی بهتره
    اینم عکسش

    بهارسادات, باران67 و خرسند این نوشته را پسندیده.
    خدایاچنان کن سرانجام کار ، توخشنودباشی وما رستگار


  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۹
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    Re: ترشی لبو

    سلام به خانومای باسلیقه مامی سایت من خیلی لبو دوست میدارم ترشیش رو که نگوونپرس خواستم یه نکته درمورد پخت لبو بگم که از مرغ بهشت خواهر گلم یاد گرفتم لبوی خام رو بشوییدوبا پوست کن پوستشو کامل جدا کنید بعد لبوها رو حلقه حلقه کنیدوداخل نایلون(کیسه فریزر کیلویی که ضخیمتره)بریزیدودرشو 2تاگره محکم بزنیدواین روداخل یک نایلون دیگه بذارید و2تاگره محکم بزنید بعد محصول فوق را داخل زودپز گذاشته اب داخل زودپز میریزیم و1تا1.5 ساعت میگذاریم بپزد دراین روش لبو بخارپز شده ورنگ ان به خوشرنگی لبوی خام است اگه دوست داشتین لبوی شیرین میل کنید(اخه بعضی لبوها خیلی خوشرنگن اما هیچ طعمی ندارن)کنارلبوهادر نایلون اول یک تکه نبات بذارین که علاوه بر شیرینی رنگ لبوها رو شفاف میکنه ولبوها اصلا کدر نمیشن البته مقدار زیادنبات یا هرشیرین کننده باعث میشه لبوها بیشتررنگشونو پس بدن ومثل چغندرقند صورتی بشن

    واما برای ترشی لبو من لبوهارو باروش بالا میپزم وکمی شیرینش میکنم(با نبات) بعد لبوهارو قالب میزنم وتوی ظرف ترشی میریزم چندتا حبه سیر خرد میکنم ولابلای لبوها میریزم بعدسرکه رو اضافه میکنم ودراخرنمک میریزم که به مرور توی سرکه حل میشه بعد میذارمش توی یخچال یه هفته بعد کاملا جاافتاده من برا این ترشی از ظرف شیشه ای استفاده میکنم تا 6 ماهی که هنوز تموم نشده رنگش هیچ تغییری نمیکنه فقط برا تزیین سالادها ازش استقاده میکنم(اخه میترسم زودتموم بشه)اینقدر سرکه اش خوشرنگه که بعنوان رنگ ترشی های دیگه میتونید ازش استفاده کنید امیدوارم به دردتون بخوره
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: ترشی لبو

    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra6212
    نقل قول نوشته اصلی توسط fafa2
    نقل قول نوشته اصلی توسط ارغوانی
    فافا با روش دوم چند مدت طول میکشه تا لبوها نرم بشه...سوال دوم که شیره چی ریختی توش.
    عزيزم من برج 9 پارسال گذاشتم.يادمه كه از برج 3 و 4 داشتم ميخوردمشون!فكر كن تو تابستون داشتم لبو پخته رو مزه ميكردم!!!!!!
    شيره خرما داشتم كه دوستش نداشتم خالي خالي بخورم.اونو ريختم.
    فافاجون اگر شیره خرما نداشتیم چی؟ میشه شکر ریخت؟
    عزيزم شرمنده من تو اين تاپيك مشترك نيستم و پستتون رو هم الان اتفاقي ديدم.
    خانومي معمولا تو ترشيها براي متعادل شدن طعم شيره يا نبات ميريزن.اما من يادمه كه تو ترشي البالو شكر ميريختيم.نميدونم چه رازي داره اين شكر پخته !!!
    حالا خود دانين.حالا شيره خرما نبود يه شيره ديگه اي يا نبات ريز شده و تو سركه حل شده يا دست اخر شكر!
    نوش جونتون
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneh_26 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    162
    پسند شده
    4202
    پسند کرده
    1241

    Re: ترشی لبو



    چغندر پخته، سرکه و کمی نمک
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    امروز با هم بودن را تجربه میکنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را....
    پس امروز را زیبا کنیم به حرمت خاطرات فردا....


    http://parsa-joon.niniweblog.com

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۷
    نوشته ها
    16
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: ترشی لبو

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی پری
    سلام به خانومای باسلیقه مامی سایت من خیلی لبو دوست میدارم ترشیش رو که نگوونپرس خواستم یه نکته درمورد پخت لبو بگم که از مرغ بهشت خواهر گلم یاد گرفتم لبوی خام رو بشوییدوبا پوست کن پوستشو کامل جدا کنید بعد لبوها رو حلقه حلقه کنیدوداخل نایلون(کیسه فریزر کیلویی که ضخیمتره)بریزیدودرشو 2تاگره محکم بزنیدواین روداخل یک نایلون دیگه بذارید و2تاگره محکم بزنید بعد محصول فوق را داخل زودپز گذاشته اب داخل زودپز میریزیم و1تا1.5 ساعت میگذاریم بپزد دراین روش لبو بخارپز شده ورنگ ان به خوشرنگی لبوی خام است اگه دوست داشتین لبوی شیرین میل کنید(اخه بعضی لبوها خیلی خوشرنگن اما هیچ طعمی ندارن)کنارلبوهادر نایلون اول یک تکه نبات بذارین که علاوه بر شیرینی رنگ لبوها رو شفاف میکنه ولبوها اصلا کدر نمیشن البته مقدار زیادنبات یا هرشیرین کننده باعث میشه لبوها بیشتررنگشونو پس بدن ومثل چغندرقند صورتی بشن
    مرسی عزیزم...با این روش لبو پختم هم خوشرنگ شد هم خوشمزه.
    در مود ترشی هم یک هفته بعد نظرمو میگم فعلا تازه سرکه ریختم.
    پری رخ و باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    amitis آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۰۶
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    407
    پسند کرده
    173

    Re: ترشی لبو

    مثل صفحه 1
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    آموخته ام قبل از آنکه ما را بفهمند دیگران را درک کنم!

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۷
    نوشته ها
    16
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: ترشی لبو

    تو ترشیم فقط دو حبه سیر انداختم کمی سرکه...وای نمیشد ازش چشید.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما