نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree148Likes

موضوع: غذاهای سنتی استان یزد

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 89
صفحه 11 از 12 نخستنخست ... 89101112 آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    185
    پسند کرده
    642
    فرزانه جان فک کنم اسمش فتیر یا پتیر هس . با همون خمیر لتیر که ارد و نمک و اب هست درست میشه البته بدون مایه خمیر . بدون اینکه خمیر بهش استراحت بدن پخت میشه . و تا داغ هست با بامالیدن روغن حیوونی .میخورند . بخاطر همین میگن بی مایه فتیره
    *سایه روشن* و hengamehh این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۲
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0
    خورشت ماست ورژن يزدي هم داره من مطمئنم . در اصل از گوشت و ماست چكيده خوش مزه يزديه .

  4. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    جیران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    73
    فالوده یزدی

    فالوده یا پالوده یزدی اونم به به روش خونگی و سنتی ... همیشه فصل بهار مامانم فالوده درست میکرد که خیلی تو گرمای ظهر کویر حال میداد

    اول شربت رو درست میکنیم شکر و آب و گلاب و یه دونه هل میزاریم جوش بزنه بعد میزاریم سرد بشه باید تو یخچال بزاریم تا خیلی سرد تگری بشه
    تخم شربتی و خیس میکنیم و بعد میشوریم
    بعد نشاسته رو با کمی گلاب حل میکنیم و آب رو بهش اضافه میکنیم و مزاریم رو شعله ملایم تا بجوشه و کم کم به هم مزنیم تا ته نگیره باید مثل فرنی سفت بشه بعد تو ظرفی ریخته و فرصت مدیم تا خودش رو بگیره و سرد بشه

    بعد نشاسته رو خیلی ریزبرش مدیم یا رندش مکنیم

    شهد رو با تخم شربتی مخلوط میکنیم و نشاسته رنده شده هم اضافه میکنیم ...

    در صورت تمایل عرق گیاهی دلخواه اضافه میکنیم ...
    این فالوده به صورت شربت (کم نشاسته ) یا پر نشاسته و داخل کاسه سرو میشود
    ترنم63, *سایه روشن*, mitra40 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samane0101 آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    744
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    2012
    پسند کرده
    3157
    این غذا رو تو برنامه دیگ سنگی صبحی دیگر آموزش دادن و غذای محلی یزد هستش اسمش رو یادم نمیاد ببخشید!
    موادشم عدس و پیاز داغ و رشته و کشک هستش
    بسیااااار خوشمزه
    باران67, m1361, مامان حدیث جون و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.



    بيا آبي باش به رنگ آسمان... تا من هميشه سر به هوايت باشم

  6. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    267
    پسند شده
    6694
    پسند کرده
    9022
    کالجوش خوشمزه
    پیاز داغ ، نعنا داغ، زردچوبه ،کشک و ارد (1 ق غ پر)
    ابتدا کشک رو اگه غلظ هست با اب کمی رقیق میکنم سپس مواد یالا را اضافه میکنم . ارد رو در مقداری اب سرد باز کرده تا گوله نشه سپس به کشک اضافه میکنم بک قول که زد خاموش میکنم.
    فایل پیوست 202455
    نام: photo_2015-11-25_11-28-28.jpg نمایش: 577 اندازه: 100.3 کیلو بایت
    sita-golam, zakizadeh, مامی سجاد و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شیعیان خواب بس است برخیزید/هجر ارباب بس است برخیزید
    یادمان رفته که عهدی هم هست/یادمان رفته که مهدی (ع) هم هست

  7. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    iranrose63 آواتار ها
    رز
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    290
    میزان امتیاز
    175
    پسند شده
    3482
    پسند کرده
    841
    شولی خوشمزه
    چون کار مامانمه دستور دقیق ندارم می دونم مامانم باقالی و چغندر را جدا می پزن عدس و جو و سبزی آش شامل شوید و اسفناج هم می پزن بعد همه را یکجا می کنن پیاز داغ و آردی که آب زدن و سرکه هم اضافه میکنن تا جا بیفته
    به جرعت میگم معرکست
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    hengamehh, sita-golam, باران67 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    iranrose63 آواتار ها
    رز
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    290
    میزان امتیاز
    175
    پسند شده
    3482
    پسند کرده
    841
    نمی دونستم باید اینو کجا بزارم
    نان خشک کوبیده + پنیر + خیار سبز + کوجه + سبزی خوردن + گردو را با هم ریختم داخل 123 بعدم با دست فرم دادم البته یادمه بچه که بودم مادربزرگم تو هاون سنگی همه را با هم می کوبید
    نام: IMG_20160705_1003001062881584.jpg نمایش: 295 اندازه: 79.7 کیلو بایت
    m1361, hengamehh, باران67 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیدکوچولو آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    شهر بادگیرها
    نوشته ها
    427
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    3228
    پسند کرده
    4238

    ویترین مدال ها

    اینم شولی معروف یزدی

    نام: IMG_6915.jpg نمایش: 192 اندازه: 78.0 کیلو بایت
    عدس و کمی جو و چغندر خردشده را گذاشتم بپزه وقتی خوب پخت سبزی شامل اسفناج و شوید با نسبت بیشتر اسفناج اضافه کردم و گذاشتم اونم بپزه(من زیاد سبزیش را نمی پزم حدود یکربع) بعد کمی آرد در آب حل کردم و کم کم بهش اضافه کردم و مدام هم زدم و روغن پیاز همراه زردچوبه که تفت دادم و سرکه و کمی نبات و نمک و فلفل

    من همیشه چشمی مواد را میریزم اینبار برای نیم کیلو سبزی (پاک نشه)یک استکان عدس,نصف استکان جو و یک چغندر متوسط و 3ق غ سرپر آرد استفاده کردم
    میزان سرکه بسته به ذائقه دارد و افزودن نبات هم برای رفع خاصیت سردی این آش هم ملس شدن طعم اون هست
    همونطور که از اسمش مشخص هست این آش باید روون باشه یعنی نباید مقدار زیادی آرد اضافه بشه در حد همگیر شدنش.

    از اون آش هایی هست که من و خواهرم انگشت هامونم را باهاش میلیسیم...البته شولی دست پخت مامانم چیز دیگه ای هست

    اینم اضافه کنم این از اون دسته پختنی هایی هست که دور هم خوردنش توی هوای سرد زمستون خیلی کیف میده
    ویرایش توسط مامان سیدکوچولو : ۱۳۹۵/۰۶/۱۴ در ساعت ۱۰:۵۸ بعد از ظهر
    maman_mahya, sita-golam, m1361 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

صفحه 11 از 12 نخستنخست ... 89101112 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما