نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree148Likes

موضوع: غذاهای سنتی استان یزد

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 89
صفحه 4 از 12 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    شوربا یا آش گشنیز:
    این آش را در یزد برای مواقعی که فردی سرما خورده درست میکنن خوشمزه هم هست.سبزی آش که البته گشنیز اون باید کمی بیشتر باشه تا آش بوی گشنیز را بگیره+گوشت چرخ کرده+پیاز+برنج (اگر نیمه باشه بهتره)+لپه
    گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده ونمک وفلفل به صورت قلقلی در می آوریم وکنار میگذاریم.برنج ولپه را میگذاریم با مقداری نمک وفلفل وزرچوبه بپزد بعد سبزی آش خورد شده را اضافه میکنیم ومیگذاریم تا سبزی نیم پز شودبعد کوفته قلقلی ها را اضافه میکنیم ومیگذاریم تا سبزی وقلقلی ها پخته شوند وآش جا بیفتد.اگر برای مواقع غیر سرماخوردگی بخواهیم تهیه کنیم هم قلقلی ها سرخ میشود وهم پیاز داغ به آن اضافه میکنیم.در ضمن اگر دوست داشتیم آش چرب تر باشد میتوانیم گوشت واستخوانهای سینه ودنده گوسفند را جداگانه با پیاز بپزیم وبعد که خوب پخت گوشت را از استخوان جدا کرده وبه همراه آب گوشت به آش اضافه کنیم.انشالله که درست کنید وخوشتون بیاد .نوش جان

    جیران این نوشته را پسندیده.
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    الان فصل گوجه سبزه در نتیجه میخوام غذای سنتی را آموزش بدهم به اسم"تاس کباب آلوچه"
    گوشت گوسفندی+چغندر محلی+گوجه سبز+نمک وفلفل و زرچوبه+پیاز متوسط(من چون چشمی میریزم اندازه هاش را نگفتم)
    پیاز را خورد کرده وتفت میدهیم تا هنگامی که سبک شود زرچوبه زده وگوشت خورد شده(به اندازه خورشت)رابه آن اضافه کرده وبا فلفل تفت میدهیم.به مقدار لازم آب اضافه کرده و میگذاریم تا گوشت نیم پزشود ،چغندرها را پوست گرفته و خرد میکنیم وبه خوراکمان اضافه میکنیم مقداری که چغندر پخته شد گوجه سبزها را از هسته جدا کرده وبه خوراک اضافه مینماییم.دراین مرحله نمک را میز اضافه کرده و میگذاریم تا پخته شود و جابیفتد.این خوراک بایستی درانتهای پخت بسیار کم اب داشته باشد.طعم این غذا تقریبا ملسه،بخاطر وجود چغندر و گوجه سبز یا همون آلوچه خودمون.این خوراک با نان میل میشود.
    انشاالله درست میکنم وعکسشو میذارم
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
    نوشته ها
    373
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    299
    پسند کرده
    433

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    کشک و خیار : غذایی دلچسب برای روزهای گرم کویر



    مواد لازم شامل :

    کشک ساییده
    گردوی بلغور شده
    خیار رنده شده یا خرد شده
    نعنا خشک + هر نوع سبزی خشک معطر
    پیاز رنده شده
    در صورت دلخواه سیر رنده شده
    کشمش پلویی

    همه مواد را با کشک مخلوط کرده و داخل یخچال بگذارید یا اگر عجله دارید داخل کاسه ها یخ انداخته و نانهای خرد شده را اضافه کرده و با سبزی خوردن میل کنید








    در صورت تمایل میتوانید ترب سفید رنده شده هم اضافه کنید
    جیران و sara chef این نوشته را پسندیده.

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
    نوشته ها
    373
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    299
    پسند کرده
    433

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    با تشکر از فرزانه جون بابت دستور شوربا

    میخواستم اضافه کنم که سبزی اصلی شوربا گشنیز +اسفناج هست

    گاهی هم برای خاصیت بیشتر از کدوی مروارید در آن استفاده میشود

    جیران این نوشته را پسندیده.

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
    نوشته ها
    373
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    299
    پسند کرده
    433

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    اینم شولی در دل طبیعت:




    جیران, mehregan1384 و sara chef این نوشته را پسندیده.

  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *نازنین زهرا* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۲۱
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    313
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    844
    پسند کرده
    2021

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    نقل قول نوشته اصلی توسط Andrew
    گلچین جون ببخشید ادویه انار گلی چیست؟؟ جایگزین داره؟؟
    تادوستمون بيادمن اين ادويه در عطاريهاي يزد ديدم بسته بندي اون مال هندوباكستان كه از ادويه هاي مختلفي تشكيل شده متاسفانه جعبه اش را ندارم تا مواد متشكله بنويسم
    بزرگترین آزمون ایمان زمانی است که انچه میخواهید را بدست نمی آورید
    با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    نقل قول نوشته اصلی توسط azin joon
    با تشکر از فرزانه جون بابت دستور شوربا

    میخواستم اضافه کنم که سبزی اصلی شوربا گشنیز +اسفناج هست

    گاهی هم برای خاصیت بیشتر از کدوی مروارید در آن استفاده میشود

    ممنون آذین جون ولی لازم دونستم بگم سبزی شوربا فقط اسفناج وگشنیز نیست این دوتا درصدشون بیشتره به غیر از شنبلیله وتره از بقیه سبزی ها استفاده میشه(قدیمی ها میگن تره چون بو داره برای سرما خوردگی نبایستی اضافه بشه اما من تره را میریزم)
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    630
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    589
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    به به ميريام عزيز . چه عجب !خوبي شما ؟؟يك فروند اندروي گل چطوره ؟ حتما خيلي بزرگ شده . ببوسش


    ميريام جون همون طور كه دوستمون گفتن ادويه هندي يا پاكستانيه. بيشتر فكر كنم پاكستاني باشه .

    بخاطر رنگ قرمزش اسمش انار گليه . عطر و طعم تند.ي هم داره . نميدونم جايگزينش چي ميتونه باشه . تركيبيه ديگه . جعبه هاشم مقواييه و اغلب درب و داغونه تا به اينجا ميرسه
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

صفحه 4 از 12 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما