نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree289Likes

موضوع: ترشی لبو

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 56
صفحه 2 از 7 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  1. #9
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: ترشی لبو

    ترشی لبو
    دست ساز خواهریم
    لبو رو میپزونیم بعد قالب زده بعد با سرکه و یه کوچولو شکر ریخته توو شیشه ...
    عاشقشمممم



    sheida sheida و باران67 این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    نوشته ها
    79
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    49
    پسند کرده
    51

    Re: ترشی لبو

    نقل قول نوشته اصلی توسط RAIN
    سلام دوستان من با روشهای گفته شده ترشی لبو درست کردم اما شفاف نیست شما میدونید علتش چیه؟ ممکنه به خاطر جنس لبوش باشه؟
    اگه منظورتون از شفاف اینه که شیشه ای بشه اصلا این طور نیست.شفاف نمیشه

    نقل قول نوشته اصلی توسط RAIN
    ممنون از پاسختون. منظورم مثل آینه نیست لبوهاش قرمز خوشرنگ نیست کدره.ولی خواهر شوهرم درست کرده خیلی خوشرنگه.نمی دونم مشکل من از کجاست.
    شاید لبوتون تازه نبوده.
    به خاطر نوع لبو هم هست اگر دقت کرده باشین لبوها با هم فرق دارن.
    من خودم درست کردم ولی زیاد نپختمش فقط در حدی که نیم پز شده باشه بعد اینکه فقط پوستشو کندم و درسته پختم بعد که سرد شد قالب زدم و سرکه ریختم.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    من رویایی دارم رویای آزادی
    رویای یک رقص بی وقفه از شادی

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    282
    پسند کرده
    36

    Re: ترشی لبو


    ترشی فوق العاده محبوب من و همسری.ما از اونجایی که تغذیه سالم تو خونمون نهادینه شده!! معمولا این ترشی رو با نیمرو و دوغ برای صبحانه مصرف میکنیم.دیگه ببینین چه معده ای مونده واسه ما!!
    برای تهیه لبو رو شسته،پوستشو میگیرم و خرد میکنم یا اگه وقت داشته باشم( مثل پارسال که یه فامیلو ترشی لبو دادم!! )قالب میزنم و بعد با سرکه میجوشونم و در ظرف ریخته روشو سرکه میدم و خیلی کم نمک.امسال فلفل سبز هم زدم که نتیجه خوب بود ولی عالی نبود!
    فرشته 65, عطر سیب و باران67 این نوشته را پسندیده.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parisa jon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۳
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    69
    پسند شده
    1577
    پسند کرده
    245

    Re: ترشی لبو

    با سرکه سیب هم می شه درست کرد این ترشی رو یا بد میشه؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط *ALMA* نمایش پست ها
    سلام با سرکه سیب خیلی خوشمززه میشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    knowledge is power (دانش قدرت است)

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۴
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    320
    پسند کرده
    0

    Re: ترشی لبو

    ترشی لبو


    لبو نیم پز فالب زده شده + یک لیوان سرکه و یک و نیم لیوان آب و کمی نمک و یک قاشق شکر و چند حبه سیر.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    کنون به گوش من دوباره می رسد ، صدای تـــو
    صدای بال برفـــی فرشتگان
    نگاه کن که من به کجا رسیده ام
    به کهکشان ، به بیکران ، به جاودان

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    24
    پسند کرده
    1

    Re: ترشی لبو

    سلام
    منم میخوام ترشی لبو درست کنم اما خوب نفهمیدم
    اول بزارم درسته بجوشه بعد قالب بزنم یا نه میتونم همون اولش حلقه کنم قالب بزنم بذارم بجوشه؟
    اینکه لبو با آب و سرکه گذاشتم بپزه چند دقیقه باشه؟ و لبو ها ریختم تو شیشه اون آبی که تو قابلمش هست گذاشتیم پخت اونم بریزم تو شیشه و بازم روش سرکه بریزم
    یا نه فقط لبو تو قابلمه بریزم تو شیشه و روش سرکه جدا بریزم ؟
    لطف کنید زود راهنمایی کنید تا لبو هام خراب نشده
    ممنون

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرشیا نمایش پست ها
    وای چه جالب مامان نی نی منم الان لبوم رو گازه داره میپزه واسه ترشی .من حلقه کردم گذاشتم نیم پز شه
    بعد قالب میزنم میریزم تو شیشه کمی از اب لبو وسرکه تا شیشه پرشه کمی سبزی درصورت تمایل و چند حبه سیر و کمی نمک .ولی من حتما تو یخچال نگهداری میکنم .چون با سرکه نجوشیده احتمال خراب شدن داره ولی تو یخچال باشه خیالم راحته
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماما نی نی نمایش پست ها
    جالبه
    اما من بازم نفهمیدم آب توی قابلمه که با لبو جوشیده رو بریزم تو شیشه ؟ سرد شه. گیج شدم .
    کمکم کنید
    نقل قول نوشته اصلی توسط پرشیا نمایش پست ها
    بلهههههههههههههه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    "باران نقطه چینیست تا خود زیبایی خدا

  7. #15
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,230
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    10399
    پسند کرده
    1251

    ویترین مدال ها

    Re: ترشی لبو

    نقل قول نوشته اصلی توسط ایلار نمایش پست ها
    دوستان من ترشی لبو درست کردم عالی شدههههههههههههههه ولی فقط از نظر شکل ظاهر. بدجور سرکش زیاد شده و ته گلو رو میسوزونه. به نظرتون چیکار کنم؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط tature نمایش پست ها
    دوستان سوال

    رنگ این ترشی چقدر ماندگاره؟من یه بار تو هفت بیجار ریختم اولش خیلی خوشرنگ بود،خیلی با رنگش حال کردم ولی یه مدت که گذشت رنگش پرید و کلا ترشیم بد رنگ شد یه بارم ترشی کلم بنفش که گذاشته بودم همین طوری شد. یه مدت که گذشت رنگ اونم پرید

    می دونم اگه کم باشه و زود مصرف بشه به تغییر رنگ نمی رسه ولی قضیه اینجاس که من دستم به کم نمی ره و نمی تونم مثلا یه شیشه کوچیک ترشی بذارم از طرفیم بعضی مواد همه فصل ها در دسترس نیستن
    حال چه باید کرد؟
    لطفا غریب نوازی کنید جواب بدین




    برای کدر شدن رنگ ترشی لبو و کلم قرمز سوال زیاد داشتیم، تنها تجربه ای که من در این زمینه دارم، استفاده از سرکه با کیفیت خوب و شفاف (ترجیحاً خونگی ) و مهمتر از اون نگهداری این ترشیها در جای خنک ( ترجیحاً یخچال ) هست. برای اینکه ترشیتون زیاد تند و تیز نباشه میتونید کمی شکر، شهد یا عسل بهش اضافه کنید. نمک فراموش نشه!
    ~*tiyam*`, باران67 و عطر سیب این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: ترشی لبو

    سلام دوستان.من پارسال دو جور ترشي لبو انداختم.روي شيشه هاي هر كدوم هم دستورش را نوشتم.
    1-لبو رو با سركه و اب جوشيده و شكر پختم و اخر سر بهش نمك اضافه كردم. نتيجه:مزه و نرمي ترشي دو سال مونده رو ميداد و رنگ خيلي كدري داشت.الان كاملا قهوه اي شده!
    2-لبو رو همونجور خام و هلال ضخيم خورده و با 1.5 قاشق شيره و يه قاشق نمك و سركه خالص وردا تو يه شييه يك كيلويي ريختم.نتيجه:وااااااااي! محشر و خوشمزه.ترد و نرم! مزه لبوي پخته شده رو ميداد نه ترشي تند و تيز و بي طعم! خييييييييييييييلي خوش رنگ.تا يه ماه پيش رنگ ترشيم صورتي و قرمز بود!
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

صفحه 2 از 7 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما