نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree31Likes
  • 1 Post By Maryam53
  • 1 Post By M.a.n.i.y.a
  • 8 Post By M.a.n.i.y.a
  • 3 Post By M.a.n.i.y.a
  • 11 Post By M.a.n.i.y.a
  • 7 Post By عطر سیب

موضوع: ترافل رنگی

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
  1. #1
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    ترافل رنگی

    بفرمائید دوست عزیز
    M.a.n.i.y.a این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    M.a.n.i.y.a آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۰
    محل سکونت
    آبادان
    نوشته ها
    67
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    392
    پسند کرده
    78
    ممنون مریم عزیزم
    راستی سلام. میخوام روش درست کردن ترافلای رنگی تو خونه رو بگم.
    همه میدونین که این ترافلا تو اکثر کیک و دسرا استفاده میشه و ظاهر زیبایی بهشون میده.
    خب بریم سراغ دستورش. من چندتا دستور زبان اصلی و فارسیشو میذارم


    8 ounces powdered sugar
    1/2 tsp kosher salt
    1 egg white
    1 tsp vanilla, or other extract
    assorted food colorings
    as many piping bags as you have colors, fitted with small or multi-opening tips
    With a hand or stand mixer fitted with a paddle attachment, mix the first four ingredients until a semi-thick paste forms.
    Divide the paste into as many portions as you have colors, tinting each batch with the color of your choice.
    نام: 230.jpg نمایش: 803 اندازه: 92.3 کیلو بایت
    طبق دستور این سایت BraveTart: Rainbow Sprinkles · GF
    قیمه
     
    m1361 این نوشته را پسندیده.
    ؟

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    M.a.n.i.y.a آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۰
    محل سکونت
    آبادان
    نوشته ها
    67
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    392
    پسند کرده
    78
    مواد لازم:
    113 گرم ( در حدود 2 فنجان ) شکر
    1 عدد سفیده تخم مرغ
    1 قاشق غذا خوری آب گرم ( به علاوه مقداری اضافی در صورت نیاز)
    1/4 قاشق چای خوری وانیل ، بادام، و یا آب لیمو
    نمک خیلی خیلی کم
    رنگ خوراکی دلخواه
    1-روی سطح کار کاغذ روغنی قرار دهید.
    2-شکر را چند بار الک کنید.
    3-سفیده تخم مرغ را اضافه نمائید.
    4-آب گرم را افزوده و مواد را خوب به هم بزنید و آب گرم را اضافه نمائید.
    5-رنگ خوراکی را با نوک خلال دندان اضافه کرده و خوب هم بزنید.
    6-مواد را در کیسه ریخته و با سر نازک روی کاغذ روغنی (مومی) خطوطی صاف و یکدست بکشید.
    7-اجازه دهید تا مدت یک روز کامل در جای خنک خشک شود.
    8-با چاقو یا ساطور آنها را ریز ریز کنید و در ظرف در بسته نگه داری کنید.
    (در دستور اصلی از پودر سفیده تخم مرغ استفاده شده است.)

    نام: 51b6cba474c5b622a7001f63._w.600_s.fit_.jpg نمایش: 823 اندازه: 35.6 کیلو بایت
    قیمه
     
    خاله ساره, titish khanoom, Behjat و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ؟

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    M.a.n.i.y.a آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۰
    محل سکونت
    آبادان
    نوشته ها
    67
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    392
    پسند کرده
    78
    1 cup powder sugar
    1 – 3 tablespoons milk (depending on whether you want a thicker or runnier consistency; I prefer a thicker consistency for these, roughly the same as butter cream frosting)
    1 tablespoon light corn syrup
    Optional:
    Food coloring of choice (I would add 1 to 2 drops per cup of powder sugar, and I highly recommend gel based)
    Flavored extracts (about 1/4 teaspoon of extract per cup of icing)

    To make the spinkles, place the icing in a baggie and cut of a very small corner tip to “pipe out” dots. You can also use a pastry bag with a #3 tip. Each row took roughly 15-20 seconds, so this process was much faster then I had imagined.
    I then let them sit out overnight, but found that they were actually dry and ready to be used after a few hours.
    I did eight rows of 18-20 dots, so ended up with roughly 160 dots.

    منبع Homemade Sprinkles
    قیمه
     
    گیتار, m1361 و مریم.ع این نوشته را پسندیده.
    ؟

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    M.a.n.i.y.a آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۰
    محل سکونت
    آبادان
    نوشته ها
    67
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    392
    پسند کرده
    78
    مواد لازم :
    نصف پیمانه پودر شکر
    1 و نیم قاشق چایخوری نشاسته ذرت آسیاب شده
    نصف قاشق چایخوری وانیل
    1 قاشق چای خوری رنگ خوراکی دلخواه
    آب ولرم به مقدار لازم


    شکر و نشاسته را با دقت الک کنید. رنگ خوراکی و وانیل را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و غلیظ بدست بیاد. اگر خیلی غلیظ بود خیلی کم از آب ولرم استفاده کنید. حالا خمیر را داخل قیف بریزید و با ماسوره گرد و خیلی کوچک روی کاغذ روغنی لوله های باریک ایجاد کنید و حداقل 24 ساعت در یخچال قرار بدید تا کاملا سفت شود بعد به تکه های ریز خرد کنید و استفاده کنید این ترافل ها تا 3 ماه در نایلون بدون هوا قابل نگهداری هستند.
    نام: 18-large_default.jpg نمایش: 812 اندازه: 22.3 کیلو بایت
    قیمه
     
    Negara, خاله ساره, مریم.ع و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ؟

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    634
    میزان امتیاز
    289
    پسند شده
    6777
    پسند کرده
    9471
    ترافل های من که مثل بیرونی ها نشدولی خوب تجربه بوددددددددددددد
    نام: 14179402575.jpg نمایش: 694 اندازه: 51.9 کیلو بایت
    -sania-, malihejoon773, فرگل 2 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شیعیان خواب بس است برخیزید/هجر ارباب بس است برخیزید
    یادمان رفته که عهدی هم هست/یادمان رفته که مهدی (ع) هم هست

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما