نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree506Likes

موضوع: بیف استروگانف

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 107
صفحه 2 از 14 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: بیف استروگانف

    .
    باران67 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    bluesky آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,656
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    382
    پسند کرده
    3023

    Re: بیف استروگانف





    مواد لازم :برای ۴-۵ نفر
    گوشت راسته گوساله :400گرم
    قارچ :200گرم
    پیاز متوسط :3 عدد
    سیر :یک تا دوحبه
    آرد :یک ونیم قاشق غذا خوری
    شیر :یک ونیم لیوان
    خامه :دو قاشق غذا خوری
    زردچوبه :نصف قاشق چایخوری
    نمک وفلفل :به میزان لازم
    خلال سیب زمینی سرخ کرده :به اندازه دو سیب زمینی متوسط
    کره :15 گرم
    روغن :به میزان لازم
    طرز تهیه :
    ابتدا پیاز ها را را به صورت خلالی خرد می کنیم وبعد با میزان کافی روغن به طور کامل تفت می دهیم وبعد سیر ریز خرد شده را به آن اضافه می کنیم ومدت کوتاهی آنرا مجددا تفت می دهیم .

    گوشت را به صورت نوارهای به ضخامت حدود یک سانتی متر وطول سه سانتیمتر برش می دهیم وبه مخلوط سیر وپیاز اضافه می کنیم ومختصری تفت می دهیم و زردچوبه وفلفل را هم می افزاییم . وحدود یک لیوان آب جوش هم به آن اضافه می کنیم .ودر ماهیتابه را می گذاریم تا حدود یک ساعت ونیم تا دو ساعت می گذاریم با حرارت ملایم گوشت بپزه .

    در این فاصله قارچ را به صورت ورقه های نازک برش می دهیم ودر کره وبا حرارت بالا تفت می دهیم تا اب نیندازه ویک قاشق آبلیمو هم به ان اضافه می کنیم تا تغییر رنگ نده .

    وقتی گوشت کاملا پخت ،با قارچ تفت داده شده مخلوط می کنیم وسپس آرد را هم به ان می افزاییم وکمی روی حرارت تفت داده و سپس شیر را ه به ان می افزاییم.در این مرحله نمک غذا را اندازه می کنیم . وروی حرارت نسبتا ملایم خوب به هم می زنیم تا بوی خامی ارد از بین بره و سس آن هم غلیظ بشه .

    در اخر زمانی که بیف حاضر شد وهنوز گرم هست خامه را به ان اضافه می کنیم ودر ظرف مورد نظر می کشیم و روی آن خلال سیب زمینی می ریزیم وسر میز می بریم ...نوش جان


    http://liliangol.blogfa.com/cat-113.aspx
    ayd, باران67 و Andrew این نوشته را پسندیده.


  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۷
    نوشته ها
    358
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    49
    پسند کرده
    0

    Re: بیف استروگانف

    من بدین سبک با استفاده از نتیجه گیری از دستورهای مختلف می پزم ابتدا پیاز داغ را با گوشت تفت داده(لازم به ذکر است که من دیگه زحمت خورد کردنه گوشت را به خودم نمیدم و از هایپر می گیرم اصلا ازون موقعی که در هایپر دیدم به فکر پختیدنش افتادم/) بعد با مقادیری آب می ذارم بپزه اصولا یه ساعت اینا می طوله بعدش نگاه کنین ببینین که پخته یا نه
    بعد از اینکه پخت قارچ خوردیده شده اضافه میکنم وکمی ضبر می کنم در نهایت دو قاشق خامه (ازون غلیظا) میریزم روش و بهم می زنم خاموشش می کنم در نهایت هم با چیپس یا سیب زمینی سرخیده میل میشه

    ayd و Andrew این نوشته را پسندیده.

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    445
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    172
    پسند کرده
    0

    Re: بیف استروگانف

    اينم بيف ما كه به دليل نبود امكانات بدون قارچ و چيپس تهيه گرديد ولي بازم خيلي خوشمزه بود ، تازه گوشتشم به علت كمي وقت هر رشته 4 5 تكه شده بود ، آدم زياد بخوابه اينجوري ميشه ديگه

    ayd و Andrew این نوشته را پسندیده.
    زندگي به مانند يک مراجعه کوتاه به مغازه اسباب بازي فروشي بين تولد و مرگ است

  5. #13
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: بیف استروگانف

    بیف استروگانف که من اینطوری می پزم:
    پیاز رو تفت می دم و گوشت رو اضافه می کنم تا آبش کشیده بشه و تفت بخوره و بعد دو لیوان آب اضافه می کنم که یکی-دو ساعت بپزه. بعد که آبش خشک شد قارچ خرد شده رو توش می ریزم و تفت می دم و کمی سیر رنده شده. آرد اضافه می کنم و تفت می دم و کمی شیر اضافه می کنم و مخلوط می کنم. چند دقیقه قبل از خاموش کردن هم وقتی سس غلیظ شد، خامه ی حل شده توی شیر رو اضافه می کنم. روش هم سیب زمینی خلالی سرخ شده یا اگه حسش نبود چیپس خلالی می ریزم.
    اگه ناهار باشه معمولا با پاستا سرو می کنیم.

    beautiful_lie, ayd, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #14
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3305
    پسند کرده
    1346

    Re: بیف استروگانف

    دستور بیف استراگانف من خیلی شبیه دستور *ستاره* جان هست


    اما با چندتا تفاوت :

    گوشتم ، گوشت بوقلمون بود، گوشت در فلفل و خیلی کم آبلیمو و مقداری دوغ ترش خوابانده شده بود، بعد از سرخ کردن گوشت و پیاز ، یک قاشق آرد اضافه شد و کمی که هم خورد خامه اضافه کردم
    سس سفید خیلی رقیق رو روی موادم دادم چون زیباتر میشد
    من یکبار با لازانیا و یکبار با سیب زمینی تنوری سرو کردم که خیلی استقبال شد
    ayd, باران67 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  7. #15

    Re: بیف استروگانف

    من بیف استروگانف رو به روش خیلی راحتی درست می کنم و خیلی سریع آماده می شه مزش هم خوبه توی چندتا مهمونی درست کردم و کلی طرفدار داشته
    من اول گوشتمو بصورت نوارهای باریک برش میدم که این سخت ترین قسمت ماجراست اگر گوشت یه کمی یخ زده باشه راحت تر برش می خوره البته نه اونقدر یخ زده که مثل سنگ باشه فقط به اندازه ای که شل و وارفته نباشه
    ضخامت نوارهای گوشت رو کمی نازک تر از ضخامت یک مداد می گیرم بعد در ظرفم یه کم روغن می ریزم و مقدار بیشتری کره .روغن رو فقط برای جلو گیری از سوختن کره می ریزم بعد گوشتها رو توش می ریزم و با حرارت متوسط سرخ می کنم با این روش گوشتها به سرعت از حالت خامی در می آیند در حالی که اگر می خواستیم آبپزش کنیم ساعتها وقت می برد ولی با سرخ کردن در عرض چند دقیقه می پزن بعد نمک می زنم و در آخر خامه را اضافه می کنم قبل از جوش آمدن شعله را خاموش می کنم .
    سیب زمینی را هم با رنده درشت رنده می کنم خوب می شویم که نشاسته اش شسته شود بعد در روغن فراوان یا سرخ کن سرخ می کنم.


    azmil, ayd, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۶
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    0

    Re: بیف استروگانف

    اينم مال من كه براي اولين بار درست كردم و خيلي خوشمزه بود . طبق دستور ستاره عزيزو تجربيات همه دوستان هنرمند .

    ayd, باران67 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    نوشتم :(دوستت دارم
    پرانتز را نبستم بگذار اين حقيقت تا ابد جريان بيابد....

صفحه 2 از 14 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما