نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree565Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 136
صفحه 4 از 17 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    آش دوغ قزوین

    نیم کیلو سبزی آش + ترخان + شنگ + اکلیل کوهی تازه (در صورت دلخواه )با آب روی حرارت قرار میدهیم سپس یک کیلو برنج نیم دانه خیس خورده را به همراه نصف پیمانه جو پخته شده به سبزی پخته شده اضافه کرده و حبوبات پخته شده و سیر داغ و نعنا داغ و پیاز داغ را اضافه میکنیم و زمان میدهیم تا آش جا بیفتد . سیر ریز خرد شده را به دوغ اضافه کرده و پس از سر شدن آش به آن اضافه میکنیم و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین میکنیم . این آش اکثرا سرد مصرف میشود.

    این آش بسیااااااااااااار خوشمزه است!

    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    کوفته آبدار

    نیم کیلو گوشت چرخ کرده کم چربی را به همراه پیاز آبگرفته کوچک خوب ورز داده یک عدد تخم مرغ کوچک اضافه میکنیم سپس یک عدد سیب زمینی کوچک رنده شده و آب گرفته و دو قاشق سر پر آرد نخودچی و ترخان و مرزه و زردچوبه و نمک و فلفل اضافه کرده و مواد را در حدود پنج دقیقه خوب ورز میدهیم . رب را در روغن تفت داده و پیاز داغ اضافه میکنیم به همراه مرزه و ترخان و بعد آب میریزیم بعد از جوش آمدن اب کوفته هایی که به اندازه یک مشت گرد شده اند را اضافه کرده و میپزیم . آب این نوع کوفته مانند آبگوشت ترید میشود .
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسترن نگارین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    1,062
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    7522
    پسند کرده
    8761

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    این قیمه نثار رو مامانم از برنامه بهونه یاد گرفت البته به اشتباه تا همین الان بهش میگفتم قیمه نسا ولی فوق العاده خوشمزه است و زیبا.توصیه میکنم تو مهمونیهاتون حتما درستش کنید چون دیگه هیچیش به آشپز خونه برنمیگرده.
    .............
     
    خدا جونم دوست دارم هوارتااااااااااااااااا.

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    مواد لازم:

    ۱- آرد سفید ۱ کیلو

    ۲-روغن ۴۵۰گرم

    ۳-خاک قند ۳۵۰گرم

    ۴-جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری

    ۵-تخم مرغ ۱ عدد

    طرز تهیه:

    روغن و خاک قند و جوش شیرین را مخلوط می کنیم و می زنیم تا مایه نرم و لطیف شود آرد را به مایه اضافه میکنیم و بهم می زنیم و خمیر را خوب مالش می دهیم تا خمیر نرم شود و چسبندگی پیدا کند بطوریکه اگر گلوله ای در دست گرد کنیم متلاشی نشود بعد خمیر را در کیسه نایلون میریزیم و می گذاریم ۲۴ ساعت بماند بعد گلوله های کوچکی باندازه یک فندق میداریم و در دست گرد می کنیم و روی نان را کمی سفیده تخم مرغ می مالیم و کمی هم خشخاش می پاشیم فر را با حرارت ۴۰۰ درجه گرم می کنیم و نانها رادر سینی می چینیم و سینی شیرینی را می گذاریم روی پنجره آخر بطرف بالا و یکربع با حرارت ۴۰۰ درجه خواهد ماند و بعد حرارت را می گذاریم روی پنچره آخر بطرف بالا و یکربع با حرارت ۴۰۰ درجه خواهد ماند و بعد حرارت را ۳۰۰ درجه می کنیم و یکربع تا۲۰ دقیقه هم با حرارت مزبور می ماند روی نانها باید کمی طلائی شود و ترکهای کوچکی بخور بعد سینی را خارج می کنیم بعد از سرد شدن نانها را در ظرف می چینیم.

    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    آرد :500 گرم
    روغن جامد قنادي :250 گرم
    تخم مرغ :2 عدد زرده ، 1 عدد درسته
    پودر شكر :200 گرم
    هل ساييده شده :1 قاشق چايخوري
    شير كم چرب :1/2 پيمانه
    بيكينگ پودر :1 قاشق چايخوري
    تخم خرفه یا پودر پسته


    طرز تهيه :

    پودر شكر و روغن و هل را با يكديگر مخلوط كرده با همزن خوب بزنيد . بعد تخم مرغ را اضافه كرده و به هم زدن ادامه دهيد.
    آرد را كم كم اضافه كرده ، مرتب ورز دهيد تا خمير يكدست شود. سپس شير و بيكينگ پودر را به تدريج اضافه كرده ورز دهيد ؛ آنگاه بگذاريد خمير يك ساعت استراحت كند.
    سپس صفحه مخصوص نان چرخي را به يك چرخ گوشت نسب كرده و مواد را داخل چرخ گوشت ريخته و از چرخ رد كنيد.
    شيريني ها را به درازاي دلخواه برش داده داخل سيني فر بچينيد . به مدت 10 تا 15 دقيقه درطبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتي گراد قرار دهيد . براي تزيين مي توان از مغز پسته پودر شده یا تخم خرفه استفاده كرد.
    منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 30

    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    دیماج

    دیماج عصرانه ای کامل و بسیار خوشمزه ست که درست کردنش وقت گیره و حوصله میخواد ولی نتیجه کار عالیه. معمولا روز پنجاه بدر به همراه ترشی و هندوانه و آش رشته مصرف میشه.

    مواد لازم:

    نان لواش خشک (میتونید داخل مایکروفر نونهارو خشک کنین)
    پنیر کوزه
    عدس پخته
    سبزی خوردن
    سیر خام
    گروی خرد شده
    پیاز خام
    پیاز داغ
    گلپر
    زردچوبه که داخل روغن تفت داده شده
    سماق

    نونها رو داخل هونگ یا با هر وسیله دیگه خرد میکنیم به اندازه عدس تمام مواد بالا باید کاملا خرد بشن گردو و سبزی و....
    بعد داخل یک پارچه تمیز و نمدار به مدت دوساعت بمونه تا نونها خیس بخوره اگه بعد از دوساعت نونها هنوز خشک بود مقدار خیلی کم
    اب داغ اضافه میکنیم و با دست از هم باز میکنیم تا گلوله نشه.

    این دیماج رو هم من برای جمعیت زیاد تهیه کردم و هیچی ازش باقی نموند!





    معمولا روش یه مقدار ترشی لیته میریزند عالی میشه.
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیلوفرونگار آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۴
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    97
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    815
    پسند کرده
    108

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    قلیه قزوینی
    مواد لازم:
    ماش 1/2 استکان
    عدس 1/2 استکان
    لوبیا قرمز 1/2 استکان
    لوبیا چیتی 1/2 استکان
    لوبیا چشم بلبلی 1/2 استکان
    سبزی( تره-اسفناج-جعفری)نیم کیلو
    کره 100گرم نمک و فلفل به اندازه کافی
    لوبیا قرمز لوبیا چیتی و ماش راپخته و عدس و لوبیا چشم بلبلی را هم به ان اضافه میکنیم تا پخته شود.سبزی هارا خردکرده و در روغن سرخ میکنیم و در قابلمه میریزیم .نمک وفلفل را هم به ان اض

  9. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیلوفرونگار آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۴
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    97
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    815
    پسند کرده
    108

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    ترشی نونکی
    مواد لازم:
    پیاز 1 عدد
    گردو نیم کوب 50 گرم
    شیره 1پیمانه
    سرکه 1/2 پیمانه
    نعنا خشک کمی
    پیاز را خرد کرده و درظرفی با روغن سرخ میکنیم .کمی اب در ظرف ریخته و صبر میکنیم تا جوش بیایدسپس حرارت را ملایم کرده و گردو را به ان اضافه میکنیم .نعناخشک را داخل مواد ریخته و میگذاریم تا چند جوش بزندانگاه شیره و سرکه را هم میافزاییمو بعد از چند دقیقه از روی حرارت بر میداریم.
    برگرفته از کتاب غداهای محلی اشپزی پارمیس

صفحه 4 از 17 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما