نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree564Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 136
صفحه 3 از 17 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۷
    نوشته ها
    61
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    نقل قول نوشته اصلی توسط Atena Mami reihane
    من اصلا نشنيده بودم عدس بريزن،مزه اش بد نميشه؟!؟ من خيلي از اقوام پدريم قزوين زندگى ميكنن ولى اونها هم نميريزن اتفاقا هفته ى پيش اونجا بودم كلى شيرنى قزوينى خوردم جاى همتون خالى
    نه عزیزیم عدسش باید خیلی کم باشه یه دفعه درست کنید پشیمون نمیشید .

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۳
    نوشته ها
    103
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین


    اینم قیمه نثار خوشمزه که غذای نذری امسال ما بود

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    149
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    66
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    به به می بینم که بحث قیمه نثار من هم خیییییییییلی این غذارو دوست دارم
    هم خیلی خوب درست می کنم
    چترهارابایدبست زیر باران باید رفت..
    یه سری به ما بزنید ehsanghorbanpoor.niniweblog.com

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۳
    نوشته ها
    103
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    عزیزم ما این طوری درست می کنیم اول پیازو سرخ میکنی بعد گوشت رو بهش اضافه می کنی و تفت میدی زرد چوبه و دار چین و هل و زعفران و یه کمی هم لیمو امانیه کوبیده شده رو که البته اول هسته هاشو در بیار بعد با گوشت کوب بکوب و فلفل به میزان کم و رب میریزیم توش بعد آب میریزیم البته خیلی کم آ ب میریزیم این خورش نباید آبکی باشه وقتی گوشت پخت خلال پرتقال رو که تلخی اون رو گرفتیم و خلال بادوم رو که از قبل توی آب جوش و هل گذاشتیم تا نرم بشه به خورش اضافه می کنیمتا اونا هم چند دقیقه با خورش بپزن البته خلال بادوم رو کمتر تو خورش میریزیم یه مقدار هم برای تزیین روی برنج میذاریم تزیین برنج هم که دیگه واضحه خلال پسته و بادوم و زرشک و پلوی زعفرونیه البته برای عطر بیشتر یه کم دارچین و هل روش میریزیم
    sargol_a این نوشته را پسندیده.

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50194
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    قیمه نثار

    (ادویه ها ی مورد استفاده دارچین +هل + فلفل سیاه نیمکوب + تخم گشنیز + پودر کاری+زردچوبه)

    گوشت را به همراه پیاز تفت میدهیم بعد که آب گوشت کشیده شد کمی هل و دارچین و زردچوبه و بقیه ادویه ها وخلال نارنج تلخی گرفته اضافه میکنیم آب جوش اضافه کرده و زمان میدهیم تا بپزد بعد از پخت گوشت باید در حدود کمتر ازنصف استکان آب باقی مانده
    باشد . رب و مجددا پیاز داغ به گوشت اضافه میکنیم . زعفران را در گلاب دم کرده و نیمی از آن را به مایه گوشت اضافه میکنیم .

    زرشک + کمی شکر را در کره کمی تفت داده باقی زعفران و گلاب +خلال پسته و بادام و نارنج را اضافه میکنیم .

    کمی برنج دم کرده در بشقاب میکشیم از مایه گوشت در وسط و دوباره برنج و روی آن مخلوط خلالها را اضافه کرده و هل و دارچین می پاشیم.



    .............
     
    golbarg. و sohei59 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    فرشته ایاز
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    محل سکونت
    اهر
    نوشته ها
    294
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    730
    پسند کرده
    306

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    سلام من قزويني نيستم .ولي خدا بيامرزه مادر شوهرم دويمج را با نون لواش محلي كه اونو خشك ميكرد با پنير مخلوط كرده و كمي هم كره محلي ابشده وكمي هم روي ان اب ميپاشيد .وبه صورت توپهاي كوچك ميداد به بچه ها . مخصوصا براي بچه هايي كه سر سفره نميشينن و موقع بازيگوشي سر اونا را گرم كرده نفري يكي ميداد دستشون .
    در زندگی از 3 چیز دل نکنید.(1- دوست داشتن 2-لبخند زدن-3-رویاها

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    asaliiii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    نوشته ها
    79
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    57

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    مانا جون منو کشتیییییییییییی با این قیمه نثارت کههههههههههه خانومی!

  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50194
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    مواد لازم:
    آرد برنج یک کیلو
    پودر قند ۲۵۰گرم
    روغن جامد نیم کیلو
    تخم مرغ دوعدد تخم مرغ کامل + دو عدد زرده کوچک
    پودر هل دو قاشق مرباخوری
    گلاب یک پیمانه کوچک
    زعفران حل شده به میزان لازم

    روغن جامدو تخم مرغ و پودر هل وگلاب را با هم خوب مخلوط میکنیم تا کاملا یک دست شوند. پودر قند را از الک رد کرده و به مواد اضافه میکنیم .آرد برنج را حتما از الک رد میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم وخوب ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود . خمیر را دو قسمت کرده و قسمتی ازان را با زعفران مخلوط میکنیم . خمیر را داخل کیسه فریزر یک شبانه روز استراحت میدهیم . خمیر را مجددا ورز داده و با قالب مخصوص قالب میزنیم . (در قزوین از قالبهای نقره برای قالب زدن نان برنجی استفاده میشود .)شیرینی های قالب زده را در سینی فر چیده و به مدت یک ربع با حرارت 170 درجه سانتی گراد میگذاریم .

    نان برنجی زعفرانی



    در قزوین سابق آرد برنج از برنج نیم دانه عطری در منزل تهیه میشد که عطر و کیفیت بسیار عالی داشت.
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

صفحه 3 از 17 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما