نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree506Likes

موضوع: بیف استروگانف

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 107
صفحه 4 از 14 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamane ayeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
    نوشته ها
    410
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    338
    پسند کرده
    1812

    ویترین مدال ها

    Re: بیف استروگانف

    بیف استروگانف ... من با پیاز /گوشت / قارچ /پودر سیر و سس سفید درستش کردم..........

    باران67 و Andrew این نوشته را پسندیده.

    تو
    دل انگیزترین حادثه در عمر منی که وجودت همه از عشق پر است
    ....

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۳۱
    نوشته ها
    455
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    164
    پسند کرده
    55

    Re: بیف استروگانف

    بیف استروگانف:

    گوشت و سسس سفید:

    باران67 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    بـیا بـبار و مرا خیس عطر بــاران کن
    بدون یــاد تــو قـلبم کویر خواهد شـد ....

  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    483
    پسند کرده
    0

    Re: بیف استروگانف

    بیف استروگانف با دستور خانم رزا منتظمی

    من همیشه با این دستور درست می کنم و خیلی خوشمزه میشه پیازو خلالی خرد میکنم و سرخ میکنم تا طلائی بشه بعد گوشتو که نواری خرد کردم میریزم تو پیاز و تفت میدم که گوشت خودش آب میندازه در ظرفو میذارم و حرارتو کم میکنم تا آب گوشت کشیده بشه بعد 1 تا 2 لیوان آب اضافه میکنم و میذارم که خوب گوشتا پخته بشه وقتی گوشتا پخته شد 1 قاشق آرد توش ریختم و یه کم آب میریزم تا حالت سس پیدا کنه و اگر هم خواستیم میتونیم گوشتو کمی آبدار برداریم تا دیگه آب اضافه نکنیم . سس سفیدو درست میکنیم توی دستور قارچ نداره ولی من دوست دارم و قارچم میریزم لایه گوشتی توی ظرف بعد قارچ ورقه ای سرخ شده با کره + نمک و فلفل سیاه روی اون سس سفید و خامه و در نهایت چیپس سیب زمینی و نوش جان .



    بعد از اینکه هر کدومو جداگانه درست کردیم یعنی گوشتو جدا پختیم قارچ هم سرخ کردیم و سس سفید هم درست کردیم به ترتیب موادو میریزیم که لایه آخرش سس سفید باشه و در نهایت چیپس سیب زمینی .
    باران67 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست

  4. #28
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: بیف استروگانف

    بیف با دستور ستاره جونی ... بوووووس ... عالی بود ... اولین بارم بود میدرستیدم ...
    میدونم بازم سیب زمینی هاش خوب نشده ... خوب نمیش دیگه چی کارش کنم :(((


    Andrew این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    coffee آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    821
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1459
    پسند کرده
    940

    Re: بیف استروگانف

    دوستان مامی سایتی ، سلام. ..در سالهای اولیه زندگی مشترک برای اولین بار که میخواستم بیف استروگانف درست کنم از روی یه کتاب آشپزی فرانسوی این دستور رو پیدا کردم و از اون به بعد با این روش درست می کنم و خیلی مورد توجه قرار میگیره اما باز مزه غذا به ذائقه مربوط میشه. میتونید یه بار در حجم کم امتحان کنید... یه تنوعی در پخت تکراری بیف صورت میگیرد.
    ابتدا گوشتها را برش داده در مخلوط پیاز خلالی و کمی فلفل سیاه ونمک ونرم کننده گوشت و کمی روغن مایع می خوابانیم اگه پودر نرم کننده نداشتید از ورقه های کیوی سفت استفاده کنید. هویج و پیاز را به شکل نگینی ریز خرد کرده و با مخلوط کره و روغن مایع تفت داده وکمی سرخ میکنیم (در حد تغییر رنگ)

    سپس بسته به اندازه گوشتها و مقدار سسی که می خواهیم داشته باشیم آرد ، به هویج وپیاز ها اضافه کرده وتفت میدهیم .


    نمک و کمی فلفل سیاه (بسته به ذائقه) و مقدار کافی آب اضافه کرده و می گذاریم در حرارت ملایم بپزد .نباید به حال خود رها کنیم چون مایعات حاوی آرد زود ته میکیره و زود هم سر میره...

    بعد از پخت میچشیم اگه نمک یا فلفل کم داشت اضافه می کنیم از مزه این سس جا نخورید و صبر داشته باشید..در انتهای پخت با هم زن برقی هم زده و مایع یکدستی بدست می آید

    این سس را کنا بگذارید . خلالهای پیاز را از گوشتها جدا کنیدو پیاز ها را در یک ماهی تابه با کره وروغن مایع کمی تفت دهید(کمی) بعد اگه از کیوی استفاده کردید ، کیوی ها را زا گوشتها جدا کرده و گوشتها را به پیازها اضافه کرده وتفت دهید وتا حد طلایی شدن پیازها سرخ کنید..بعد با مقدار کافی آب بگذارید تا گوشتها بپزدو اب آن تمام شودو به روغن بیفتد ، در این مرحله 1 قاشق آرد و به مقدار کافی نمک به گوشت افزوده وکمی سرخ می کنیم ومیچشیم تا اگر نمک وفلفل کم داشت ، اضافه کنیم..در مرحله بعد سس آماده شده را به گوشتها افزوده ، هم زده و اگر سس غلیظ بود کمی آب اضافه میکنیم چون یک مرحله پخت دیگر داریم که به کمی زمان نیاز دارد وباید مایع کل کمی رقیق باشد .. درب ظرف را گذاشته و مراقب باشید که ته نگیرد..بعد از نیم ساعت که با حرارت ملایم جوشید و غلظت مناسب پیدا کرد حرارت را خاموش کرده می گذارید کمی از تندی حرارت کم شود بعد به میزان دلخواه خامه افزوده ، هم زده ، در ظرف کشیده و با خامه تزیین نموده وبه همراه سیب زمینی خلالی سرخ شده سرو کنید...نوش جان.. (
    (فقط وقت کردم از مراحل پخت سس عکس بذارم.. ببخشید..)امیدوارم خوشتون بیاد..
    باران67 و Andrew این نوشته را پسندیده.

  6. #30

    Re: بیف استروگانف

    این دفعه گوشت رو قبل از پخت چند ساعت توی سویا سس خوابوندم...فوق العاده ترد و خوش پخت شده بود
    بعد از تفت دادن پیاز گوشت رو تفت دادم و بعد آرد رو اضافه کردم و در آخر خامه ( از سس سفید استفاده نکردم) و نمک هم نمی خواست( به خاطر شوری سویا سس)
    سیب زمینی رو رنده کردم توی آب یخ! تا نشاسیته ش خوب شسته بشه
    بعد آبکش کردم و وقتی خوب خشک شد توی روغن به دفعات سرخ کردم
    خیلی ترد شده بود و اصلا به هم نچسبید

    جای شما خالی


    باران67 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,090
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    3388
    پسند کرده
    1700

    Re: بیف استروگانف

    بیف خوشمزه عزیزم با روش ستاره جونم
    Andrew این نوشته را پسندیده.


  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۸
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: بیف استروگانف

    اینم دست پخت من ترکیبی از دستورات مختلف
    باران67 و Andrew این نوشته را پسندیده.

صفحه 4 از 14 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما