نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree163Likes

موضوع: زيره پلو

نمایش نتایج: از 17 به 22 از 22
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmineh/92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
    محل سکونت
    نگین خلیج فارس
    نوشته ها
    550
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    208
    پسند شده
    10246
    پسند کرده
    7815
    برنج زیره کره نمک همه رو با هم کته کرذم


    باران67, m1361, الهه مشرق زمین و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ​آری... تا شقایق هست زندگی باید کرد

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا عزمی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    439
    میزان امتیاز
    529
    پسند شده
    8837
    پسند کرده
    7568
    پیاز رو تفت دادم و تکه های مرغ رو اضافه کردم+کمی زعفران.وتفت دادم
    نام: PC171871.jpg نمایش: 509 اندازه: 97.2 کیلو بایت
    آب ریختم تا بپزه و آبش کشیده شه.باز زعفران زدم.
    نام: PC171874.jpg نمایش: 512 اندازه: 97.3 کیلو بایت
    سیب زمینی نگینی سرخ کردم.برنج که داشت میجوشید زیره رو ریختم که عطرشو پس بده و آبکش کردم.سیب زمینی و مرغ رو لای برنج ریختم و دم کردم.
    نام: PC171875.jpg نمایش: 503 اندازه: 97.0 کیلو بایت
    اینم آماده شدش
    نام: PC171881.jpg نمایش: 1614 اندازه: 96.7 کیلو بایت
    zakizadeh, zohre_a, سادن و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    پیج اینستاگرام من:
    heli_beautiful_life

  3. #19
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,769
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2283
    پسند شده
    94969
    پسند کرده
    80075

    ویترین مدال ها

    زیره پلو




    زیره پلو از اون غذاهاس که من خییییلی دوسش دارم
    بین خودمون باشه ولی به زرشک پلو با مرغ ترجیحش میدم

    به به
    بازم عطر و طعم دوران کودکی


    ترکیبی از مرغ و زیره و برنج
    میتونین مرغ پخته ریش شده رو داخل کره و زعفرون تفت بدین و زیره بزنین بهش و این مخلوط رو بین برنج بریزین و دم بذارین.

    میتونین مرغ رو جداگانه بپزین و با برنج زیره دار سرو کنین.

    من در این پست به شیوه ی اول کار کردم و در اینجا به شیوه ی دوم


    پلو رو به روش معمول ابکش میکنیم .
    موقع دم کردن لای پلو زیره میپاشم.

    روی نواحی مختلف برنج کره ریز شده قرار دهید تا در حین دم شدن کره ذوب شده و در برنج نفوذ کند.این کار فوق العاده به خوش عطر و خوش طعم شدن غذا کمک میکند.
    زیر دیگ شعله پخش کن و روی آن دمکنی بگذارید.







    طبخ مرغ:
    برای این پلو نیاز به تکه های مرغ هم داریم.
    من برای پخت مرغ داخل پلو ها معمولا به شیوه ی زیر کار میکنم:
    بعد از سفید کردن مرغ،
    داخل قابلمه مخلوطی از روغن و کره میریزم.
    پیاز خلالی بزرگ کف قابلمه میریزم و تکه های مرغ رو روی اون قرار میدم.
    روی مرغ نمک فلفل سیاه و زعفران دم کرده میزنم و درب قابلمه رو میبندم.
    حرارت باید بسیار کم باشه و هر از گاهی به مرغ سر میزنم و در صورت کم آب شدن مقدار بسسیار کمی آب بهش اضافه میکنم.

    اواخر پخت مرغ رو زیر و رو میکنم تا هر دو طرف اون خوشرنگ و طلائی بشه.

    در این شیوه مرغ بسیار لذیذ و خوشمزه میشه و عطر کره و زعفرون داره.
    امتحان کنین
    بسیار خوشمزه س


    سفید کردن مرغ:
    سفید کردن مرغ یه اصطلاحه و به قول من به فرآیند سم زدائی از مرغ گفته میشه.
    به این صورت که مرغ رو همراه اب سرد داخل قابلمه ای روی حرارت قرار میدیم تا زمانی که آب به جوش بیاد.

    یکی دو قل که زد و روی اب پر از کف سیاه رنگ شد قابلمه رو زیر شیر آب میگیریم و دونه دونه تکه های مرغ رو میشوریم و داخل ابکش میگذاریم تا اب اون در بره

    لازم به ذکره که من همیشه از مرغ سبز استفاده میکنم.گفته میشه این مرغ ها خیلی سالم تر هستن


    ****
    و اما برای این پلو من از فیله ی مرغ استفاده کردم.
    که به شیوه ی جوجه کباب تابه ای اماده کردم.

    فیله رو در این مواد استراحت دادم،
    بعد از اون فیله ها رو رول کردم و با خلال دندون فیکس کردم و داخل تابه همراه با کره و زعفران طبخ کردم.

    نکته:فیله های بزرگ تر رو از وسط برش زدم تا خیلی کلفت و ضخیم نشن.


    golbarg., m1361, saeedeh mansoori و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samane0101 آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    334
    میزان امتیاز
    70
    پسند شده
    2092
    پسند کرده
    3383
    زیره پلو
    برنج و زیره و سبوس
    ساده و خوشمزه




    بيا آبي باش به رنگ آسمان... تا من هميشه سر به هوايت باشم

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    918
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    314
    پسند شده
    7625
    پسند کرده
    7068

    ویترین مدال ها

    زیره پلو
    برنج رو آبکش کردم لابلاش زیره سیاه و مرغ(سینه مرغ رو با پیاز و زعفرون و نمک بدون آب کمی تفت دادم و با حرارات ملایم گذاشتم بپزه خیلی نرم و خوشمزه میشه)
    نام: photo_2016-11-23_08-39-31.jpg نمایش: 229 اندازه: 115.5 کیلو بایت
    -----------------
     
    m1361, *هما*, zakizadeh و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #22
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,769
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2283
    پسند شده
    94969
    پسند کرده
    80075

    ویترین مدال ها

    زیره پلو




    زیره پلو رو خیلی دوست دارم ،شاید به خاطر بویی که داره
    بوی کودکی،بوی مامان،مدرسه...

    وقتی از مدرسه میرسیدم پشت در خونه،بوی برنج و زیره ی مامان تو کوچه پیچیده بود..

    شاید صد ها بار درستش کردم ولی هیییچ وقت اون مزه رو نمیده

    فرمول ساده ای داره
    برنج ،نمک ،زیره و...

    منتها عشق و زیبایی یک مادر میتونه مزه ای فراموش نشدنی بسازه

    حواسمون باشه چه یادگاری هایی برای عزیزانمون به جا میذاریم


    دستور تهیه ی زیره پلو رو در پست زیر مطالعه بفرمایین.

    http://mamisite.com/forum/blogs/b2439.html


    ترکیبی از مرغ و زیره و برنج
    مرغ پخته ریش شده رو داخل کره و زعفرون تفت دادم و زیره زدم بهش و این مخلوط رو بین برنج ریخته و دم گذاشتم.
    maman_mahya, m1361, میس مهسا و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما