:a (40): من کلا هروقت تونل زمان میبینم دلم میگیره
چه روزای پرخاطره ای بود ممنون هیون عزیز
نمایش نسخه قابل چاپ
:a (40): من کلا هروقت تونل زمان میبینم دلم میگیره
چه روزای پرخاطره ای بود ممنون هیون عزیز
خیلی باحال بود........:a:
یادش بخیر........:a (18):
منم یه بار تو مسابقه ژله گلدار شرکت کردم ،سوم شدم .کلی ذوق کرده بودم
ولی جایزشو از آقای فرامرزی نگرفتم ......اینقد لفتش دادم تا تاریخش گذشت.....:a (40):
یه چیزی که خیلی جالب بود پیشرفت غذاها و عکسها بود که هر چی زمان میگذره
کلاس کاریش بالا می ره...........:a (33):
آخيش قلبم گرفت
چقدر براى مسابقات جو مى داديم :aa13:
يه صندلى داغ هم بود با حال بود عكس مى گذاشتن بچه ها
وقتى كشف كرديم نوشين خاله مريم بانو هست يا مهنوش دختر بزرگ داره
هى روزگار چقدر جوون بوديم :a (44):
تونل زمان عالی بودددددددددد. من همیشه گلچین دوست داشتنی و کدبانو تو ذهنم میومدن. حتی تصویر چهرشون که نجما جون برا جشن مامی سایت گذاشتن هر زمان که یاد اون جعبه های شکلات خوشکل . میزای مهمونی شون. کارای خیریه و وقتی که واسه خوشحال کردن بچه های بهزیستی می ذاشتن و کوکیزای خوشکل درست می کردن یادم میاد. یادمه همیشه میزای مهمونی و تولداشون همراه با خلاقیت و ابتکار در درست کردن غذای جدید بود.
ساران دوست داشتنی که همیشه سایت شون رو دنبال می کردم. سالاد یونانی . دیزاین زنبور زیتونی .دیزاین گلدون پیازچه و تربچه که من همچنان درست می کنم و اطرافیانم لذتش رو می برن .
نوشین خلاق و مهربون که حقیقتا کدبانو بودن. دوست گلم مهرنوش نازنین و خوش پوش که یه بار سعادت دیدن حضوری شون رو تو میتینگ های شیرازیا داشتم.
دلم برا سارا بهی و پسر گلش تنگ شده که بازم سعادت دیدن شون رو یه بار داشتم.
بهارگل عزیز هنرمند. ترانه مهربون. ستاره جان که هم از دیدن هنر و میزهاشون کیف می کردم هم درایت شون در امر مشاوره.
سمیه سبحانی گلم هم که استارت اشنایی مون با مامی سایت بود و الان دوست نزدیک و صمیمیم هست. و با کمترین امکانات هنرش رو به کافی شاپ و رستوران ها عرضه می کرد. در حال حاضر هم در رستوران هفت خوان شیراز در قسمت کافی شاپ و قنادی فعالیت دارن .
مریم بانوی مطبخ که بسیار طنازی شون رو دوست داشتم.
از مریم عزیزم تشکر می کنم که خاطرات دوستان رو زنده کردن. و ای کاش مجددا دوستان مون فعالیت کنن و از هنرهاشون بازم استفاده کنیم.
خیلی ممنون هیون جون من که لذت بردم به مرور موضوعات مسابقه سخت تر یا به نظرم حرفه ای تر شده:a (2):
یاااااااااادش بخییییر::44::
منم یه زمانی تو مسابقه شیرینی مغربی برنده بودم البته نفر اخر شدم :a (50):
حتی هیون جون از پیشرفت وتلاش من تعریف تمجید کردن...چقد ذوق زده شدم:a (19):
اما حتی جایزمم نگرفتم از اقای فرامزی ...شانسم هرچی کد رو میزدم میگف قبلا استفاده شده...:a (13):
چه کنیم دیگه این از شانس ما:a (47):
یادمه مسابقه تزیین نون بود که فقط با حسرت نگا میکردم چون تا حالا اصلا نون نپخته بودم وهمش حس میکردم اگه درست کنم داخلش خمیر میمونه...
هی روزگار ...
الان تنها چیزی که خودم فکر میکنم بیشتر از پسش برمیام همین نون پختنه...:a (19):
سلام
عالی بود یه تاپیک عالی و ناب
ای کاش و ای کاش مدیران دوباره از اسپم پاک سازی :a (33): کنن و ادامه بدن کار مدیران سابق رو
خیلی خوب و عالیییییییییییییییییییییی ی بود:a (33):