نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree148Likes

موضوع: غذاهای سنتی استان یزد

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 89
صفحه 8 از 12 نخستنخست ... 567891011 ... آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    کله گیپا

    کله پاچه و سیرابی کامل یه گوسفند +نخود خام یک فنجان+پیاز متوسط دو عدد+نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

    مواد داخل سیرابی:
    برنج دو پیمانه +ماش یک پیمانه+ گوشت گوسفندی 200 گرم+ پیاز داغ دو قاشق غذا خوری+ زیره یک قاشق غذا خوری +خلال نارنج یک قاشق غذا خوری(با چند بار جوشاندن و آبکش کردن تلخی خلالها را بگیرید)
    ابتدا ماش را مقداری در ماهیتابه برشته کنید بعد آن را در هاون ریخته و با دسته هاون روی آن بکشید تا پوست آن جدا شود بعد روی ماشها آب بریزید تا پوست آن روی آب بیاید پوستها را بگیرید ماش را آبکش کرده و در ظرفی بریزید گوشت را به قطعات خیلی کوچک خورد کرده و به همراه برنج و خلال نارنج و زیره و پیاز داغ به ظرف ماش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
    سیرابی ها را خوب شسته و کرک آن را بگیرید و به سه یا چهار قسمت تقسیم کنید لبه سیرابی را کوک بزنید به طوریکه با کشیدن نخ به شکل یک کیسه در بیاید کیسه ها را با مواد حاوی ماش و برنج و .... پر کنید و نخ را خوب بکشید و محکم ببندید به طوری که مواد از داخل آن نریزد.کله و پاچه و نخود و پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و کیسه های سیرابی را به همراه مقداری آب درون قابله میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا به مدت هفت هشت ساعت بپزد.
    در صورت تمایل میتوان به جای ماش از عدس یا لوبیا چیتی استفاده کرد که نیازی هم به تفت دادن ندارند فقط از قبل خیس کنید و نفخ آن را بگیریدو دیگر اینکه اگر از سیرابی دل خوشی ندارید متوانید پارچه های سفید و تمیز را به شکل کیسه درآورده و مواد را داخل کیسه های پارچه ای بریزید و داخل کله پاچه بگذارید تا بپزد.

    اگر بتوانید این غذا را داخل تنور یا روی هیزم که در ظرف را هم با خاکستر و زغال پوشش میدهد بپزید که محشر میشود.نوش جان
    جیران, mehregan1384 و بوسه 1 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]******هیچ وقت مغرور نشو برگها وقتی میریزند که فکر میکنند طلا شده اند .******
    [/HIGHLIGHT]

  2. بانک بند ناف
  3. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    حلیم قرمز:
    لوبیا قرمز 250 گرم
    بلغور گندم نصف پیمانه
    گوشت گوسفند 250گرم
    پیاز 2 عدد

    لوبیا قرمز را بپزید،گوشت را هم با یک عدد پیاز جداگانه بپزید.بلغور را از قبل خیس کنید وبه لوبیا اضافه کنید تا با هم به مدت نیم ساعت بپزندمواظب باشید ته نگیرد بعداز نیم ساعت آب اضافی آن را بگیرید وخوب بکوبید همچنین گوشت را هم بکوبید و این دو را با هم مخلوط کنید ومواد له شده را با آب و پیاز داغ و نمک بگذارید دوباره بپزد تاجا بیفتد در صورت تمایل میتوانید با دارچین میل کنید.نوش جان
    جیران و بوسه 1 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]******هیچ وقت مغرور نشو برگها وقتی میریزند که فکر میکنند طلا شده اند .******
    [/HIGHLIGHT]

  4. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    z_saeideh آواتار ها
    سعيده مامي ياسمن
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۵
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    262
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    1118
    پسند کرده
    771

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    سلام
    اینم یه جور شیرینی محلی شهر ما ابرکوه هست به اسم " براتی " که امروز درست کردیم. این شیرینی رو تو ماه شعبان به نیت درگذشتگان درست میکنن و میبرن واسه همسایه ها و اقوام .


    خمیر رو پهن میکنن و تو روغن سرخ میکنن





    Elsanaa و mehregan1384 این نوشته را پسندیده.
    چو مي توان به صبوري كشيد جور عدو / چرا صبور نباشم كه جور يار كشم

  5. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    z_saeideh آواتار ها
    سعيده مامي ياسمن
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۵
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    262
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    1118
    پسند کرده
    771

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    دستور براتي:
    آرد رو با دو قاشق غذخوري زردچوبه و آب و مايه خمير مخلوط ميكنيم خمير درست ميكنيم يك ساعت ميذاريم تا ور بياد يعني پف كنه مقدار مايه خمير هم يك قاشق غذاخوري به ازاي ٣ كيلو آرد هست، وقتي خمير ور اومد شكر رو كه مقدارش نصف آرد هست (مثلا سه كيلو آرد يك و نيم كيلو شكر ميخواد) با خمير مخلوط ميكنيم و ورز ميديم تا مخلوط شه ، اگه حل نشد ميتونيم كمي آب اضافه كنيم، تو همين مرحله يك ليوان گلاب هم اضافه ميكنيم.
    حالا خمير رو چونه هاي كوچيك ميگيريم و پهن ميكنيم و توي تابه اي كه روغن داغ توشه سرخ ميكنيم، دو طرفش بايد سرخ شه، روش رو هم شكر ميپاشيم واسه تزيين.

    نقل قول نوشته اصلی توسط GHAMAR
    ممنون سعیده جون دستورشو گذاشتی هر چی دکمه تشکر زدم خبری نشد عزیزم یک قاشق خمیر مایه برای سه کیلو ارد کم نیست بووووووووووووووس
    سلام عزیزم
    نه کم نیست چون اگه بیشتر بریزی خمیر ترش میشه و هی بیشتر پف میکنه و حجمش خیلی زیاد میشه، راستی مواطب باش که اگه میخوای واسه خودت تو خونه درست کنی این مقدارایی که نوشتم رو به نسبتای مساوی کم کنی، چون 3 کیلو آرد یه 60 - 70 تایی براتی میشه ها
    monaaa و mehregan1384 این نوشته را پسندیده.
    چو مي توان به صبوري كشيد جور عدو / چرا صبور نباشم كه جور يار كشم

  6. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    206
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    21
    پسند کرده
    1

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    به نظرتون کدوم غذاهای یزدی مورد استقبال همهی شهر ها قرار می گیره؟
    وقتی عشق فرمان می دهد،

    « محال» سر تسلیم فرود می آورد

  7. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    نقل قول نوشته اصلی توسط *paria*
    به نظرتون کدوم غذاهای یزدی مورد استقبال همهی شهر ها قرار می گیره؟

    اکثرا پریا جون.چون همسرمن یزدی نیست ومن برای اکثریت فامیلش هرموقع مهمونمون بودن درست کردم همه پسندیدن.بخصوص شولی،کوفته کباب ،سوروک(که خودم درست نکردم چون مهارت خاصی میخواد)قلیه کدو،تاس کباب آلوچه ،قیمه یزدی و.....
    mehregan1384 این نوشته را پسندیده.
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  8. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
    نوشته ها
    373
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    299
    پسند کرده
    433

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    نقل قول نوشته اصلی توسط *paria*
    به نظرتون کدوم غذاهای یزدی مورد استقبال همهی شهر ها قرار می گیره؟


    قیمه یزدی
    mehregan1384 این نوشته را پسندیده.

  9. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    42
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    31
    پسند کرده
    0

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    آش اولچک (آلوچه) ابرقویی

    از غذاهای سنتی ابرکوه

    پزنده مامان هنرمندم

    mehregan1384 و shima_normal این نوشته را پسندیده.

صفحه 8 از 12 نخستنخست ... 567891011 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما