نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree148Likes

موضوع: غذاهای سنتی استان یزد

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 89
صفحه 2 از 12 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    امروز میخوام قیمه یزدی را بهتون آموزش بدم:
    نخود 5/1-1پیمانه(بایستی24ساعت قبل خیس شده باشه)
    گوشت گوسفندی 250گرم (قیمه ای خرد شود)
    دارچین یک قاشق غذا خوری
    هل وگلاب ویا پودر گل محمدی به میزان لازم
    لیمو عمانی 3-2عدد در صورت دلخواه
    پیاز یک عدد متوسط
    نمک فلفل زرچوبه به مقدار لازم
    طرز تهیه:پیاز را خرد کرده به همراه روغن تفت میدهیم زرچوبه را اضافه کرده کمی تفت میدهیم بعدگوشت را اضافه کرده وتفت میدهیم(نخود ها را پوست کنده و دو لپه میکنیم )نخود را هم اضافه کرده به مقدار لازم آب اضافه کرده لیمو عمانی را هم در صورت دلخواه اضافه میکنیم نمک وفلفل زده ومیگذاریم تا گوشت ونخود پخته شوند بعد دارچین وهل وگلاب یا پودر گل محمدی را اضافه کرده چند جوش که زد آماده است نکته قابل توجه در این خورش بسیار کم آب داشتن آن است.اگر حوصله پوست کندن نخود را ندارید میتونید از لپه هم استفاده کنید ولی به خوشمزگی طعم سنتی آن نمیشود.من گفته باشم.
    جیران و mehregan1384 این نوشته را پسندیده.
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    کشک وبادمجان یزدی:
    چغندر که بایستی از همان چغندرهای معمولی باشه نه اون چغندرهای قرمز که زمستان برای لبو استفاده میکنند(چغندرهای محلی رنگ متمایل به صورتی دارند ورنگ پس نمیدهند) 2عدد متوسط
    بادمجان یک کیلو کشک سائیده به میزان لازم پیاز یک عدد متوسط نمک وفلفل وزرچوبه به میزان لازم
    طرز تهیه:چغندرها را پوست کنده وحلقه حلقه میکنیم وکمی در روغن تفت میدهیم ودر ته قابلمه می چینیم روی آن را بادمجان سرخ شده وپیاز داغ ونمک وفلفل می ریزیم وبا نصف لیوان آب میگذاریم با حرارت ملایم پخته شود.در انتها نبایستی آب داشته باشد.در ظرف کشیده وبا کشک سائیده میل میکنیم.
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    آش انار:آب انار ترش 5/1-1لیوان برنج (بهتره خرده برنج باشه) یک دوم پیمانه لپه یک دوم پیمانه عدس یک دوم پیمانه
    گوشت با استخوان چرب یک کیلو چغندر 2عدد پیاز 2عدد نعناع داغ به میزان لازم نمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم

    طرز تهیه:گوشت را با یک عدد پیاز ونمک وفلفل وزرد چوبه میگذاریم خوب پخته شود بعد آن را میگذاریم کمی خنک شودبعد از استخوان جدا کرده وریش ریش میکنیم بعد در قابلمه مقداری آب ریخته میگذاریم تا جوش بیایدلپه وعدس وچغندر خرد شده مکعبی(اگر دوست نداریم چغندر زیر دندانمان بیاید آن را رنده مبکنیم)راریخته میگذاریم تا پخته شود بعد گوشت وبرنج وپیازداغ را اضافه میکنیم وصبر میکنیم تا برنج کاملا پخته شود ولعاب بیندازد در آخر نعناع داغ را اضافه کرده وبه هم میزنیم چند جوش که زد از روی حرارت برمیداریم اگر دوست داشتید باز هم میتونیم با پیازداغ روی آن را تزئین کنیم.درضمن اگر وقتی چشیدید طعم آن ترش بود میتوانید مقداری شکر به آن اضافه کنید. نوش جان
    جیران این نوشته را پسندیده.
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    نقل قول نوشته اصلی توسط MIMINI982
    فرزانه جون فکر کنم کله گیپا هم مال یزد باشه درسته؟
    MIMINI982بله عزیزم مال یزده لطفا اگه دستورشو میدونید برای همه بذارید ممنون دوست عزیز
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    388
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    73
    پسند کرده
    0

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    متنجینه
    مواد لازم
    گوشت لخم : 200گرم چغندر متوسط:1 عدد به یا سیب: 2 عدد متوسط برگه زرد الو : 100گرم
    الوچه یا الو: 100گرم رب انار : به مقدار لازم پیاز متوسط: 1 عدد زردچوبه و نمک و ادویه

    گوشت را تکه نموده با روغن و پیاز رنده شده تفت می دهیم و بعد کمی زردچوبه ریخته و با اب می گذازیم گوشت پخته شود .با چغندر و برگه و الوچه را اضافه نموده و در لحظه اخر رب انار اضافه و دم می گزاریم .
    زندگی ان زمان زیباست که ادمی بداند فکری برایش در هیاهوست ..

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    آبگوشت فوری(کیما):
    گوشت چرخ کرده 250گرم گوجه فرنگی 3-2عدد رب گوجه فرنگی 2-1قاشق غذا خوری(بسته به کیفیت رب)
    پیاز متوسط 1عدد سیب زمینی 2عدد متوسط نمک وفلفل وزردچوبه به مقدار لازم دارچین کمی در صورت تمایل

    طرز تهیه:پیاز را ریز خورد کرده وبا کمی روغن تفت میدهیم.بعد گوشت را اضافه کرده وبه همرا پیاز تفت میدهیم نمک وفلفل وزرچوبه میزنیم.رب گوجه و گوجه فرنگیهای خورد شده هم اضافه کرده وحدود 3-2لیوان آب اضافه میکنیم ومیگذاریم تا به جوش بیاید.مقداری که پخت سیب زمینی های خورد شده را اضافه کرده ومیگذاریم تا سیب زمینی ها پخته شوند ومقداری آبگوشت جا بیفتد.همانطور که از اسمش پیداست این غذا بایستی آب داشته باشد تا بتوان نان داخل آن تیلیت کرد ونوش جان کرد.این غذا برای زمانهایی که فرصت کافی برای تهیه آبگوشت نیست خیلی مناسبه.
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    630
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    589
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    من اشکنه رو اینجوری درست میکنم:

    مهمترین چیزی که لازم داره روغن حیوانی کرمانشاهی خوشمزه هستش.
    اول یه پیاز متوسط رو به بزرگ رو با روغن حیوانی میداریم سرخ بشه.
    وقتی سبک شد وکمی طلایی شد 2 یا 3 تاسیب زمینی رو بزرگتر از حبه قندی خورد میکنیم وبه پیاز اضافه میکنیم کمی تفت میدیم بعد
    زردچوبه نمک فلفل اضافه میکنیم بازم تفت میدیم و3 یا 4 لیوان اب میریزیم تا سیب زمینی ها پخته شود .بعد از اون به تعداد نفرات تخم مرغ میندازیم کمی بهم میزنیم تا رگه رگه بشه اخر کار هم مقداری مرزنگوش خشک روش میریزیم وخیلی خششششششششششش (با فتحه روی خ یعنی خوش)میشه.
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    90
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    89
    پسند کرده
    0

    Re: غذاهای سنتی استان یزد

    کوفته زیره : کوشت چرخکرده: نیم کیلو + نمک+ فلفل+ زیره فراوان+ پیاز را خوب مخلوط کرده ورز می دهیم بعد سرخ می کنیم بعد داخل سس گذاشته می گذاریم جا بیفتد -
    سس: نمک+ فلفل+ کمی زیره + روغن پیاز ، بک کم که جا افتاد سیب زمینی خرد شده را اضافه کرده تا پخته شود بعد رب گوجه را اضافه می کنیم.
    کوفته زیره : کوشت چرخکرده: نیم کیلو + نمک+ فلفل+ زیره فراوان+ پیاز را خوب مخلوط کرده ورز می دهیم بعد سرخ می کنیم بعد داخل سس گذاشته می گذاریم جا بیفتد -
    سس: نمک+ فلفل+ کمی زیره + روغن پیاز ، بک کم که جا افتاد سیب زمینی خرد شده را اضافه کرده تا پخته شود بعد رب گوجه را اضافه می کنیم.
    " من راز دريا را را با تفكر در يك قطره شبنم كشف كردم"
    (جبران خليل جبران)

صفحه 2 از 12 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما