نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree565Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

نمایش نتایج: از 113 به 120 از 136
صفحه 15 از 17 نخستنخست ... 5121314151617 آخرینآخرین
  1. #113
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    آش زین العابدین مشابه آش سبزی شیرازه ولی داخلش گوشت هم داره

    *حبوبات شامل نخود و لوبیا و عدس و چشم بلبلی و ماش رو از شب قبل خیس میکنیم و آبش رو دور میریزیم و میپزیم .
    * گوشت گوسفند رو با پیاز خام درسته و پیاز داغ میپزیم
    *برنج آشی رو میپزیم و سبزی آش رو اضافه میکنیم بعد گوشت پخته کوبیده شده و حبوبات رو اضافه میکنیم این آش حالت لعاب دار و کش دار و غلیظه و خیلی خوشمزه میشه

    من همیشه گندم جوانه زده و پخته هم اضافه اش میکنم ادویه اش هم دارچین و فلفل سیاه و هل کوبیده و چاشنی هم فقط پیاز داغ


    طعمش عالیه

    نام: DSC_2457.jpg نمایش: 887 اندازه: 104.5 کیلو بایت
    .............
     
    گیلاسی., mitra40, شیرین بیان و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  2. #114
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    دیماج


    مواد لازم:

    نان لواش خشک (میتونید داخل مایکروفر نونهارو خشک کنین)
    پنیر کوزه
    عدس پخته
    سبزی خوردن
    سیر خام
    گروی خرد شده
    پیاز خام
    پیاز داغ
    گلپر
    زردچوبه که داخل روغن تفت داده شده
    سماق

    نونها رو داخل هونگ یا با هر وسیله دیگه خرد میکنیم به اندازه عدس تمام مواد بالا باید کاملا خرد بشن گردو و سبزی و....
    بعد داخل یک پارچه تمیز و نمدار به مدت دوساعت بمونه تا نونها خیس بخوره اگه بعد از دوساعت نونها هنوز خشک بود مقدار خیلی کم
    اب داغ اضافه میکنیم و با دست از هم باز میکنیم تا گلوله نشه.


    نام: DSC_2925.jpg نمایش: 721 اندازه: 119.7 کیلو بایت


    نام: DSC_2915.jpg نمایش: 729 اندازه: 106.0 کیلو بایت
    .............
     
    malihejoon773, mitra40, بهداد و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  3. #115
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    آش نخود آب (آش شوید)

    نخود خیس خورده
    شوید تازه
    برنج آشی
    زردچوبه
    ماهیچه یا گوشت گوسهندی
    پیازخام

    *گوشت و پیاز رو میپزیم و گوشت رو ریش ریش میکنیم
    *شوید تازه رو خورد کرده و همراه برنج آشی خیس خورده و نخود خیس خورده میذاریم تا کاملا بپزه
    *گوشت ریش شده رو به آش اضافه کرده و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم


    خیلی آش خوشمزه ایه حتما امتحان کنید

    نام: DSC_2884.jpg نمایش: 710 اندازه: 109.6 کیلو بایت
    .............
     
    atoosa92, azmil, azy و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  4. #116
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    آش دوغ قزوین


    * برنج نیم دانه آشی رو از قبل خیس کردم.
    * سبزی آش رو با چهار لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا بپزه و کمی پیاز داغ بهش اضافه کردم.
    * بعد از پخت سبزی برنج و حبوبات (عدس و لوبیاچیتی و نخود که از قبل پختم ) اضافه کردم .
    * کمی سیرداغ و نعنا داغ داخل آشم ریختم و زمان دادم تا آش جا بیفته.
    * داخل یک کاسه کوچیک سیر چرخ شده و دوغ نمک رو مخلوط کردم .
    * وقتی آش سرد تر شد سیر دوغ رو به آش اضافه کردم


    نام: DSC_2927.jpg نمایش: 705 اندازه: 117.3 کیلو بایت
    .............
     
    مهرافروز, malihejoon773, بهداد و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #117
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهداد آواتار ها
    فاطمه بهدادی فر
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۶
    محل سکونت
    شهریار
    نوشته ها
    893
    میزان امتیاز
    91
    پسند شده
    8968
    پسند کرده
    2516

    ویترین مدال ها

    اینم طرز تهیه تصویری باقلوا لوزی قزوین که از سایت ایده هایه لازیکا برداشتم



    مواد لازم برای خمیر:
    آب ولرم ۶قاشق غذاخوری
    روغن آب کرده ۳قاشق غذاخوری
    زرده تخم مرغ ۱عدد
    آرد به ممقدار لازم
    مواد میانی:
    قند بادام ۲کیلو
    پودر پسته ۳۵۰گرم
    پودر زعفران ۴قاشق چایخوری
    پودر هل ۲قاشق سوپخوری
    روغن آب کرده مقداری

    مواد لازم برای شربت باقلوا:
    آب ۲پیمانه
    شکر ۱پیمانه
    گلاب یک دوم پیمانه
    طرز تهیه:
    ۱.روغن آب کرده+آب ولرم+زرده تخم مرغ رو با هم مخلوط بعد کم کم آرد رو اضافه تا به شکل خمیر دربیاد و چسبندگی خمیر هم از بین بره.












    ۲.سطح صافی رو انتخاب بعد کمی آرد پاشی میکنیم و اول با وردانه باز میکنیم بعد با چوب نازک خمیر رو باز میکنیم تا لواش روی باقلوا نازک بشه.






    ۳.اول یه لایه از خمیر رو میاریم روی چوب بعد به کمک انگشتها خمیر رو از وسط هدایت میکنیم به انتهای خمیر به این ترتیب کلفتی خمیر از وسط کشیده میشه به اطراف خمیر.



    ۴.حالا یه مقدار کف تابه رو چرب و خمیر رو در تابه میاندازیم و بعد اضافه های خمیر رو با چاقو میبریم.(دیواره های تابه نیازی به خمیر نداره)*



    ۵.قند بادام رو برمیداریم و بعد تموم سطح خمیر رو با قند بادوم میپوشونیم(نباید خیلی پر کنیم)حالا روشو صاف میکنیم.


    ۶.یک مقدار از قند بادوم رو برمیداریم و با پودر زعفرون مخلوط میکنیم.



    ۷.قند بادوم زعفرونی رو روی قند بادوم قبلی که از قبل ریختیم و صاف کردیم میریزیم و آروم با دست پهن و صاف میکنیم.



    ۸.روی قندبادوم زعفرونی دوباره قند بادوم ساده میریزیم و بعد از پهن کردن برای اینکه وسطش یک خط هل بیفته تقریبا به اندازه(یک ورق نازک)با یک الک کوچیک روی قند بادوم الک میکنیم تا همه جا یکدست بشه.(این مرحله رو بعضی ها حذفش میکنند)*



    ۹.دوباره مجددا قند بادوم ساده میریزیم.



    ۱۰.و در مرحله آخر پودر پسته رو میریزیم و با دست پهن میکنیم.



    ۱۱.حالا با گوشت کوب(که کفش کاملا صاف باشه)شروع میکنیم به کوبیدن البته اول به آرومی و با چرخوندن تابه باقلوا و با یک فشار کوچولو از کناره ها یک مقدار که صاف شد محکمتر میکوبیم البته نه خیلی زیاد چون اگه خیلی محکم بکوبیم یک طرف باقلوا میزنه بیرون.... (حالا این مرحله مهمترین قسمت کوبیدنه)که تا چه اندازه ای بکوبیم اگه زیاد بکوبیم وقتی که شربت به باقلوا میدیم خوب به خوردش نمیره و اگه کم بکوبیم زمانی که توی فر میره میجوشه میاد بالا و شکلش خراب میشه.بنابراین برای اینکه متوجه بشیم چه مقدار کوبیدن کافیه باید انگشت رو داخلش فشار بدیم اگه جای انگشتمون یک مقدار بمونه ولی به راحتی داخل باقلوا فرو نره اینطوری نباشه که اصلا دیگه فرو نره.*



    ۱.۱۲تا ۲قاشق غذاخوری روغن آبکرده روی پودر پسته میریزیم و بعد لواش دوم رو آروم روش قرار میدیم و از یک طرف کاملا با انگشت خمیر رو به دور تابه باقلوا میچسبونیم و در آخر با چاقو اضافات خمیر رو میبریم.








    ۱۳.حالا از یک مقوا با عرض ۲سانتی استفاده میکنیم اول خطهای موازی به سمت خودمون بعد مقداری تابه رو کج و مقوا رو در کنج تابه قرار میدیم و در این مرحله اندازه گل باقلوا رو به سلیقه خودمون میزنیم.



    ۱۴.وقتی که برشها لوزی شکل رو زدیم روی هر لوزی رو خلال پسته قرار میدیم البته باز سلیقه ایه.


    ۱۵.به اندازه حدودا نصف ملاقه روغن آب کرده(ولرم)روی باقلوا میریزیم البته باز این مقدار بستگی به اندازه تابه باقلوا داره*بعد در طبقه وسط فربا حرارت کم به مدت نیم ساعت قرار میدیم هر از گاهی هم در فر رو باز و تابه رو میچرخونیم بعد نیم ساعت دوم یک سینی روی تابه قرار میدیم تا روی باقلوامون تیره نشه(باز این زمان بستگی به اندازه تابه داره اگه بزرگتر باشه به زمان بیشتری نیاز داره باید چشمی ببینیم و حواسمون باشه تا باقلوامون نسوزه.*






    ۱۶.بعد از فر درمیاریم و روشو یک سینی میذاریم تا به مدت ۱۰دقیقه بمونه.


    ۱۷.بعد به اندازه ۱ملاقه(البته این مقدار بستگی به سایز تابه داره)شربت ولرم که از قبل درست کردیم روش میریزیم و در تابه رو میذاریم تا ۱شب بمونه بعد با چاقو از تابه جدا و در ظرف موردنظر میچینیم البته باید دردار باشه تا خشک نشه.



    برای درست کردن شربت باقلوا: اول آب و شکر رو میذاریم روی حرارت بعد از اینکه یکی دو جوش زد گلاب رو اضافه و بعد از ۱دقیقه از روی حرارت برمیداریم.




    نکته:
    ۱.شربت باقلوا نباید غلیظ بشه چون هم شکرک میزنه و هم باعث سفت شدن باقلوامون میشه.*
    ۲.ترتیب ریختن مواد بستگی به خودمون داره.*
    ۳.حتما یکربع قبل فر رو روشن کنید.*
    samane0101, m1361, ostooreh و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خوشبختی یعنی تو دلت حسه دوست داشتن باشه

  6. #118
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sabooha آواتار ها
    سبوحا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    186
    میزان امتیاز
    64
    پسند شده
    2079
    پسند کرده
    2420
    قیمه نثار با دستور جامع مانا جون.
    ممنون عزیزم
    غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    نام: قیمه نثار.jpg نمایش: 586 اندازه: 102.6 کیلو بایت
    ویرایش توسط sabooha : ۱۳۹۳/۱۰/۲۷ در ساعت ۰۴:۴۸ بعد از ظهر
    m1361, zendegi67, mitra40 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این روزها...
    بی مهدی(عج)...
    باران هم بوی تشنگی میدهد...


  7. #119
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    247
    پسند شده
    21274
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    دوستان قزويني ديماج رو با چي ميخورن؟چجوري ميخورن؟پيش غذاست؟
    ببخشيد ميپرسم چون تا حالا نه ديدم و نه خوردم


  8. #120
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    36
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    28
    سلام میشه روش تهیه باقلوا گل رز رو اموزش بدید و ببخشید قند بادام چیه ممنون میشم جوابم رو بدید

صفحه 15 از 17 نخستنخست ... 5121314151617 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما