نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

نمایش نتایج: از 137 به 141 از 141
صفحه 18 از 18 نخستنخست ... 815161718
  1. #137
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    468
    میزان امتیاز
    136
    پسند شده
    3547
    پسند کرده
    1689
    قیمه نثار ببخشید کیفیت عکس خوب نیست گوشت ریز شده +پیاز داغ فراوون +ادویه کاری و دارچین و هل من اخر سر یه در گلاب هم میریزم +رب +زعفران
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    mitra40, *هما*, ستار و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد و ال محمد

  2. #138
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fingil 0 shishi آواتار ها
    ------------------------------
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۴/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    141
    پسند شده
    1145
    پسند کرده
    1324
    به نام خدا

    با سلام به همه خانم های هنرمند بخصوص خانم های هنرمند و کدبانوی قزوینی با اجازه من

    هم دیماج لذیذ رو درست کردم

    این غذای فوق العاده رو با دستور خانم گلاور عزیز درست کردم و بهتون پیشنهاد میدم حتما
    امتحانش کنید و کنار خانوادتون لذت ببرید...

    مواد لازم:

    نان لواش کوبیده شده 500 گرم

    پیاز خام 200 گرم

    پیاز داغ 300 گرم

    سبزی خوردن 250 گرم

    گردوی ریز نگینی شده 200 گرم

    پنیر کهنه 200 گرم(میتونید از پنیر لیقوان استفاده کنید)

    پودر تخم گشنیز(ادویه اصلی این غذاس) 4 قاشق غذاخوری سرپر

    گلپر 1 قاشق غذا خوری

    سیاه دونه 1-2 قاشق غذاخوری

    اول از هر چیز نون ها رو یجای تمیز پهن میکنیم و اجازه میدیم جریان هوا نون ها رو خشک کنه

    ,بعدنون ها رو میکوبیم(در حدی که ریز بشن اما آرد نشن) بعد نون های کوبیده شده رو از الک

    رد میکنیم تا نون هایی که خیلی ریز و آرد شدن جدا شن(این نون های خیلی ریز رو میشه

    برای نون سوخاری خونگی استفاده کنیم) حالا نونهایی که عالی و یک اندازه هستن رو داخل

    مجمعه میریزیم و چون خشک شده باید مقدار خیلی کمی آب ولرم رو با افشانه روی نون ها

    اسپری کنیم و با دستمون کمی هم بزنیم که رطوبت به همه جای نون ها

    برسه و میریزیم داخل مجمعه بزرگ و بوسیله افشانه آب ولرم رو اسپری میکنیم و با دست و

    با حوصله کمی نون ها رو هم میزنیم تا رطوبت به همه نون ها برسه اما خیس نشن

    پنیر و پودر تخم گشنیز و گلپر و سیاهدونه رو اضافه میکنیم و پیاز خام ریز خرد شده و گردو و

    سبزی رو هم اضافه میکنیم حالا قشنگ هم میزنیم و روی مجمعه رو نایلون میکشیم و چند

    ساعتی استراحت میدیم,

    و بعد از اون وقتی نمش کمی گرفته شد بهش پیاز داغ رو هم اضافه میکنیم و باز نایلون رو

    روی مجمعه میکشیم و به مواد چند ساعت استراحت میدیم

    بعد از1-2ساعت روی مجمعه رو برمیداریم و مواد رو داخل دستمون مشت میکنیم اگر راحت

    مشت شد و خمیر نشده بود یعنی دیماج شما با کیفیت و آماده مصرفه

    این غذای لذیذ در سفره های افطار همراه با هندوانه,چای و حتی ترشی و البته بصورت

    گلوله هایی که توسط مشت درست میشن در خانواده هاسرو میشه


    نکاتی که لازم دیدم به دوستای گلم بگم:

    خانم گلاور عزیز فرمودن برای خرد کردن نون ها از ایجاد سایش نون ها توسط گوشت کوب

    روی آبکش با سوراخ های درشت استفاده کردن,و من از خرد کن استفاده کردم و خیلی

    راضی بودم چون نون هام خیلی سریع یک اندازه و عالی خرد شدن

    طعم پیاز داغ تازه توی این غذا فوق العادس پس اگر از قبل پیاز داغتون رو حاضر کردید حتما

    زمان مصرف باز هم اون رو با روغن تفت بدید


    چون توی این غذا از سبزی و مواد مرطوب استفاده شده زمان مرطوب کردن نون ها حواستون

    باشه که فقط قرار نون ها کمی مرطوب بشن اما اگر در آخر متوجه شدید رطوبت نون زیاد بوده

    مقداری نون به مواد اضافه کنید و دوباره مواد رو استراحت بدید

    دوستای گلم استراحتی که ب مواد میدیم باعث میشه نم نون ها گرفته بشه و خدای نکرده

    دچار دلدرد نشیم پس برای تهیه این غذا وقت کافی رو اختصاص بدید

    من بعد از آماده شدن موادم رو داخل ظرف چرب شده ریختم و قشنگ فشردشون کردم و بعد

    برگردوندم داخل ظرف سرو



    نام: DSC_0064__1495196594_72208 (11).jpg نمایش: 199 اندازه: 62.5 کیلو بایت
    سارا(:, باران67, ترنم63 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #139
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    1,032
    نوشته های وبلاگ
    517
    میزان امتیاز
    1429
    پسند شده
    23616
    پسند کرده
    14538

    ویترین مدال ها

    نام: DSC06202.jpg نمایش: 1727 اندازه: 76.6 کیلو بایت

    باز هم دیماج این دفعه از نوع فینگرفودش که ریختم تو قالب سیلیکونی فشرده کردم و برگردوندم

    غذاها و خوردنیهای استان قزوین
    mitra40, m1361, najmehkhatoon و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #140
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    468
    میزان امتیاز
    136
    پسند شده
    3547
    پسند کرده
    1689
    من خیلی دوست دارم این دیماج رو درست کنم همش فکر میکنم نکنه نون خمیر بشه ادم بدش بیاد دوستانی که درست کردید میشه برای مهمونی عصرونه خودمونی درست کرد و ایا اینطوری میشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد و ال محمد

  5. #141
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    468
    میزان امتیاز
    136
    پسند شده
    3547
    پسند کرده
    1689
    قیمه نثار که یک گزینه اصلی شده در مهمونیهای من
    پیاز داغ فراوون که توش گوشت رو تفت میدیم خیلی ریز باشه نمک وفلفل و ادویه و هل دارچین و گلاب و زعفرون روش هم که زرشک و خلالهای شیرین شده نارنج و پرتقال و بادام و پستهنام: photo_2017-07-08_14-54-08.jpg نمایش: 76 اندازه: 121.2 کیلو بایت
    RE79EL, kati a, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد و ال محمد

صفحه 18 از 18 نخستنخست ... 815161718
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما