نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree148Likes

موضوع: غذاهای سنتی استان یزد

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 89
صفحه 3 از 12 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    90
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    91
    پسند کرده
    0

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    خورش سیب: ابتدا پیاز را تفت داده بعد گوشت خورشی رو تفت میدیم + نمک + فلفل سیاه+ زردچوبه - بعد که تقریباً پخت سیبهای خورد شده بشکل مربع رو میریزم و یک کم که پخت، دارچین + رب آلوچه اضافه می کنیم و می گذاریم جا بیفتد.. (رب آلوچه دست پخت مامانم اینا است)
    جیران این نوشته را پسندیده.
    " من راز دريا را را با تفكر در يك قطره شبنم كشف كردم"
    (جبران خليل جبران)

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    90
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    91
    پسند کرده
    0

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    مواد لازم برای کوفته هویج : گوشت چرخکرده ؟: 500 گرم- هویج خورد شده: 500 گرم- تخم مرغ :3 عدد- آرد نخودچی: 100 گرم- زعفران: یک هشتم قاشق چایخوری
    کوفته هویج : گوشت چرخکرده+ هویج چرخکره+ آرد نخودچی را همراه با تخم مرغها و ادویه ها آنقدر ورز میدهیم تا حالت کش پیدا کند بعد به اندازه نارنگی برداشته و در روغن شناور سرخ می کنیم.
    طرز تهیه سس کوفته : 3 لیوان آب+ پیاز سرخ شده :2 عدد+ رب گوجه (2 قاشق سوپخوری)+نمک+فلفل+مقدار خیلی کم دارچین+ زعفران - این مواد را مخلوط کرده و 15 دقیقه می جوشانیم
    " من راز دريا را را با تفكر در يك قطره شبنم كشف كردم"
    (جبران خليل جبران)

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    دلبر آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    417
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    568
    پسند کرده
    372

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    سلام دوستان یادمه اونوقتا که کوچیک بودم هروقت میرفتم خونه مادر بزرگم ازش میخواستم برام مٌشتٌوک درست کنه
    مٌشتٌوک به عنوان یه صبحانه ،میان وعده، یا عصرونه میتونید ازش استفاده کنید

    مواد لازم نان خشک کوبیده (که مخلوطی از نان خشک و نان خشک خانگی هست)+پیاز+گردو+پنیر سفید+پودر زیره سبز
    اول نون خشکامونو داخل یه کاسه ریخته بعد داخل آن پیاز رنده میکنیم خیلی ریز بعد پنیر را رنده میکنیم بعد گردو های نیم کوب شده و پودر زیره و در آخر مقداری آب اضافه میکنیم به حدی که بتونیم موادو داخل دست شکل بدیم ......... مقدار آب نباید خیلی زیاد باشه که مواد شل بشه .......امید وارم خوشتون بیاد
    mehregan1384 این نوشته را پسندیده.
    مایوس مباش زیرا ممکن است اخرین کلیدی که
    در جیب داری قفل را بگشاید.......

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    16
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    سلام دوسیا
    کوفته یزدی/موادگوشت چرخی250گرم/نخودوماشک پودرشده هرکدام2ق غزیاداردنشه/تخم مرغ 1عدد/شودخشک مقداری/تمام مواد رامخلوط کرده واندازه هلوگردکنیددرظرف جداگانه مقداری پیازداغ بارب بگیریدواب به ان اضاف کنیدوقتی جوش امدکوفته هارادرون ان بیاندازید ودرظرف راتا5دقیقه نگذارید بعدزیرحرارت راکم کنیدتاجابیافتدنوش جان

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    امروز داشتم شبکه یزد را نگاه میکردم آموزش آشپزیش یک غذای سنتی یزدی بود که خودم هم برای اولین بار بود اسمشو میشنیدم به نظر میرسید خوشمزه هست منم دست به کار شدم تا برای سنتی دوستان دستورشو بذارم.با تشکر از خانم پروین انصاری مربی آشپزی:
    قلیه سیب زمینی
    سیب زمینی 500گرم لوبیا چیتی یا قرمز 1/2 پیمانه ماش1/4پیمانه برنج نیم دانه 1/4پیمانه زرچوبه ونمک وفلفل سیاه به میزان لازم دارچین یک قاشق غذاخوری پیاز متوسط 2عدد
    طرزتهیه:حبوبات را از شب قبل خیس میکنیم.داخل قابلمه حبوبات را میگذاریم تا بپزد نیم پز که شد سیب زمینی حبه ای خرد شده وبرنج را اضافه میکنیم .پیازها را خرد کرده وبه صورت پیازداغ در می آوریم وبعد به همراه زرچوبه ونمک وفلفل ودارچین به غذا اضافه میکنیم ومی گذاریم تا به مدت حداقل 2ساعت غذا جابیفتد.
    جیران این نوشته را پسندیده.
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    اینم عکس قلیه سیب زمینی که بسی خوشمزه هست.این هم بگم که رنگش خیلی بهتر ازاینه ولی تو عکس رنگش خوب نشده.حتما برای یکبار هم که شده درست کنید.در ضمن این تزیین نشده هست تا تو عکس بهتر شکل وشمایلش معلوم باشه

    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
    نوشته ها
    373
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    299
    پسند کرده
    433

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    آش تمر : این آش یکی از آشهای مقوی و خوشمزه یزدی است من که ماهی یکبار حتما درست میکنم چون همانطور که میدانید تمر هندی بسیار خنک و دارای خاصیت زیادی است و در اکثر کشورهای آسیایی یا شرقی استفاده فراوان دارد
    مواد لازم:
    تمر هندی 4/1 بسته - عدس 1 پ - نخود 2/1 پ- لوبیا چیتی 2/1 پ-برنج 1 پ-گوشت چرب گوسفندی مثل دنده -پیاز 1 عدد- نمک و زردچوبه به مقدار لازم - نعنا خشک 1 ق غذاخوری

    طرز تهیه: نخود و عدس و لوبیا را که از شب قبل خیس کرده ایم +پیاز+گوشت+زردچوبه+نمک میپزیم بهتر است از زودپز استفاده کنید
    برنج را هم جدا گانه میگذاریم با آب بپزد و لعاب بیندازد
    تمر هندی را هم با یک لیوان خیس میکنیم تا نرم شود
    بعد از پخت گوشت و حبوبات برنج را اضافه کرده +تمر هندی صاف کرده +نعنا خشک و چند قل که زد جا افتاده وحاضر است
    میتوانید کمی چاشنی (شکر) هم اضافه کنید



    در قدیم آش تمر با کتلت یا به قول یزدیها شامی کباب سرو میشد

    جیران و sara chef این نوشته را پسندیده.

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    630
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    590
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    اش گندم نذري مخصوص شهر يزد

    بسيار بسيارخوشمزه است والبته بشرط حضوريك اشپز حرفه اي اينكاره !و يك تيم جان بركف بجهت 4/ 5 ساعت بهم زدن ديگ

    اصلا كار ماها نيست ولي خوب من مقاديرش و طرزتهيه شو ميذارم شايد يه وقتي بدرد يكي بخوره!!!!!!!!!چون اگه خوب درست بشه واقعا تحفه است.

    براي هر كدوم از اين ديگاي بزرگ :

    22الي 30 كيلو گوشت

    9 كيلو نخود

    9 كيلو لوبيا قرمز

    12 كيلو عدس

    22 كيلو بلغورگندم

    3بسته نمك

    150 گرم فلفل سياه

    250 گرم ريشه جوز

    1/5 كيلو مغز گردو

    2بسته ادويه انار گلي

    150 گرم زيره سياه

    12 كيلو پياز

    اينا طبق ليستي بود كه اقاي اشپز دستورشو داده بودن

    تقريبا بين 18 تا 24 ساعت هم بايد پخته بشه

    رسم هم بر اينه كه براي اذان صبح اماده بشه وهمون موقع هم پخش بشه

    ازشب قبل نخود لوبيا رو بايد توي همين ديگا خيس كنن و تقريبا نزديك ظهر روز بعد گوشتاشو ميريزن و زيرشوروشن ميكنن .

    حدود غروب هم عدس اضافه ميشه و بعد از اينكه تقريبا حبوبات پخته شدن نوبت به بلغور گندم ميرسه و از زماني كه بلغورريخته ميشه ديگه بايد اشو هم بزننش تا 5/6 ساعت .

    قسمت خيلي سخت و مهمش همينجاست و ادويه ها هم كه اضافه ميشه بعد ازاينكه كاملا پخته وله شد روي درديگا رو اتيش ميريزن ودم ميكننش تاااااا سحر
    بعدم دوباره بايد كمي بهم زده بشه وديگه اماده است.

    يخورده سخته ولي نتيجه عاليييييييييي.

    از قبل بايد برنامه ريزي شده باشه كه ما چون اصلا كلمه برنامه هيچوقت بگوش همسر محترم نخورده اصلا و ابدا صبح(ظهر البته)

    روز تعطيلي از خواب كه بيدار شدن اعلام فرمودن كه ميخوان اش بپزن ودرنتيجه اين بي برنامگي و عجله ما هم به شرف جانبازي نائل گرديديم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    حالاا دعا كنين كه سال ديگه يهو شهيد نشم !!!!دستمم ايشالله زودي خوب بشه و عواقب نداشته باشه.







    mehregan1384 و sara chef این نوشته را پسندیده.
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

صفحه 3 از 12 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما