نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1176Likes

موضوع: سینی سبزیجات

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 41
صفحه 2 از 6 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  1. #9
    این هم برای دوستانی که علاقه ای به سرو سبزیجات خام ندارن ! می تونید سبزیجات رو بلانچ کنید


    Keys to making your own veggie tray:



    1. Prep the fresh vegetables properly.
    2. Create an attractive arrangement.
    3. Keep everything easy to reach.
    4. Provide a yummy dip.




    Preparing Fresh Vegetables for Crudités:


    • Asparagus: To remove the tough fibrous ends, bend the thick end of each stalk until it snaps off. Blanch the asparagus for 30-60 seconds.
    • Broccoli and Cauliflower: Cut broccoli and cauliflower florets into bite-sized pieces by slicing down through the stem. Blanch the broccoli and cauliflower (separately) for 1-1 1/2 minutes.
    • Carrots and Celery: Slice both celery and peeled carrots lengthwise into long, elegant lengths, rather than short, stumpy pieces.
    • Green Beans: Line the beans up in a row and trim off the inedible stem ends with just one cut. Blanch the beans for 1 minute.
    • Peppers: Slice off the top and bottom of the pepper and remove the seeds and stem. Slice down through the side of the pepper, unroll it so that it lies flat, then slice into 1/2-inch-wide strips.
    • Snow and Snap Peas: Remove the tough, fibrous string that runs along the straight side of snow and snap peas. Blanch the peas for 15 seconds.



    cru·di·tésnoun plural \krue-dē-tā, ˌkrü-di-ˈtā\: pieces of raw vegetables (such as carrots and celery) that are served before a meal usually with a sauce for dipping. French, from plural of crudité rawness

    How To Blanch Vegetables

    Ingredients

    • 6 quarts water
    • 2 tablespoons salt
    • ice water

    Instructions

    • Bring 6 quarts water and 2 tablespoons salt to a boil in a large pot over high heat. Cook the vegetables, one variety at a time, until slightly softened but still crunchy at the core. Different vegetables will require different amounts of time. Transfer the blanched vegetables immediately to a bowl of ice water until completely cool, then drain and pat dry.
    monir11 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Zarzare babaee آواتار ها
    زرزر بابا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    131
    نوشته های وبلاگ
    11
    میزان امتیاز
    121
    پسند شده
    2251
    پسند کرده
    1714

    ویترین مدال ها




    Quick Creamy Vegetable Dip

    Southern Living JANUARY 2005

    • Yield: Makes about 1 1/2 cups
    • Prep time: 10 Minutes
    • Chill: 2 Hours



    Ingredients



    • 1/2 cup mayonnaise
    • 1/2 cup sour cream
    • 1/4 cup drained, chopped jarred roasted red bell peppers*
    • 1/4 cup finely chopped onion
    • 1/4 cup finely chopped green bell pepper


    • 1/2 teaspoon salt
    • 1/8 teaspoon garlic powder
    • 1/8 teaspoon pepper
    • 1/8 teaspoon *** sauce
    • Baby carrots, celery sticks, radish slices




    بهترين چيزها در زماني اتفاق مي افتد كه انتظارش را نداري . (( گابريل گارسيا ماركز ))

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    267
    پسند شده
    6694
    پسند کرده
    9022
    ایده از نت

    نام: للل.jpg نمایش: 1642 اندازه: 105.7 کیلو بایتنام: r.aspxئئ.jpg نمایش: 1510 اندازه: 97.9 کیلو بایتنام: r.aspxتت.jpg نمایش: 1458 اندازه: 86.6 کیلو بایتنام: ووو.jpg نمایش: 1481 اندازه: 60.4 کیلو بایتنام: r.aspx.jpg نمایش: 1485 اندازه: 97.5 کیلو بایتنام: r.aspx555555.jpg نمایش: 1453 اندازه: 58.7 کیلو بایتنام: ئئئئللف.jpg نمایش: 1461 اندازه: 73.8 کیلو بایتنام: ئئئئ.jpg نمایش: 1470 اندازه: 85.3 کیلو بایتنام: ئئئئدذ.jpg نمایش: 1490 اندازه: 72.3 کیلو بایتنام: r.aspxااا.jpg نمایش: 1457 اندازه: 35.1 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    shehin و monir11 این نوشته را پسندیده.
    شیعیان خواب بس است برخیزید/هجر ارباب بس است برخیزید
    یادمان رفته که عهدی هم هست/یادمان رفته که مهدی (ع) هم هست

  4. #12

    سینی سبزیجات





    سوهی, fahim68, Hope و 30 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nilufari آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    732
    نوشته های وبلاگ
    56
    میزان امتیاز
    1001
    پسند شده
    15754
    پسند کرده
    10647

    ویترین مدال ها

    بعد از نجما جون ، خودم این تاپیک رو افتتاح میکنم
    سینی سبزیجات مثلا گل نیلوفر من برای مسابقه . البته بشقاب سبزیجاته!





    یک کلم بنفش تقریبا بزرگ و گرد رو به 4 قسمت تقسیم کردم. بعد هر کدوم از لایه ها رو یکی یکی باز کردم.متاسفانه کلم من یه کمی پفکی بود و گلبرگ هام زیاد هم اندازه نبود ولی دیگه حوصلم نیومد یکی دیگه بخرم . بالاخره از همون استفاده کردم. یکی که تقریبا خوب بود رو الگوی بقیه کردم و با قیچی بقیه جاهاشو منظم کردم که بشه استفاده کرد.



    گلبرگ های کلم رو دورتادور توی بشقاب چیدم.یه شلغم رو توشو خالی کردم برای سس و سبزیجات رو خرد و حلقه کردم و داخل گلبرگ ها چیدم. شلغم رو با آب لبو کمی صورتی کردم.



    گل نیلوفر با کدو هم با دیدن یه کلیپ به این صورت درست کردم:

    کدو باید قلمی باشه گل ظریف و کوچیک دربیاد. البته مهم قسمت سر کدو هست.قسمت سفت سر کدو رو یه برش صاف میدیم که کدو روی سطح صاف وایسه. بعد سر کدو رو به اندازه قد گل برش میزنیم .بعد به 8 قسمت مساوی برش میدیم.





    بعد مطابق عکس چاقو رو یه کمی با زاویه کج داخل کدو فرو میکنیم و به این صورت برش میدیم.که به صورت یه مثلث کدو رو بیرون بیاریم.



    برای هر 8 قسمت همین کار رو انجام میدیم تا مثل شکل زیر دربیاد



    حالا نوبت شکل دهی به گلبرگهاست.چاقو رو مرکز هر کدوم از قسمت ها گذاشته و یه برش انحنادار به سمت چپ میدیم.این میشه یه نیمه گلبرگ. همین کار رو با نیمه دیگه میکنیم. یعنی چاقو رو دوباره مرکز گلبرگ گذاشته و به سمت راست و پایین برش میدیم. به این شکل درمیاد





    مطابق عکس زیر ،چاقو رو داخل کدو فرو کرده و یه برشهایی ازش خارج میکنیم که گلبرگ شکل بهتری بگیره و نازکتر بشه.یعنی چاقو رو فرو کرده تا نزدیکی های مرکز بعد بیرون میاریم. بعد نقطه اتصال مرکزیش رو هم میبریم که کاملا خارج بشه.




    به این شکل درمیاد



    حالا باید یک لایه از کدو رو جدا کنیم که به صورت گلبرگهای بیرونی گل دربیاد.
    برای این کار اول حاشیه پر رنگ کدو که سبز پر رنگه رو یه برش میدیم.



    بعد چاقو رو به صورت عمود میگیریم. با انگشتهای دیگه گلبرگهای مجاور رو کنار نگه میداریم که چاقو بهش برخورد نکنه. بعد به آرامی چاقو رو به صورت افقی میکشیم روی کدو که گلبرگ از بافت کدو جدا بشه. تا پایین گلبرگ همین کار رو انجام میدیم که گلبرگ آزاد بشه. دقت کنید نباید این برش خیلی نازک باشه که گلبرگ از کدو جدا بشه.





    برای همه گلبرگ ها این کارو تکرار میکنیم. تا به این شکل دربیاد. برای وسطش هم از تربچه استفاده کردم.میتونیم در گلبرگهای بیرونی هم یه سری برش بزنیم که از گلبرگ اصلی بیرون بزنه.





    لینک دانلود کلیپ آموزش گل نیلوفر با کدو
    برای دانلود روی دانلود با سرعت پایین کلیک کنید و درصفحه باز شده ، ایجاد لینک دانلود رو کلیک کنید.

    دانلود Zucchini Lotus Flower Beginner's Lesson Mutita Thai Art Fruit Vegetable Carving Garnish flv

    این هم کار نهایی

    سوهی, fargol20, bluesky و 101 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امام کاظم ع میفرمایند:
    هرگاه شخصی غمناک شود ، سر خود را به سوی آسمان بگیرد و
    3بار بگوید :
    بسم الله الرحمن الرحیم

    خداوند غم و اندوه او را برطرف میکند.



  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گوگوجی آواتار ها
    اکرم سادات
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,346
    میزان امتیاز
    586
    پسند شده
    10790
    پسند کرده
    7210

    ویترین مدال ها

    نیلوفر کار نهاییت تو حلقم البته خام نه سرخ شده همراه با ادویه و گوجه و ترجیحا به صورت یتمچه همراه با بادمجون

    برای رفع اسپم هم به زودی در این محل عکس سینی سبزیجات مسابقه گذاشته می شود



    البته کار من نیاز به توضیح خاصی نداره

    با سه نوع ترب کار کردم به عنوان گل
    تربچه
    ترب سفید و هویج به شکل گل نرگس
    ترب سیاه نوعی رز بود به همراه زیتون سیاه
    که اینا رو روی پایه ای از شلغم سوار کردم
    اطراف دیس رو با کلم بروکلی پوشوندم بعد با برش های گوجه که خداییش این برش با کوجه های این فصل خیلی خیلی سخت بود و همون برش روی خیار دیس رو تقسیم بندی کردم هر کودوم از گلها تو یه قسمت قرار گرفت و فضای خالی باقی مونده رو با فلفل دلمه ای رنگی خلال شده
    برای مرکز هم گل پیاز استفاده کردم که با رنگ خوراکی نارنجی شد
    فلفل دلمه ای قرمز رو برای دیپ برش دالبر دادم داخلش خالی شد و دیپ که از مخلوط ماست و یه قاشق مایونز و نعنا و کمی کلم بروکلی ریز خرد شده درست کرده بودم داخلش ریختم
    ماهی خوشگلمم که خیلی خودم می دوستمش با لیمو ترش و ایده از نت تزیین کردم اون لیمو ترش رو هم گذاشتم چون نفیسه جونم گفته بود که سبزیجات خام رو همراه لیمو ترش می خورن به اصلاح برای طعم سس بود دیگه
    حالا نیس که نفر اول شدم چقدرم توضیح دادم
    ویرایش توسط گوگوجی : ۱۳۹۳/۱۰/۰۴ در ساعت ۱۱:۵۸ بعد از ظهر
    سوهی, پرپرک, najiepenhonet و 74 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آقا خلاصه یک نفر باید بیاید
    تا انتقام سیلی زهرا بگیرد

  7. #15
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86529
    پسند کرده
    75831

    ویترین مدال ها

    سلام و درود خدمت دوستای گلم
    توضیح سینی سبزیجات مسابقه آذر 93:

    طبق معمول از اولش براتون میگم
    چونکه این مسابقه با یلدا همزمان بود ،طرح پنجره سنتی رو انتخاب کردم
    ولی به دلیل امکان سرو اسان و کاربردی بودن تصمیم گرفتم سبزیجات حکم شیشه های رنگی داخل پنجره رو داشته باشن

    یه لیست از مواردی که میشد تو سینیم به کار ببرم تهیه کردم و برا هر رنگ جدا طبقه بندیشون کردم.
    مثلا جلو رنگ زرد هر انچه که میشد تو سینیم به کار ببرم و رنگ زرد داشت نوشته بودم.

    **
    من یه سینی مستطیلی بزرگ دارم.به ابعاد اون کارتن پلاست خریدم.
    کارتن پلاست ضخیم و محکمه و از طرفی راحت با کاتر برش میخوره.
    من رنگ قهوه ای پیدا نکردم با اسپری قهوه ای، خودم رنگش کردم
    طرح رو اول رو برگه کاغذ طراحی کردم و بعد به کارتن پلاست چسبوندم و با کاتر برش زدم.
    طراحیش هیچ کاری نداره،خط کش میخواد و مداد و عشق فراوان به پنجره سنتی

    نام: 017.jpg نمایش: 1688 اندازه: 107.9 کیلو بایت


    نسبت به طرح پنجره تصمیم گرفتم چه رنگ و چه چیزی باید کجا بذارم و رفتم خرید
    **
    مراحل ساخت نهایی:
    اول رو سینی رو کامل با جعفری پوشوندم

    نام: 044.jpg نمایش: 1579 اندازه: 111.1 کیلو بایت

    پنجره رو گذاشتم
    سبزیجات رو به عنوان شیشه رنگی چیدم
    یه لنگه پنجره هم که باز میشد و درخت انار رو نشون میداد
    که از 1 شاخه خشکیده و لبو که به شکل انار در اورده بودم درست شده
    لینک توضیحی لبو به صورت انار:

    لبو داغه لبووووووووو (طرز تهیه مصور )

    اون گلدون کوچولو سفالی هم برگ شمدونی گذاشتم داخلش و لب پنجره گذاشتم
    و دیپ هم داخل ابپاش کوچولوی سفالیم ریختم
    من سسی که همیشه برا سالادم درست میکنم، الانم ستفاده کردم.
    مایونز،ماست،نمک،فلفل،آویش ن،ابلیمو،سس خردل






    نام: 001.jpg نمایش: 2344 اندازه: 106.3 کیلو بایت
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۱۱/۰۶ در ساعت ۰۱:۲۹ قبل از ظهر
    بانو تنها, fargol20, bluesky و 125 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نایاب 90 آواتار ها
    کیمیا 90 سابق
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    815
    میزان امتیاز
    306
    پسند شده
    7080
    پسند کرده
    14121

    ویترین مدال ها

    باران جان مثل همیشه بیست بیست
    ؟؟؟؟
     
    nasrin r, باران67, amir mami و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عشق یعنی لحظه های خیلی خاص که خدا هم فکر ماست

صفحه 2 از 6 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما