نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree57Likes

موضوع: خورش غوره

نمایش نتایج: از 9 به 11 از 11
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86657
    پسند کرده
    76010

    ویترین مدال ها

    غوره مسما(گیلان):
    1 مرغ پاک کرده
    3-4 پیاز حلقه حلقه
    250 گرم غوره بی دانه حبه حبه
    زعفران ساییده
    روغن
    نمک و فلفل

    *
    4-5 قاشق روغن در تابه بریزید و روی اتش ملایم داغ کنید.مرغ درسته را در روغن بگذارید و چند بار بگردانید تا همه جای ان سرخ شود.بردارید و کنار بگذارید.
    پیاز را در تابه بریزید و تفت بدهید تا طلایی شود.غوره را اضافه کنید و 6-7 دقیقه بچرخانید.
    اندکی زعفران حل کرده در آب داغ با نمک و فلفل اضافه کنید و پس از 2-3 چرخ بردارید.
    مرغ را نمک و فلفل بپاشید،شکم آن را با پیازداغ و غوره پر کنید و در دیگ بگذارید.
    نیم پیمانه آب اضافه کنید،در دیگ را نیمه باز بگذارید و روی اتش ملایم 30-40 دقیقه بپزید.سر بزنید ،اگر لازم باشد اندیز اب جوش اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیافتد.
    با کته یا چلو ساده و سبزی تازه سر سفره بگذارید.
    *گاهی 1-2 قاشق شکر هم به مایه پیازداغ و غوره اضافه کنید.
    *این مسما را با اردک هم میتوان درست کرد.
    پرنسس.م, najmehkhatoon, serepizadeh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    efil آواتار ها
    نازنین
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۱۵
    نوشته ها
    64
    میزان امتیاز
    49
    پسند شده
    524
    پسند کرده
    589
    خورش غوره بادمجان

    گوشت رو با پیاز و ادویه تفت می دیم آب اضافه می کنیم یه کم که پخت پوره گوجه + رب گوجه. وقتی به مرحله ی جا افتادن رسید ربع ساعت قبل سرو بادمجون سرخ شده و غوره تفت داده شده با پیاز رو اضافه می کنیم. بهترین نوع غوره، غوره عسگری بدون هسته اس.
    اولین بار بود امتحان می کردیم. بد نبود... خورشم زیاد جالب نشد اما طعمش خوب بود. اولین بار که خورش درست کردم.

    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    باران67, hengamehh, serepizadeh و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چرا توقف کنم چرا



  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,132
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    239
    پسند شده
    6214
    پسند کرده
    7164
    غوره مسما

    مواد لازم

    مرغ 2تکه

    غوره 100 گرم


    پیاز متوسط 1 عدد


    نمک، فلفل و زردجوبه به مقدار لازم


    رب گوجه فرنگی 1 ق.غ


    زعفران به دلخواه


    بادمجان برای سرخ کردن به دلخواه


    طرز تهیه

    مرغ را با آب، نمک، فلفل، زردجوبه و کمی پیاز خرد شده بپزید و تفت دهید.
    غوره ها را فشار داده یا با چاقو از وسط برش دهید تا هسته هاش جدا شود.
    پیاز را خرد کرده و سرخ کنید، سپس غوره ها را بهش اضافه کنید و تفت دهید
    و داخل مرغ بریزید. نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید. در آخر رب گوجه
    فرنگی بزنید و روی شعله ملایم بگذارید تا جا بیفتد.
    در صورت تمایل میتوانید بادمجان را سرخ کنید و موقع سرو غذا کنار خورش
    بگذارید.

    قیمه
     
    گیتار, hengamehh, zakizadeh و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما