نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree92Likes

موضوع: ترشي ميوه مخلوط

نمایش نتایج: از 9 به 14 از 14
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,059
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36118
    پسند کرده
    54988
    ترشی میوه پانیذ خانم جنت دوست با تشکر از شهلا جون که دستورشو دادند

    شلیل 250 گرم

    هلو انجیری 250 گرم

    آلبالو یا زغال اخته 250 گرم

    کیوی پوست کنده 250 گرم

    سرکه 250 میلی لیتر

    آب یک لیتر

    شکر نصف پیمانه

    نمک 4 قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:

    میوه ها را شسته در صورت دلخواه هسته انها را در آورید و در شیشه بریزید.

    سرکه و آب و نمک و شکر را مخلوط کنید خوب هم بزنید تا نمک و شکر حل شود روی میوه ها ریخته و در ب شیشه را بسته و به مدت 15 روز در جای نسبتا خنک بگذارید.

    نکته : در صورت دلخواه می توانید جای شکر100 گرم نبات ریخته تا به تدریج در سرکه حل شود.



    تجربه من: کیوی و البالو نداشتم نریختم یعنی فقط شلیل و هلو و آلو ریختم .

    تو یخچال نگهش می دارم .

    نام: torshimive.jpg نمایش: 1091 اندازه: 100.2 کیلو بایت


    من مامانم ترشی میوه همیشه درست میکنه به صورت ساده با نمک و سرکه هر میوه ای هم دستش برسه می ریزه توش معمولا میوه هایی که در حال خراب شدن هست می ریزه تو شیشه با سرکه و نمک مثلا امسال تو شیشه دیدم توت فرنگی ، الو ، هلو ، شلیل و سیب بود
    بهار 44, m1361, shahla-324 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,059
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36118
    پسند کرده
    54988
    اینم همان شیشه پست آخر هست که بعد از سه هفته باز کردم کنار ترشی آلبالو ها

    نام: torshialbalo.gif نمایش: 915 اندازه: 90.2 کیلو بایت
    Hope, نیکی گل, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  4. #11
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28903
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    نمیدونم اینم میشه ترشی میوه به حساب آورد یا نه؟ما تو خونه ترشی میوه صداش می کنیم.
    4 عدد خیار،4 عدد هویج،4 عدد سیب رو رنده درشت می کنم و تو پارچه ای می ریزم و روش یه وسیله سنگین میذارم تا آبش در بیاد یه شب تا صبح



    چند تا فلفل تند و چند حبه سیر رو ریز خرد کرده و با مواد بالا مخلوط میکنم.
    نعناع خشک،زیره،تخم گشنیز ،زردچوبه و نمک رو هم با سرکه به مواد بالا اضافه میکنم.






    نقل قول نوشته اصلی توسط raheleh نمایش پست ها
    بهجت جون چقدر زمان میبره آماده بشه و چقدر سرکه میریزی
    راحله جون تقریبا ده روز زمان میخواد تا حاضر بشه.
    راستش سرکه رو چشمی می ریزم تا جایی که همه مواد خوب با سرکه مخلوط بشن و وقتی ترشی رو تو شیشه می ریزیم روش سرکه باشه.
    hasti, amir mami, gol yakh و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارولين آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    290
    پسند شده
    6365
    پسند کرده
    3239
    ترشي ميوه مخلوط خيلي بد مزه مگه چيه بايد حتما چيزىي خوشمزه بزاريم گذاشتم يك وقتى شما درست نكنين
    يك كيلو ونيم به
    يك كيلو سيب
    يك كيلو گلابى
    نيم كيلو هويج
    فلفل تند
    سياه دانه
    تخم گشنيز
    رب انار
    سركه دو قاشق
    خيلي مزه بدى داره حيف اين همه مواديى كه استفاده كردم
    نام: IMG_5203.jpg نمایش: 734 اندازه: 91.0 کیلو بایت
    خورش آلو زرشك
     
    m1361, باران67, ترنم63 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مهم نداشته هات نيست!

    مهم اينه كه عاشق داشته هات باشى...

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بلور یخ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۵
    محل سکونت
    اذربایجان غربی
    نوشته ها
    298
    میزان امتیاز
    30
    پسند شده
    1902
    پسند کرده
    546
    ترشی میوه مخلوط که واقعا خوشمزه و مجلسیه که داخلش سیب و گلابی و به و فلفل دلمه ای و نخود فرنگی و قارچ دکمه ایو البالو و ذرت و زیتون و کلم بروکلی و بروکسلو کمی گل کلم ریختم فلفل دلمه ایها کوچولو و رنگی بودن و خیلی ناز شدن انشالاه دفعه بعد عکس بهتری میزارمنام: 20150124_141154-resized-640-resized-640.jpg نمایش: 655 اندازه: 82.6 کیلو بایتمیزان سرکه رو کمی کمتر از اب جوشیده ریختم که زیاد ترش نباشه و بتونیم بخوریم و به مرور زمان شل هم نشه و رنگش کمرنگ نشه به خاطر سرکه مزه قارچو نخود فرنگی رو بیشتر دوست داشتمنام: 20150124_141211-resized-640-resized-640.jpg نمایش: 633 اندازه: 86.7 کیلو بایت
    Behjat, niloufar 77, مامان غزل و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ​الهی مرا ان ده که ان به

  7. #14
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86546
    پسند کرده
    75926

    ویترین مدال ها

    ترشی میوه

    ترشی میوه برگرفته از کتاب مستطاب اشپزی:

    هلو
    زردآلو
    انگور بی دانه زرد حبه حبه
    انگور بی دانه قرمز حبه حبه
    به پوست گرفته نخودی
    سیب پوست گرفته نخودی
    گلابی پوست گرفته نخودی
    خلال پوست نارنگی یا پرتغال یا نارنج شیرین کرده
    شکر یا عسل
    زعفران ساییده
    تخم گشنیز درسته
    رازیانه درسته
    خرما
    زیره سبز درسته
    سیاه دانه درسته
    فلفل سیاه ساییده
    فلفل قرمز ساییده
    ادویه ساییده
    سرکه
    نمک
    ادویه این ترشی بر حسب سلیقه فرق میکند یک نمونه ، مرکب است از هل ـ میخک ـ جوزبویا ـ فلفل بهار ـ خردل و دارچین ـ همه ساییده ـ به نسبت کمابیش برابر ، به جز میخک که باید اندک باشد .
    نسبت میوه ها با هم میتواند کما بیش برابر باشد . برای هر کیلو میوه نیم پیماه شکر یا عسل با 8-10 دانه خرما کافی است . خرما را باید در آب داغ حل کرد و پوست وهسته گرفت . زعفران حل شده در اندکی آب داغ به اندازه رنگ ، ادویه درسته مجموعا 3 قاشق . ادویه ساییده 1 قاشق اندکی نمک . فلفل قرمز از 1 قاشق چایخوری به بالا ، سرکه به اندازه ای که ترشی را به صورت خمیر شلی در آورد .
    هلو و آلو را درآب جوش بیندازید و روی اتش تیز چند جوش بدهید . سپس در آورید ، پوست بکنید ، هسته بگیرید و خمیر کنید .
    همه مواد را باسرکه در دیگ بریزیدو یک جوش بدهید ، سپس دیگ را در ظرف ترشی خالی کنید . این ترشی پس از یک هفته رسیده است .
    z.rezaei این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما