نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree565Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 136
صفحه 9 از 17 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    قرابیه قزوین






    باقلوای پرچمی

    .............
     
    گلنرگس 2 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    حاج کریمی




    نون چایی قزوین







    دستورها رو بزودی مینویسم.
    .............
     
    *Afsaneh* این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    باقلوای سه رنگ پرچمی



    مواد لازم خمیر باقلوا :

    گلاب 1 قاشق غذاخوری

    آب گرم 2 قاشق غذاخوری

    روغن جامد آب شده 1 قاشق سوپ خوری

    آرد الک شده 1 پیمانه



    مواد لازم داخل باقلوا :

    پودر بادام 5 پیمانه

    پودر پسته 3 پیمانه

    پودر قند 5 پیمانه

    زعفران حل شده 3 قاشق غذاخوری

    پودر هل 1 قاشق غذاخوری



    مواد لازم شربت :

    آب 1پیمانه - شکر 1 پیمانه - گلاب دو قاشق غذاخوری (تمام مواد را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا قوام بیاید)
    پودرقند و هل را مخلوط کرده . نیمی از پودر بادام را با زعفران مخلوط میکنیم .پودر قند مخلوط شده با هل را با پودر پسته -پودر بادام سفید و پودر بادام زعفرانی مخلوط میکنم .

    روش تهیه خمیر باقلوا:

    آب و روغن و گلاب را مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه کرده و خمیر را ورز داده تا نرم و لطیف شود سپس در کیسه فریزری گذاشته و حدود دو ساعت در دمای محیط استراحت میدهیم .
    خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و با وردنه باز میکنیم تا به صورت لواش کاملا نازک در بیاید .

    قالب را با روغن مایع چرب کرده و خمیر لواش نازک را کف قالب میاندازیم و قندبادام زعفرانی را روی خمیر ریخته و آنرا با گوشت کوب خوب میکوبیم تا سطح آن کاملا صاف شود . سپس روی آن قند بادام سفید را ریخته و مجددا خوب میکوبیم و روی آن پودرپسته قندی را میریزیم و خوب میکوبیم (اگر مواد خوب کوبیده نشوند بعد از برش زدن و پختن باقلوا انسجام نداشته و لایه ها از هم جدا میشوند) روی پودر پسته را با قلمو به وسیله گلاب نمناک کرده و خمیر نازک لواش را روی آن میگذاریم .

    فر را با حرارت 175 درجه از قبل روشن میکنیم تا گرم شود.

    با پشت چاقو روی خمیر برش میزنیم طوری که خمیر شکل لوزی داشته باشد . باقلا را در حدود 30 الی 35 دقیقه داخل فر گذاشته تا طلایی شود. باقلوا را از فر دراورده و روی آن شربت قوام آمده که سرد شده را میریزیم (اگر شربت داغ باشد باقلوا خمیر میشود). بعد از اینکه کاملا سرد شد آن را برش میدهیم .


    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    کوفته آبدار قزوین


    گوشت چرخ شده به همراه پیازرنده شده آبگرفته وب ورز میدهیم و کم کم آرد نخودچی اضافه میکنیم در حدی که گوشت به دست نچسبد بعد سبزی کوفته شامل ترخون و مرزه اضافه کرده و دوباره مواد رو ورز میدیم و یک عدد سیب زمینی متوسط رنده شده هم اضافه میکنیم . این کوفته باید خوب ورز بخورد تا موقع پختن از هم باز نشود . آرد نخودچی را باید کم کم به مواد اضافه کرد اگر آرد زیاد باشد باعث سفتی کوفته میشود .

    مواد کوفته رو به شکل توپ های اندازه نارنگی در میاریم و بعد پیاز داغ درست میکنیم و داخلش رب و مرزه و ترخون و فلفل و زردچوبه و نمک میریزیم و آب اضافه میکنیم بعد از جوش آمدن سس کوفته ها اضافه میکنیم .


    آب این کوفته مثل آب آبگوشت ترید میشه .

    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
    نوشته ها
    67
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    11

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل
    نون چایی

    آرد 3 کیلو

    شکر 1 کیلو

    ماست نیم کیلو

    جوش شیرین 1 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ 12 عدد (6 عدد فقط زرده + 6 عدد زرده و سفیده با هم )

    وانیل (ا قاشق مربا خوری) یا هل (ا قاشق غذا خوری ) - (ترجیحا پودر هل )

    مواد رو مال نون چایی : زعفران حل شده غلیظ -زرده تخم مرغ -کنجد


    روغن جامد و شکر را خوب با همزن میزنیم تا یکدست و کرم رنگ شود.ماست و جوش شیرین را با هم مخلوط و به مواد اضافه میکنیم. تخم مرغها و هل را خوب هم زده و به مواد اضافه میکنیم .آرد را کم کم اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم و کمی ورز میدیم.تا مواد با هم مخلوط شوند . نباید مواد خیلی ورز داده شوند چون خمیر به روغن می افتد و نون چایی سفت میشود.خمیر را به مدت نیم ساعت داخل کیسه نایلون استراحت میدهیم . برای رومال زرده تخم مرغ و زعفران را مخلوط میکنیم .خمیر را روی سطح صاف پهن کرده و با وردنه صاف کرده و با قالب مخصوص نون چایی قالب میزنیم و با قلمو مواد رومال را روی نون چایی ها مالیده و کنجد میپاشیم .در فری که یک ربع قبل با حرارت 170 درجه گرم شده قرار میدهیم و بعد ازینکه نون چایی ها پخت دو دقیقه گریل روشن کرده تا روی نون چایی ها خوشرنگ شود .

    با این دستور شیرینی نون چایی ترد خواهیم داشت .

    برای شروع (حتما با مواد نصف ویا کمتر از نصف ) امتحان کنید . شیرینی رو حتما در ظرف در بسته و جای خنک نگه داری کنید .

    من با نصف مواد شیرینی رو درست کردم یه قالمه 12 نفره بزرگ نون چایی شد !

    میشه مقدار روغن جامد رو هم لطف کنید . میشه با کره جایگزین کرد تا طعمش بهتر شه ؟ مرسی از دستورتون

  7. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
    نوشته ها
    67
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    11

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل
    نون چایی

    آرد 3 کیلو

    شکر 1 کیلو

    ماست نیم کیلو

    جوش شیرین 1 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ 12 عدد (6 عدد فقط زرده + 6 عدد زرده و سفیده با هم )

    وانیل (ا قاشق مربا خوری) یا هل (ا قاشق غذا خوری ) - (ترجیحا پودر هل )

    مواد رو مال نون چایی : زعفران حل شده غلیظ -زرده تخم مرغ -کنجد


    روغن جامد و شکر را خوب با همزن میزنیم تا یکدست و کرم رنگ شود.ماست و جوش شیرین را با هم مخلوط و به مواد اضافه میکنیم. تخم مرغها و هل را خوب هم زده و به مواد اضافه میکنیم .آرد را کم کم اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم و کمی ورز میدیم.تا مواد با هم مخلوط شوند . نباید مواد خیلی ورز داده شوند چون خمیر به روغن می افتد و نون چایی سفت میشود.خمیر را به مدت نیم ساعت داخل کیسه نایلون استراحت میدهیم . برای رومال زرده تخم مرغ و زعفران را مخلوط میکنیم .خمیر را روی سطح صاف پهن کرده و با وردنه صاف کرده و با قالب مخصوص نون چایی قالب میزنیم و با قلمو مواد رومال را روی نون چایی ها مالیده و کنجد میپاشیم .در فری که یک ربع قبل با حرارت 170 درجه گرم شده قرار میدهیم و بعد ازینکه نون چایی ها پخت دو دقیقه گریل روشن کرده تا روی نون چایی ها خوشرنگ شود .

    با این دستور شیرینی نون چایی ترد خواهیم داشت .

    برای شروع (حتما با مواد نصف ویا کمتر از نصف ) امتحان کنید . شیرینی رو حتما در ظرف در بسته و جای خنک نگه داری کنید .

    من با نصف مواد شیرینی رو درست کردم یه قالمه 12 نفره بزرگ نون چایی شد !

    میشه مقدار روغن جامد رو هم لطف کنید . میشه با کره جایگزین کرد تا طعمش بهتر شه ؟ مرسی از دستورتون

  8. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    قیمه نثار





    rice-food/topic550-16.html
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  9. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    مربای گل قند


    ما تو قزوین اگه گلبرگها طعم تلخی نداشته باشه اونها رو پس از شستن و خشک کردن داخل شیشه مربا میریزیم و لابه لای اون شکر و هل میریزیم وتوی آفتاب قرارش میدیم . من برای خوشرنگ شدن مربا کمی زعفرون دم شده بهش اضافه کردم.


    .............
     
    adeeneh, بهداد و golbarg. این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

صفحه 9 از 17 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما