نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree148Likes

موضوع: غذاهای سنتی استان یزد

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 89
صفحه 7 از 12 نخستنخست ... 45678910 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطیــــــــــــــه :) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    340
    پسند کرده
    52

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    فرزانه جان ممنون از دستورای غذاییت

    فقط یه سوال داشتم ازت

    من هم یزدی هستم اما تهران دنیا اومدم و بزرگ شدم، ما هم یه چیزی مثل این سورک که گفتی داریم اما بهش میگیم لتیرک. دقیقا هم برای اموات درست میکنن، اکثرا آقا هستن و یه کسی هم که مرتب قرآن میخونه اون روز لتیر پزون میارن که همش داره قرآن میخونه

    حالا این با اون چه فرقی میکنه من نمیدونم، شاید شما بدونی

    در ضمن ما میبدی هستیم
    سعی کن کاری که "او" می گوید انجام دهی... این... تنها دلیل تو برای بودن در این دنیاست...

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
    نوشته ها
    373
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    299
    پسند کرده
    433

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    کله جوش با این دستور

    غذاهای سنتی استان یزد

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۱ در ساعت ۰۸:۰۶ بعد از ظهر
    mehregan1384 و sara chef این نوشته را پسندیده.

  4. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطیــــــــــــــه :) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    340
    پسند کرده
    52

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    فرزانه جون من رفتم از مامانم پرسیدم، فهمیدم که این لتیر که من میگم همین سوروک هست، حالا گویا تو میبد به این اسم میشناسنش عزیزم
    mehregan1384 این نوشته را پسندیده.
    سعی کن کاری که "او" می گوید انجام دهی... این... تنها دلیل تو برای بودن در این دنیاست...

  5. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shima_normal آواتار ها
    اسماعیلی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۳۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    146
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    586
    پسند کرده
    349

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    [quote=فرزانه1345]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "آمنه خانم":3gsq33um
    فرزانه جون منهم یزدیم ودوست دارم سوررک خوب یاد بگیرم .امسال برای چهلم پدر بزرگم رفتیم پیش یک سورک پز که من صبح زود رفتم کمکش ولی خمیرش رو زودتر آماده کرده بود و دستورش رو که پرسیدم به صورت فله ای ومشتی اندازه هارو داد من مزش رو دوست دارم برای همین میخوام برای خودم کم درست کنم فکر میکنی بشه؟ راستی نوشته بودی 45 کیلو آرد رو سورک کردین!!!!!!!!!! حتما یه اکیپ 10 نفره بودید؟؟؟؟؟؟؟ خدا قوت!

    ممنون خانمی.به جمع یزدی های مامی سایت خوش اومدی.اره عزیزم میشه یه کم برای خودت درست کنی.خوب بسته به مقدار آردی که میخوای درست کنی بیکینگ پودر و کف دریا و گلرنگ و تخم گشنیز باید استفاده کنی.همونطورهم که میدونی خمیرش بایستی از خمیر نان شل تر باشه.مثل خمیر "لتیر"بایدباشه.
    منم عاشق سوروک هستم انشاالله اگه درست کردی بیا و خبرش را بهمون بده عکسش هم بذار دوست عزیز[/quote:3gsq33um]




    سلام خانوما :D منم یزدی هستم . دو دفعه از این نونا که میگید من خوردم بیمارستانی شدم :( من به کف دریا حساسیت دارم :(
    کوفت :(
     

  6. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    میتونید کف دریا را حذف کنید
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  7. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    سلام بچه ها ،سال نو مبارک
    منم میخوام یکی دیگه از غذاهای سنتی یزد رو بهتون یاد بدم

    آبگوشت قلیه کدو (مواد لازم)
    لوبیا چیتی نصف فنجان
    ماش نصف فنجان
    کدو حلوایی 250 گرم
    پیاز داغ عسلی 4 قاشق سوپ خوری
    آرد سفید 1 قاشق سوپ خوری
    روغن نصف فنجان
    گوشت گوسفند 500 گرم
    دارچین به اندازه لازم
    نمک به اندازه لازم
    فلفل به اندازه لازم
    زردچوبه به اندازه لازم

    ماش را بپزید تا پوست آن روی آب قرار گیرد،پوست آن را بگیرید و ماش پوست گرفته شده را خوب بکوبید تا له شود،گوشت را با لوبیا ،فلفل،زردچوبه نیم پز کنید،پیاز سرخ شده و دارچین را اضافه کنید.کدو را هم خورد و سرخ کنید و به آبگوشت اضافه کنید.آرد را در یک لیوان آب حل کنید وبه همراه ماش له شده به غذا اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد و جا بیفتد.آرد را باید در آخرین مراحل پخت اضافه کرد زیرا سریع گلوله میشود.و همچنین نمک را بعد از خوب پخته شدن گوشت اضافه کنید.
    در صورت رعایت مقادیر اولیه این غذا برای4- 6 نفر کا فیست(نوش جان)
    بوسه 1 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]******هیچ وقت مغرور نشو برگها وقتی میریزند که فکر میکنند طلا شده اند .******
    [/HIGHLIGHT]

  8. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    سلام به همگی،امروز میخوام کوکو سبزی به روش مامان بزرگ خدابیامرزم بهتون یاد بدم،نمیدونم روش مامان بزرگم این بوده یا یزدیهای قدیم این شکلی درست میکردند،این کوکو سبزی یه خورده اعیونیه یا به قول مامانم پدر و مادر دار تره
    مواد لازم:
    سبزی کوکو (تره،شوید،سیر،جعفری،گشنیز) 500 گرم+تخم مرغ 4 عدد+یک قاشق غذا خوری ماست+یک قاشق غذاخوری زرشک+یک سوم پیمانه گردوی خورد شده+100 گرم گوشت چرخ کرده+دو قاشق غذا خوری برنج دم شده له شده+نمک و فلفل سیاه

    تمام دوستان بالا رو خوب باهم مخلوط میکنیم و در روغن سرخ میکنیم.
    نکته(برنج باید خوب له شود و به مواد اضافه کرد ، تعدادتخم مرغ هم بسته به ذائقه و سبزیتون(تازه باشه یا فریزری) میتونید کم یا زیاد کنید،کلا مواد بالا را به جز ماست به سلیقه خود میتونید کمو زیاد کنید.نوش جان
    بوسه 1 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]******هیچ وقت مغرور نشو برگها وقتی میریزند که فکر میکنند طلا شده اند .******
    [/HIGHLIGHT]

  9. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    سلام،امروز میخوام یه غذای دیگه رو بهتون بگم.
    خورشت بامیه با بادمجان
    مرغ 6 تیکه،بادمجان قلمی 6 عدد،بامیه 500 گرم،پیاز سرخ کرده،غوره،رب گوجه فرنگی ،نمک و فلفل و ادویه،روغن

    مرغ را به همراه پیاز سرخ کرده و مقداری رب و نمک و فلفل و ادویه کمی تفت بدهید و با یک لیوان آب بگذارید بپزد تا آب آن حدود نصف لیوان شود.بادمجانها را پوست کنده و چوب بالای سر آن را بگیرید و پهلوی بادمجان را چاک بدهید و درسته در روغن سرخ کنید.غوره را شسته و کمی نمک به آن بزنید و داخل شکم بادمجان را با غوره پر کنید.بامیه ها را سرخ کنید و در یک ظرف مسطح مرغها و بامیه ها را بریزید و مقداری آب اضافه کنید و بگذارید کمی با هم بپزند بعد بادمجانهارا روی آن بچینید در صورت دلخواه کمی دارچین روی غذا بپاشیدو بگذارید چند دقیقه باهم بپزند و خورشت جا بیفتد.نوش جان
    نکته(مقدار مواد به سلیقه خود میتواند کم یا زیاد شود،از غوره غوره به جای غوره خام هم میتوان استفاده کرد،ظرف باید مسطح باشد تا یه لایه مرغ و بامیه و یه لایه بادمجان بیشتر نشود ،هرچه قدر قطعات مرغ کوچکتر و بدون استخوان باشد بهتر است و اینکه این خورشت نباید خیلی آبکی باشد)
    در روش سنتی بادمجان با پوست سرخ میشود ولی از نظر پزشکی بهتر است پوست آن را بگیرید.
    بوسه 1 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]******هیچ وقت مغرور نشو برگها وقتی میریزند که فکر میکنند طلا شده اند .******
    [/HIGHLIGHT]

صفحه 7 از 12 نخستنخست ... 45678910 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما