نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree565Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

نمایش نتایج: از 121 به 128 از 136
صفحه 16 از 17 نخستنخست ... 61314151617 آخرینآخرین
  1. #121
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    الهام جونم دیماج یه پیش غذا یا عصرونه ست طعم نون و پنیر و سبزی و گردو رو داره معمولا روز پنجاه به در یا جشن باران همه خانمهای قزوینی دیماج درست میکنند و میبرند باغ مصلا . اغلب با ترشی خورده میشه من که عاشقشم هر وقت نون و سبزی اضافه بیاد درست میکنم.
    .............
     
    پرپرک و samane0101 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  2. #122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط amejon نمایش پست ها
    سلام میشه روش تهیه باقلوا گل رز رو اموزش بدید و ببخشید قند بادام چیه ممنون میشم جوابم رو بدید
    عزیزم من روش درست کردن باقلوای گل رو تا حدودی میدونم اما پیچیدنش خیلی مشکله فکر میکنم تو سایت ایده های لازیکا باشه


    قند بادام ترکیب بادام سفید شده و پوست گرفته شده (بادام خشک که داخل آبجوش خیس خورده و پوستش رو گرفتیم ) با شکر آسیاب شده .معمولا برای اینکه بادام موقع آسیاب شدن روغن زیاد پس نده با شکر آسیابش میکنن

    گاهی هم بادام رو جدا آسیاب میکنن و بهش پودر قند اضافه میکنن
    .............
     
    amejon و samane0101 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  3. #123
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    360
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    2984
    پسند کرده
    1219

    قیمه نثار

    این غذا عالیه هر کی درست نکرده از دستش رفته گوشت رو باپیاز ریز شده سرخ و ادویه و رب اضافه میکنیم بعد که پخت هل و یک قاشق گلاب میریزیم که عطرش بمونه برنج رو سوا ابکش میکنیم در تابه ای جدا زرشک رو با شکر سرخ میکنیم بعد خلال پوست پرتقال خلال بادوم رو هم با کلاب و زعفرون میزاریم نرم شه و خلال پسته شرمنده این دو قلم من بخاطر اینکه دم دست نباشه گذاشتم تو ماکرو فر یادم رفت بریزم روش وقتی هم ریختم دیگه نشد عکس بگیرم چون حمله شد و از شکل افتاد با عرض معذرت از قزوینی های عزیز اگه اگه اصلش چیز دیگه است.نام: IMG_0930.jpg نمایش: 837 اندازه: 95.3 کیلو بایت
    hengamehh, samane0101, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد و ال محمد

  4. #124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    نان لواش خشک (میتونید داخل مایکروفر نونهارو خشک کنین)

    پنیر کوزه

    عدس پخته

    سبزی خوردن

    سیر خام

    گروی خرد شده

    پیاز خام

    پیاز داغ

    گلپر

    زردچوبه که داخل روغن تفت داده شده

    سماق


    نونها رو داخل هونگ یا با هر وسیله دیگه خرد میکنیم به اندازه عدس تمام مواد بالا باید کاملا خرد بشن گردو و سبزی و....

    نونها رو کمی آ ب میزنیم و بعد که نونها نرم شدند مواد خرد شده رو اضافه میکنیم اگه بعد از دوساعت نونها هنوز خشک بود مقدار خیلی کم
    اب داغ اضافه میکنیم و با دست از هم باز میکنیم تا خمیر و گوله نشه. داخل روغن پیاز داغ زردچوبه میریزیم و بعد که عطرش درومد روی دیماج میریزیم.اگه به پنیر کهنه(کوزه) دسترسی نداشته باشیم میشه از پنیر لیقوان استفاده کرد ولی اصل دیماج با پنیر کوزه ست


    *** اینبار از نون محلی قزوین که خودش خشکه و راحت خرد میشه استفاده کردم
    *** به جای پنیر کوزه پمیر فتا زدم خوب بود ولی ا پنیر کوزه خیلی بهتر میشه


    جای شما خالی بردیم مصلا و همراه آش رشته خوردیم و برای اومدن بارون دعا کردیم


    نام: DSC_0912.jpg نمایش: 781 اندازه: 108.3 کیلو بایت
    .............
     
    m1361, aydaa, افسونی و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    پنجاه به در" یکی از
    آئین*ها و شاید مهمترین آیین برای حاجت*خواهی از آسمان و آب است که البته تنها به قزوینی ها تعلق دارد. این آیین در نوزدهم اردیبهشت ماه در بهترین روز بهار به لحاظ آب و هوایی که پنجاه روز از فصل نو می *گذرد .

    مصلا، آب انباری در خیابان "راه ری" واقع در جنوب قزوین است و گفته می شود که امام رضا(ع) و یارانش هنگام گذر از قزوین در آن نماز خوانده اند و از این رو آن را محلی مقدس می دانند.اطراف مصلا را باغ های منطقه محصور کرده که مردم با حضور در آنها به تفریح و نیایش می پردازند. قزوینی ها در عصر روز 19 اردیبهشت ماه به مصلا رفته و هرکدام با خواندن دو رکعت نماز باران به صورت جداگانه و نیز دعای باران نذورات خود را بین مردم توزیع می کنند و پس از آن و هنگام غروب خورشید، همگی نماز مغرب و عشا را به صورت جماعت خوانده و سپس به خانه های خود باز می گردند.

    خوردن غذاهایی از جمله آش رشته و دُیماج و لقمه*هایی از نان و پنیر و گردو و سبزی، بازار گرمی در بین مردمی دارد که پنجاه به درهای سال*های پیش، نذر کرده*اند و و حاجتشان روا شده است.


    نام: image-790D_515C851C.jpg نمایش: 749 اندازه: 50.3 کیلو بایت
    .............
     
    maman_mahya, m1361, aydaa و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #126
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    قیمه نثار


    قیمه نثار با دستور لینک بالا و نکته های زیر


    ***برای اینکه رنگ زرشک شفاف و براق بشه داخل کره تفتش نمیدم و با روغن مایع تفت میدم کره رو بعد از اینکه چلو رو داخل دیس کشیدم آب میکنم و روی غذا میریزم

    ***به هیچ وجه داخل قیمه نثار زیره نریزید یه مدرس آشپزی تو برنامه به خانه برمیگردیم به اشتباه زیره رو جز ادویه های قیمه نثار گفت که به کلی طعم غذا رو عوض میکنه

    ***طعم غالب قیمه نثار گلاب و هل و دارچینه


    نام: DSC_1065.jpg نمایش: 585 اندازه: 110.0 کیلو بایت


    نام: DSC_1053.jpg نمایش: 587 اندازه: 118.5 کیلو بایت
    .............
     
    ویرایش توسط ماناسهیل : ۱۳۹۴/۰۳/۰۱ در ساعت ۰۹:۳۰ قبل از ظهر
    elina_s, mitra40, عطر سیب و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #127
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    صنوبر
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    165
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    190
    پسند کرده
    252
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    قیمه نثار


    قیمه نثار با دستور لینک بالا و نکته های زیر


    ***برای اینکه رنگ زرشک شفاف و براق بشه داخل کره تفتش نمیدم و با روغن مایع تفت میدم کره رو بعد از اینکه چلو رو داخل دیس کشیدم آب میکنم و روی غذا میریزم

    ***به هیچ وجه داخل قیمه نثار زیره نریزید یه مدرس آشپزی تو برنامه به خانه برمیگردیم به اشتباه زیره رو جز ادویه های قیمه نثار گفت که به کلی طعم غذا رو عوض میکنه

    ***طعم غالب قیمه نثار گلاب و هل و دارچینه


    نام: DSC_1065.jpg نمایش: 585 اندازه: 110.0 کیلو بایت

    اتفاقا هر وقت توقزوین این غذارو خوردم تورستورانهای مطرحش حتی ........یه عالمه زیره داشته...
    من این غذا رو دوست دارم اما با زیره رابطه خوبی ندارم.

  8. #128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    دیماج با آش رشته و ترشی برای افطار


    نام: DSC_1702.jpg نمایش: 451 اندازه: 96.8 کیلو بایت


    *********************************


    نام: DSC_1681.jpg نمایش: 429 اندازه: 116.5 کیلو بایت
    .............
     
    adeeneh, mitra40, باران67 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

صفحه 16 از 17 نخستنخست ... 61314151617 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما