نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree2496Likes

موضوع: شیرینی های تر ( خامه ای و ... )

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 358
صفحه 1 از 45 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    Georgia-tbilisi
    نوشته ها
    35
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    0

    شیرینی ناپلئونی



    مواد لازم :

    خمیر ورقه شده یا خمیر هزار برگ یک عدد
    خامه 400 گرم
    خاکه قند 5 قاشق سوپخوری
    سفیده تخم مرغ 4 عدد


    طرز تهیه :
    خمیر ورقه شده را به قطر 1 سانتیمتر و به فرم مستطیل باز کنید و در سینی مخصوص فر قرار دهید. فر را با درجه حرارت 450 درجه فارنهایت به مدت یک ربع گرم کنید و سپس سینی را روی اولین پنجره فر از طرف پائین، به مدت نیم ساعت قرار دهید تا خمیر کاملا برشته و ورقه شود. سینی را از فر در آورده و بگذارید کاملا سرد شود. بعد 400 گرم خامه را با 5 قاشق سوپخوری خاکه قند بزنید تا فرم بگیرد. 4 عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر هم بزنید(با همزن یا چنگال) تا کاملا سفید شده و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد. سپس سفیده را با خامه مخلوط کنید. خمیر برشته (نان) را که ورقه ورقه شده و به راحتی از هم جدا می شوند، از قطر دو نیم کنید و لای هر ورقه مقداری خامه بمالید و ورقه دیگر را روی آن قرار دهید و با دست کمی روی نان ها را فشار دهید. سپس بصورت مربع مربع نان های خامه ای را ببرید. در آخر کار روی شرینی ها خاکه قند و پودر پسته بپاشید. می توانید قبل از گذاشتن خمیر در داخل فر نیز خمیر را به صورت مربع های یکسان ببرید و سپس در فر قرار دهید.
    مامان تینا جون و fahim68 این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
    نوشته ها
    85
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    67
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی ناپلئونی

    من هم اين شيرينى را از روى دستور شهره جون درست كردم اين هم عكسش



    خمیر هزار لا رو بذارید داخل فر ۴۰۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه. تا به صورت کاملا ورقه و لایه لایه در بیاد. یه مقدار از خمیر رو دوباره بذارید تو فر تا قهوه*ای رنگ بشه (اما بوی سوختگی نگیره)اگه خمیرتون کلفت هست از وسط نصف کنید، اگر نه ۲ لایه رو با کرم پاتیسیر رو هم بذارید. رو لایه دوم هم یه مقدار خامه فرم گرفته بمالید، بد روش خرده نون*هایی* که قهوه*ای شده، پودر قند، و پودر پسته بریزید و یه خرده فشار بدید.این شیرینی* هر چی* بیشتر بمونه خوش مزه تر میشه.تو بیشتر دستور*هایی* که تو نت هست فقط خامه خالی* استفاده شده که من امتحان کردم و زیاد خوب نشد. ولی* با این دستور خیلی* خوشمزه میشه.







    ----------------------
    پیام مدیر سایت: به دلیل استفاده از آپلودسنتر متفرقه امکان بازیابی تصویر وجود ندارد.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۱۵ در ساعت ۱۱:۱۰ بعد از ظهر
    خودت را و آرزوهات را باور کن!!!!! اگه خودت خودتو باور نکنی*، چطوری توقع داری دیگران باورت کنن؟

  3. #3

    Re: رولت خامه ای

    رولت سرد شكلاتي يا شيريني فرانسه يا پرسي يا .....

    خرده كيك 500 گرم
    خلال بادام 150 گرم
    پودر كاكائو 20 گرم
    كره 120 گرم
    وانيل 3/1 قاشق چايخوري

    بادام را بو داده سپس با وردنه خرد كنيد
    كيك را در خرد كن برقي بريزيد تا نرم شود
    كاكائو را الك كنيد سپس كاكائو وانيل كره و كيك را در خرد كن برقي بريزيد تا خمير شود
    خمير را در ظرفي ديگر با بادام مخلوط كنيد
    خمير را به قطر 2 سانت لوله كرده در فريزر بگذاريد تا كاملا سفت شود بعد از فريزر خارج كرده با چاقوي تيز ببريد
    به اين شيريني مي توانيد به دلخواه گردو يا دارچين اضافه كنيد
    مامان تینا جون و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #4

    شیرینی های تر ( خامه ای و ... )

    اينم دستور نان خامه اي
    آرد 125 گرم
    كره 50 گرم
    شكر 1 قاشق سوپ خوري (اگر براي سالاد استفاده ميكني شكر رو هم نصف كن و كمي نمك بريز)
    تخمر مرغ 4 يا 3 عدد(در صورت بزرك بودن 3 عدد كافي است)
    آب 200 ميل
    بكينگ پودر يك چهارم قاشق چا خوري + وانيل كمي اما اگر ميخواهي براي سالاد استفاده كني وانيل رو خيلي خيلي كم بريز كه بوي تخم مرغ رو بگيره

    ابتدا آب و كره روي حرارت بزار وقتي كره اب شد شكر را داخلش برز (نمك هم همنجا بريز)
    وقتي جوش امد آرد را به يكباره داخل مايع بريز و هم بزن تا يكدست بشه خيلي زمان نميخواد روي گاز بمونه وقتي خميري شكل شد و وسط قابلمه جمع شد بايد از روي حرارت برداي توي يك ظرف ديگه بزار تا خنك بشه. بعد تخم مرغ ها رو دانه دانه داخلش ميزنيم. اول يكي رو ميزنيم با همزن برقي هم ميزنيم . وقتي خوب به خورد خمير رفت بعد ي ميزنيم . در آخر هم بكينگپودرو وانيل رو ميزنيم.
    در قيف با ماسوله كنگره اي ميريزيم توي سيني كاغذ انداخته چرب شده به فاصله هر كدام سه سانت مثل اون ماست خياري كه من تزئين كردم ميريزيم
    اگر به اندازه گردو بريزي كوچك تر و شيك تره
    بعد سيني رو توي فر از قبل گرم شده اول يك ربع با درجه 220 با ار يك ربع بدون اينكه در فر رو باز كنيم درجه فر رو به 180 ميرسونيم دوباره يك ربع جمعا نيم ساعت
    البته درجه فرها متفاوت هست بايد توي يك ربع اول سري بزني اگر به اندازه كافي پف كرد و فكر كردي داره ميسوزه درجه رو كم كن
    بعد از سرد شدن از ته نانها كمي سوراخ كن و با خامه شیرین زده شده پر کن
    نوش جان
    ارسال مطلب توسط bahargol
    نایاب 90 و dina 76 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۰۵
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی های تر ( خامه ای و ... )

    با اجازه همه مامانای هنرمند.zizi banoo جان برای فرم دادن خامه روش های مختلفی هست:
    فرم دادن خامه با استفاده از پودر خامه یا خامه های گیاهی Non Dairy
    نسبت پودر خامه به پودر قند مساوی و نسبت شیر سه برابره . اگه 50 گرم پودرخامه دارین 50 گرم هم پودر قند لازم دارین و 150 گرم شیر سرد .این مقدار مواد اولیه برای پوشاندن تقریبا یک کیک نسبتا بزرگ کافیه .
    مواد لازم :
    پودر خامه 50 گرم
    پودر قند 50 گرم
    شیر سرد 150 گرم ( از آب سرد هم میشه استفاده کرد ! )
    طرز تهیه :
    پودرها رو با هم مخلوط کنین . بعد خیلی کم شیر سرد رو آروم و کم کم داخل پودر ها بکنین تا کاملا تر بشن .
    بعد با مخلوط کن روی " دور آرام " توی ظرف بچرخونین و شیر رو کم کم بهش اضافه کنین و ضمن مخلوط کردن توی ظرف حرکت دورانی بدین . حدود 6 دقیقه هم بزنین و بعد روی " دور تند " قرار بدین .دو الی 3 دقیقه هم همینطور مخلوط کنین . باید به جایی برسه که دیگه هر دور مخلوط کن جاش روی خامه های کناری بمونه ....
    حالا خامه شما خیلی پوک و سبک شده و اگه با نوک چنگال روش خط بکشین این خط دیگه محو نمیشه . این خامه پوک شده رو میشه فریز کرد و برای مواقع ضروری نگهداری نمود .اگه میخواین خامه تون طعم دار و یا رنگی باشه - میتونین اگه دوست دارین چند قطره اسانس یا رنگ خوراکی اضافه کنین و با قاشق فقط کمی مخلوط کنین تا همه جای خامه رنگی بشه . ( دیگه با مخلوط کن هم نزنین که شل میشه ) ولی اگه از ابتدا تصمیم گرفتین که خامه رنگی تهیه کنین ( این روش خیلی بهترو مطمئن تره ! ) اسانس یا رنگ رو همون ابتدا مخلوط کنین . ضمنا اگه رنگ تون ویلتون wilton ژله ای باشه کیفیتش خیلی بهتره .این رنگ خیلی غلیظه . یک قطره یا دو قطره کارتون رو راه میندازه . این از مواردی ایست که باید با تکرار و تمرین به مهارت دست پیدا کنین . با یک بار و دوبار شاید نشه به نتیجه دلخواه رسید .میتونین رنگهای اصلی اش رو بگیرین و با هم مخلوط کنین . مثلا آبی و زرد بهتون رنگ سبز میده . بدیهیست که برای رنگ زرد - زعفران و برای قهوه ای - کاکائو از رنگ غیر طبیعی بهتره .
    کرم شانتی ( به صورت پودری که همون پودر خامه هست که با شیر یا آب قاطی میشه و کار خامه فرم گرفته رو انجام میده و کار کردن و فرم دادن بهش راحتتر از خامه هست ) و نیز خامه های مخصوص بسته بندی کوچیک و بزرگ ( 5 کیلویی و .... ) هم دارن که فرم دادنش بسیار راحته و میتونی طرز تهیه و مواد لازم افزودنی اش رو از خودشون بگیری . قابلیت فریز کردن هم دارن که بتونی مدتها استفاده کنی .بهتره تا موقع استفاده توی جایخی نگهدارین . که توی دمای آشپزخونه شل نشه . اگه هم از خامه ت اضافی اومد میتونین توی فریزر نگهداری کنین . بعدا باید بیرون بذارین و با هم زن کمی مخلوطش کنین تا آماده بشه . ولی زیاد نزنین چون قبلا زده شده و زیاد زدن خامه اون رو به کره تبدیل میکنه .

    پودر خامه و پودر قند رو میتونین فروشگا ههای لوازم قنادی بخرین .نگهداریش توی منزل عملی تره مدت زیادی میمونه . میشه تا مدتی خارج از یخچال هم نگهداری کرد . پودر خامه رو همراه با پودر قند داخل خامه طبیعی ریخته و خامه فرم گرفته تهیه میکنم . اینطوری خیلی راحت و مطمئن تره . برای هر 100 گرم خامه سفت 25 گرم پودر خامه و 25 گرم پودر قند . و عینا همون مارحل رو انجام میدیم ولی دیگه مطمئنم که شامل قانون مورفی نشده و شل نمیشه
    صولا برای زدن خامه حتما باید ظرف تون فلزی باشه و قبلا زیر اون یک ظرف بزرگتر پر از یخ و کمی آب بذارین تا ظرف فلزی بدنه اش کاملا سرد باشه و به فرم گرفتن خامه کمک زیادی میکنه . خامه طبیعی رو پس از خرید نمیشه بلافاصله فرم داد . حتما فریزش کنین . همانطوری که دوستان هم توصیه کردن با کمی پودر ثعلب برای بستن بستنی به کار میره و یا همانطوریکه خودت هم گفتی با آبلیمو هم میشه زد و فرم داد .
    نکته : خامه طبیعی رو باید قبلش با پودر قند مخلوط کرده و حتما توی فریزی گذاشته باشین تا یخ زده و قوام گرفته باشه
    برای تهیه خامه فرم گرفته از خامه طبیعی : ( با چربی معادل ۳.۵ درصد )
    برای هر 100 گرم خامه سفت که شیر اضافی اون رو خالی کردیم حدود 20 الی 25 گرم پودر قند باید اضافه کرد. یعنی در واقع به نسبت یک چهارم .با قاشق پودر قند رو به خامه اضافه می کنيم و کمی با هم مخلوط میکنیم و بعد خامه را داخل جا یخی یا فریزر میذاریم تا کمی بگیره و بعد دوباره بیرون آورده و هم میزنیم و این کار رو سه بار انجام میدیم . سپس کاملا میزنیم تا فرم بگیره و رد همزن روش بمونه . زیادی اون رو تا ماه ها میشه توی يک ظرف در بسته به اين صورت توی فریزر نگه داريم. هنگام مصرف خامه رو کمی قبل بیرون میذاریم و بقبل از اینکه کاملا یخش آب بشه خامه يخ زده شده را با قاشق له میکنیم و با استفاده ازهم زن حدود یکربع الی ۲۰ دقيقه هم می زنيم .بعد از چند دققه زدن ممکنه خامه سفت بشه ولی دوباره شل خواهد شد . شما همچنان به صورت دورانی در تمام قسمتهای ظرف خامه رو بزنین تا کاملا رد همزن روی خامه بمونه.پودر خامه بیشتر در تهیه کرمها و لایه های کیک استفاده میشه و همینطور برای اینکه خامه زده شده قوام بیشتری داشته باشه بهش میشه پودر خامه هم افزود.
    طرز تهیه خامه فرم گرفته
    مواد لازم :خامه 100 گرم - پودر قند 2 قاشق غذا خوری - وانیل 8/1 قاشق غذا خوری طرز تهیه: فرم گرفتن خامه حالتی است که به وسیله زدن خامه در آن باید به وجود بیاید تا برای مالیدن بر روی کیک ها و شیرینی ها و تزیین کرم و ژله ها آماده شود .به این طریق که برای هر 100 گرم خامه 2 قاشق غذا خوری پودرقند اضافه کرده و 8/1 قاشق چای خوری وانیل نیاز داریم بعد از این که پودر قند و خامه و وانیل را مخلوط کردیم آن را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً خامه یخ بزند .سپس زمانی که خواستید آن را استفاده کنید نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا خامه نرم شود و سپس آن را با همزن برقی بزنید تا فرم مورد نظر به دست بیاید. در صورتیکه درصد چربی خامه شما زیاد بود یعنی بالای 50 درصد چربی داشت باید در ازای هر 250 گرم خامه پر چرب مقدار 50 تا 100 گرم خامه کم چرب اضافه کنید تا خامه پر چرب تبدیل به کره نشود. خامه را با دور کند همزن به صورت دورانی آهسته بزنید تا خامه کاملاً پوک و سبک شود.
    از نکات خیلی مهم سرد بودن خامه است که باید حتماً خامه ای را که می خواهید بزنید از قبل آن را منجمد نمایید .
    برای تهیه خامه فرم گرفته رنگی :
    باید رنگ از قبل به مواد اضافه شده باشد تا به هنگام فرم دادن - خامه شل نشود . اگه فراموش کردین یا در حین کار یادتون افتاد میتونین به خامه رنگ رو اضافه کنین ولی دیگه از هم زن استفاده نکنین و فقط با قاشق مخلوط کنین و خامه رو قبل از استفاده بلافاصله توی جای خنک نگهداری کنین . ( البته این دستور آخری برای استفاده از پودر خامه هستش . خامه طبیعی پس از فرم گرفتن - خیلی مشکل رنگ رو تحمل میکنه .)خامه اسپری هم در همه فروشگاه های لوازم قنادی و مواد غذایی از جمله همه دریانی ها ! دارن .برای رویه دسرها و روی سطوح پهن شاید اسپری جوابگوی کار شما باشه ولی برای کیک های لایه به لایه مناسب نیست چون خیلی پفکی و کف آلوده . در هر صورت این نکات تئوریک نیاز به تمرین و کار عملی دارن و با یک الی دوبار نمیشه به نتیجه کاملا مطلوب دست یافت .

  6. #6

    Re: شیرینی های تر ( خامه ای و ... )

    پریای گل ممنون از توضیحات جامع و کاملت.اگه دوست داشتیدعکس این موارد رو ببینید، اینجا ببینید

    تزئین کیک با خامه
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۱۱/۲۸ در ساعت ۱۱:۰۲ بعد از ظهر
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #7

    Re: شیرینی های تر ( خامه ای و ... )







    titish khanoom, ayd, مامان تینا جون و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
    نوشته ها
    689
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی های تر ( خامه ای و ... )

    کسی تا حالا از خامه های اماده موجود در بازاار که با مارک کاله من دیدم استفاده کرده
    خوبه ایا؟
    راز عشق ورزیدن به هر چیز درک این جمله است :
    شاید از دست برود

صفحه 1 از 45 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما