نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1150Likes

موضوع: انواع خوراک

نمایش نتایج: از 321 به 328 از 349
  1. #321
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86660
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    خوراک مرغ






    خوراک مرغ غذایی خیلی اسون و فوری هست که میتونیم بسته به ذائقه و مواد موجود در منزل از ترکیبات متفاوتی داخلش استفاده کنیم.


    نحوه پخت مرغ:

    من برای پخت مرغ ابتدا یه قاشق سر پر کره رو، روی حرارت قرار میدم تا اب بشه و بعد پیاز خلال شده میریزم داخل ظرف و قطعات مرغ رو ،روی اون قرار میدم.
    زعفران دم کرده داخل یک لیوان اب رو بهش اضافه میکنم.نمک و فلفل سیاه میزنم و شعله رو خیلی کم میکنم و زمان میدم تا مرغ پخته بشه.
    دقت کنین برا دفعات اول به مرغتون سر بزنین و چک کنین تا کم اب نشه و بعد که چند بار پختین قلق کار دستتون میاد و سر موقع معین در صورت لزوم میرین و اب به مرغتون اضافه میکنین.

    *ترکیب ران و سینه خیلی خوشمزه تره تا سینه ی تنها پس سعی کنین مخلوط بپزین.

    بعد از پخت کامل مرغ اجازه میدم خنک بشه و اون رو ریز میکنم.نه در حدی که ریش بشه و نه در حدی که تکه های مرغ بزرگ باشن.
    داخل خوراک بهتره قطعات مرغ به چشم بیان و برا همین خیلی ریزشون نمیکنم.

    *میتونین در صورتی که نمیخوایین از کره استفاده کنین مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و اب بذارین تا بپزه.به شیوه ی معمولی و عادی ابپز کردن مرغ
    اگه به این روش کار کردین،تکه های مرغ رو داخل کره تفت بدین و زعفرون دم کرده هم بهش بزنین
    تا تکه های مرغ خوشمزه و خوشبو بشن.

    *برای مرغ داخل خوراک میتونین مرغ خام رو به قطعات کوچکی برش زده( یا به صورت حبه قندی خرد کنین یا خلالی)
    و داخل تابه با کره و زعفرون و نمک و فلفل تفت بدین
    ولی من شخصا طعم مرغی که به شیوه اول درست میشه رو بیشتر دوست دارم.


    انواع مختلف خوراک مرغ:

    من خوراک مرغ رو به سه شیوه سرو میکنم که در ادامه خدمتتون عرض میکنم.


    نوع اول:خوراک مرغ گرم


    -تکه های مرغ که به یکی از شیوه های بالا آماده کردیم
    -پیاز داغ که من ترجیح میدم از پیاز داغ چیپسی خودم پز استفاده کنم.خیلی خیلی خوشمزه میکنه خوراک رو و به نوعی یه ادویه معطر برا غذاهاست

    -سیب زمینی خلال سرخ شده
    -هویج خلال سرخ شده(میتونین بخر پز هم کنین)
    -فلفل دلمه ای
    -نخودفرنگی پخته شده
    -ذرت پخته شده
    -کدو سبز خلالی سرخ شده
    -قارچ اسلایس شده و تفت داده شده
    -لوبیا سبز که به صورت بند انگشتی خرد شده و تفت داده شده

    *میتونیم هر کدوم از موارد ذکر شده رو حذف کنیم یا در صورت دلخواه حتی مورد دیگه ای رو اضافه کنیم.
    من مرغم رو داخل تابه میریزم و مواد ذکر شده رو بهش اضافه میکنم یکی یکی
    حرارت رو خیلی کم میکنم
    اینجور هم مواد گرم میمونن و هم طعم هاشون به خورد هم میره و خیلی خوشمزه میشه

    *میتونین از انواع ادویه های معطر مثل پودر سیر ،اویشن و.. استفاده کنین.

    *میتونین این مواد رو برای داخل اسنک یا برا داخل انواع پیتزا به کار ببرین (منو انواع پیتزا )


    *انواع روش سرو:

    -به صورت پیتزا با کراست نان:
    مواد خوراک اماده شده رو روی نون(انواع نان فانتزی و حتی نان لواش یا بربری )میریزیم و روش پنیر پیتزا ریخته و داخل فر میذاریم.
    دقت کنین زمان زیادی نیاز نداره داخل فر بمونه.در حدی که پنیر اب بشه کافیه
    بیشتر از اون نون رو خشک و بد میکنه





    -همینجوری داخل نون ساندویچی قرار داده و میل کنین
    میتونین از ترکیبات کاهو و گوجه و .. برا همراهی سانویچتون استفاده کنین.





    *سس برای همراهی با غذا:
    سس تند فلفلی-سس کچاپ-سس مایونز


    نوع دوم:خوراک مرغ سرد




    اینکه نوشتم خوراک مرغ سرد ،منظورم این نیست که لزوما به صورت سرد سرو بشه
    بلکه به خاطر دورچینی که باهاش سرو میشه این اسم رو براش گذاشتم
    چون بیشتر از سبزیجات خام و سرد برا همراهیش داخل ساندویچ استفاده میکنم.

    ترکیبات:
    -تکه های مرغ که به یکی از شیوه های بالا آماده کردیم
    -پیاز داغ که من ترجیح میدم از پیاز داغ چیپسی خودم پز استفاده کنم.خیلی خیلی خوشمزه میکنه خوراک رو و به نوعی یه ادویه معطر برا غذاهاست

    -سیب زمینی خلال سرخ شده
    -فلفل دلمه ای یا سبز که به صورت خلالی برش میزنیم
    میتونین فلفل رو تفت مختصری بدین یا اینکه به صورت خام داخل سانویچتون قرار بدین

    -خیار شور
    -کاهو ی کلم ساطوری
    جعفری
    -پیاز حلقه شده
    -ذرت
    -گوجه




    *سس برای همراهی با غذا:
    سس تند فلفلی-سس کچاپ-سس مایونز


    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۵/۲۱ در ساعت ۰۶:۴۴ بعد از ظهر
    kurosh1, نایاب 90, m1361 و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #322
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    967
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3864
    پسند کرده
    3234

    ویترین مدال ها

    خوراک میگو با قارچ و سیب زمینی و فلفل دلمه به همراه پیاز داغ و سیر خرد شده نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه فرنگی
    باران67, kurosh1, maman_mahya و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  4. #323
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86660
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    خوراک مرغ با زرشک و سیب زمینی




    در ادامه ی دستورات غذایی خوراک مرغ:

    http://mamisite.com/forum/t437-p1354...ml#post1354123


    همونطور که قبلا هم گفتم خوراک مرغ غذایی فوق العاده آسون و فوری هست خصوصا اگه مرغ رو از قبل پخته و تکه تکه کرده باشین
    امروز با دو ترکیب دیگه از این خوراک در خدمتتون هستم

    -مرغ رو طبق دستور لینک بالا آماده و تکه تکه میکنم
    -سیب زمینی رو به صورت خلالی یا نگینی در آورده و سرخ میکنیم

    داخل تابه مرغ تکه شده ،پیاز داغ خوشمزه از نوع چیپسی خونگی،سیب زمینی سرخ شده و زرشک رو میریزم و زمان میدم تا کمی مزه ها به خرد هم بره و طعم بگیرن از همدیگه

    *شعله ی گاز خیلی خیلی کم و ملایم باشه حتما

    *دقت کنین که زرشک هامون هم در حین همین تفت دادن و مزه دار شدن مواد گرم میشن و تفت میخورن و خوشمزه میشن و نیازی نیست از قبل تفتشون بدین ولی اگه دوست دارین از قبل تفت بدین هم موردی نداره

    به همین سادگی غذای خوشمزه مون اماده میشه
    برای روزهایی که سرتون شلوغه گزینه ی خیلی مناسبیه
    این شیوه ی طبخ مرغ رو تست کنین،فوق العاده خوشمزه ست
    من همیشه برای غذاهایی مثل انواع خوراک مرغ الویه و.. که نیاز به مرغ تکه تکه یا مرغ ابپز داریم از این شیوه استفاده میکنم.
    در این شیوه مرغ اروم اروم با عطر کره و زعفرون پخته میشه و در نهایت رویه ای کاراملی و زیبا خواهد داشت
    خیلی خوش عطر و خیلی خوشمزه هم میشه.

    در کنار غذا گل رز سیب زمینی گذاشتم و سرو کردم.
    اموزش چیپس گل رز در تاپیک مربوطه موجوده


    zakizadeh, نایاب 90, kurosh1 و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #324
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86660
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    خوراک مرغ با هویج و زرشک




    تمامی مراحل پخت و آماده سازی مانند پست قبل هست منتها به جای سیب زمینی سرخ کرده از هویج خلال سرخ کرده استفاده کردم

    این مدل به خاطر وجود هویج سرخ شده که نرم تره نسبت به سیب زمینی،نرم تر هست.

    میتونین از هویج رنده شده درشت هم استفاده کنین.
    مامانم همیشه رنده میکنن هویج رو اول تفت میدن و بعد مرغ و زرشک رو به ترتیب میزنن
    ولی من خلالش رو بیشتر دوست دارم
    هر جور ذائقه تون میپسنده همون کارو کنین

    برای گل رز با هویج دقیقا به سبک چیپس گل رز کار کردم.
    نیازه هویج خیلی بزرگ باشه و متاسفانه من هویج بزرگ نداشتم و خیلی موقع پیچیدنش اذیتم کرد

    هویج رو حلقه های خیلی باریک کنین.من از رنده ی 7 شکل نایسر دایسر استفاده کردم.

    روش نمک بریزین و بذارین بمونه
    نمک باعث میشه هویج خودش رو ول کنه و کاملا نرم میشه
    جوری که به راحتی میتونین رول کنین و باش کار کنین
    به سبک تمام گل رزا کار کردم
    یه حلقه لوله کردم برا وسط گل و دورش هی گلبرگ زدم تا از شکل گلم راضی شدم داخلش خلال دندان کردم
    در اخر هم خوب بشورینش تا شوریش گرفته بشه
    برای نگهداریش تا موقع سرو هم توی یه کاسه اب داخل یخچال گذاشتمش تا طراوت و شادابیش رو حفظ کنه

    تاپیک چیپس گل رز رو میخونم اگه اموزش گل رز کامل نداشت حتما برا دفعه بعد عکس مرحله ای میگیرم عزیزانم
    نایاب 90, شکیبای من, kurosh1 و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #325
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پنجه طلایی آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    624
    میزان امتیاز
    218
    پسند شده
    5974
    پسند کرده
    3913
    نتونستم جاش رو پیدا کنم برا همین گذاشتم اینجا .
    گوشت پخته شده با پیاز داغ ورب مخلوط کردم+ لوبیا چیتی+کمی گرد لیمو گذاشتم خوب جا بیفته در آخر با سیب زمینی سرخ شده تزیین کردم
    نام: photo_2015-08-14_23-14-19.jpg نمایش: 699 اندازه: 115.5 کیلو بایت

    نام: photo_2015-08-14_23-14-36.jpg نمایش: 681 اندازه: 113.7 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    باران67, کوئین, hengamehh و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #326
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golegandom1363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    365
    میزان امتیاز
    418
    پسند شده
    7723
    پسند کرده
    3850
    نام: IMAG2010.jpg نمایش: 2093 اندازه: 102.0 کیلو بایت

    خوراک لوبیا.توش قارچ وگوشت چرخکرده تفت داده شده ریختم خیلی خوشمزه شد
    .....
     
    باران67, zakizadeh, mitra40 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بانام علی بکن مزین سخنت
    تاخالق توبیمه کندجان وتنت
    ای آنکه زعاشقان قرآن هستی
    خوشبوکن زنام محمددهنت

  8. #327
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
    نوشته ها
    136
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    524
    پسند کرده
    160
    خو راک مرغ و سبزیجا با سس سویا

    مرغ فیله یا سینه خلال شده 400 گرم
    قارچ خلال شده 400 گرم
    هویج خلال شده 2/1 پیمانه
    ساقه کرفس 2/1 پیمانه
    پیاز 1 عدد
    فلفل دلمه ای 1 عدد
    پودر نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
    زنجبیل تازه 1 قاشق مرباخوری
    سویا سس 4/1 پیمانه
    کنجد 2 قاشق غذاخوری
    روغن مایع 3/1 پیمانه
    فلفل به مقدار لازم

    پیاز را سرخ کرده و مرغی که از قبل مزه دار شده با سس سویا را اضافه می کنیم ، بقیه مواد یعنی زنجبیل هویج و کرفس وفلفل دلمه ای و قارچ را به تربیب به مرغ و پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم وقتی هر کدام از مواد ی تفت کوچیک خورد سویا سس را اضافه می کنیم وقتی سویا سس جذب مواد شد برای اینکه غلظت بدیم به مواد نشاسته را با اب سرد در یک لیوان حل کرده و به مواد ماهیتاوه اضافه می کنیم و وقتی نشاسته بسته شد و غلظت گرفت کنجد را اضافه می کنیم و میزاریم کمی جا بیفته و بعد شعله را خاموش میکنیم .

    نام: 1.jpg نمایش: 609 اندازه: 104.5 کیلو بایت
    باران67, m1361, ELAHE_ABAN و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #328
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    220
    میزان امتیاز
    208
    پسند شده
    2673
    پسند کرده
    117
    کشک کدو که دستورش رو از این سایت در بخش غذاهای رژیمی پیدا کردم با کمی تغییر از حالت رژیمی خارج شد
    کدو نگینی تفت میدهیم سیر خام رنده شده بهمراه پیازداغ و نعنا داغ و کشک اضافه میکنیبم در ظرف را میگذاریم تا کدوها پخته شود
    اگر با کدو کسی مشکل نداشته باشه طعمش خوبه
    نام: IMG_۲۰۱۵۱۱۱۶_۱۳۲۷۲۳.jpg نمایش: 586 اندازه: 90.8 کیلو بایت
    باران67, zakizadeh, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما