نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree506Likes

موضوع: بیف استروگانف

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 107
صفحه 6 از 14 نخستنخست ... 3456789 ... آخرینآخرین
  1. #41
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,954
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1422
    پسند کرده
    2956

    Re: بیف استروگانف

    نقل قول نوشته اصلی توسط * پریا*
    خانمهای که تجربه ی درست کردن بیف دارن میشه به من بگید گوشت گوساله را اگه خلال کنیم بعد با همین سرخ کردن کامل میپزه یا یکم خام میمونه؟
    پریا جون تو صفحات اول و دوم تاپیک چندین دستور اصلی داریم . یه نگاه کوشولو بهشون بندازی جوابتو گرفتی ! همشون میگن گوشت رو بذارین با یک یا دو لیوان آب بپزه .
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۴
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    0

    Re: بیف استروگانف

    این بیف من که فکر نکنم بشه اسمشو بیف استروگانف گذاشت
    چون بدون سس خوردیمش و البته با سیب های سرخ شده توسط همسر
    برای اینکه خیالم راحت باشه گوشتهاش پخته از فریز در اوردم گذاشتم توی ماکرویوو یکم پخته شد بعد سرخش کردم
    یوقت فکر نکنید سوخته توی عکس اینجوریه
    نمیدونم من بلد نیستم سس را درست کنم یا مزه ی سسه همینجوریه و ذایقه من و همسری با این سس نمیخونه ترجیح دادیم با لیمو ترش بخوریمش
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges goli آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    1,447
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    281
    پسند کرده
    54

    Re: بیف استروگانف

    نقل قول نوشته اصلی توسط * پریا*
    خانمهای که تجربه ی درست کردن بیف دارن میشه به من بگید گوشت گوساله را اگه خلال کنیم بعد با همین سرخ کردن کامل میپزه یا یکم خام میمونه؟
    شیدا جونی با عرض معذرت ولی اگه اینو نگم دق میکنم
    من گوشت خلالی رو فقط با همون پیاز که کمی تفت دادم سرخ میکنم و کاملا هم میپزه البته با حرارت بالا ، اصلا من این غذا رو برای اینکه زود اماده میشه خیلی دوست دارم و تا به حال هم توی گوشت اب نریختم
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    روزهای خوب تو راهه

  5. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۷
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: بیف استروگانف

    سلام به همگي
    من حدود يك سال پيش تو يكي از هتل هاي مشهد بيف استراگانف خوردم كه با رب درست شده بود اونقدر خوشمزه بود كه حد نداشت ولي الان تو اين تاپيك همگي با سس درست مي كنند كسي طرز تهيه بيف رو با رب بلده كه آموزشش رو بده ممنون از همگي

  6. #45
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,227
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28891
    پسند کرده
    17219

    ویترین مدال ها

    Re: بیف استروگانف

    بیف استراگانف رو من اینطوری درست میکنم:

    گوشت فیله را به رشته های باریک می برم و با پیاز خلال شده و روغن زیتون ،کمی سویا سس و فلفل سیاه مزه دار میکنم.

    گوشت رو همراه پیاز در ماهیتابه چدنی با حرارت زیاد تفت میدم و قارچ تفت داده و سس سفید رو اضافه می کنم.

    با سیب زمینی سرخ شده و خیار شور خرد شده می خوریم . این دفعه کمی هم فتو چینی با پنیر پارمسان برای کنار غذا درست کردم.



    باران67, Andrew و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  7. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    Re: بیف استروگانف

    بيف استروگانف مثل هميشه اينجوري: بیف استروگانف

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۵ در ساعت ۰۷:۱۹ بعد از ظهر
    باران67 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




  8. #47
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,227
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28891
    پسند کرده
    17219

    ویترین مدال ها

    Re: بیف استروگانف

    برای این غذا من فیله گوساله میگیرم و به تکه های باریک برش می زنم و با پیاز نازک خلال شده ،سویا سس،روغن زیتون و فلفل سیاه نیمکوب برای 2الی 3 ساعت مزه دار می کنم.
    تابه چدنی رو کمی چرب میکنم و با حرارت بالا گوشت و پیاز رو با هم تفت میدم و قارچ تفت داده رو هم اضافه میکنم.
    سیب زمینی رو خلال باریک خرد و سرخ می کنم و خیارشور هم همین طور
    برای سس سفید :20 گرم کره +1ق س آرد +1لیوان شیر +نمک فلفل و 2 ق س خامه

    باران67 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  9. #48
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8109
    پسند کرده
    7504

    Re: بیف استروگانف

    من بیف استروگانف رو از مامانم اینجوری یاد گرفته ام و همه خیلی تعریف میکنند. حتما امتحان کنید دوستان. (از خود متشکر!!)

    مواد لازم
    گوشت مغز ران بریده شده به ابعاد 1x5 سانت 300 گرم
    1 پیاز بزرگ
    1 ق غ آرد
    1 ق غ رب
    1 بسته خامه
    1 بسته چیپس خلالی
    1 بسته بزرگ قارچ برش خورده

    پیاز داغ را با نصف استکان روغن درست کنید. طلایی که شد گوشت را بریزید و هم بزنید. 1-2 دقیقه بعد که از حالت قرمز درآمد 1 ق غ آرد گندم روی گوشت بریزید و باز تفت دهید. 2 دقیقه بعد یک ق غ رب بریزید و با در باز بگذارید 10 دقیقه سرخ شود تا تیره شود. بعد قارچ را اضافه کنید و 3-4 دقیقه تفت دهید. بعد 2 لیوان آب و 1 ق چ نمک و کمی فلفل اضافه کنید و درش را ببندید تا یک ساعت و نیم روی شعله خیلی کم بپزد. حتما هر نیم ساعت سر بزنید که ته نگیرد و اگر آبش کم بود آب بریزید. وقتی گوشت کاملا پخت زیرش را خاموش کنید و 1/3 بسته خامه را داخلش بریزید و کمی هم بزنید جوری که کامل حل نشود و یک طرح ابرو باد از خودش باقی بگذارد.
    بعد توی ظرف وارمر دار بکشید و رویش را با چیپس خلالی و خامه تزیین کنید.
    azmil, باران67, Andrew و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


صفحه 6 از 14 نخستنخست ... 3456789 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما