نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree565Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 136
صفحه 13 از 17 نخستنخست ... 310111213141516 ... آخرینآخرین
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    قوت (قاووت) پای ثابت مهمونی زائولان قزوینه

    تو قزوین وقتی خانمی زایمان میکنه برای پذیرایی از مهمونها براش قوت میارن که تشکیل شده از

    پودر بادام+پودر قتد
    پودر پسته + پودر قند
    پودر فندق
    پودر گردو
    آرد نخودچی
    هل آسیاب شده
    گل گاو زبون آسیاب شده
    پودر گشنیز آسیاب شده

    نام: DSC_0507.jpg نمایش: 1290 اندازه: 103.6 کیلو بایت

    فلسفه خوردنش هم اینه که میگن خانمی که وضع حمل کرده احتیاج به استراحت داره وقتی برای مهمونها قوت میارن چون خوردنش کمی سخته و موقع خوردن حتما دهن جمع میشه مهمون به خوردن قوت مشغول میشه و دیگه نمیتونه زیاد صحبت کنه!
    .............
     
    zohre.a, tahmineh/92, hengamehh و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  2. بانک بند ناف
  3. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    سه رنگ پرچمی



    مواد لازم خمیر باقلوا :

    گلاب 1 قاشق غذاخوری

    آب گرم 2 قاشق غذاخوری

    روغن جامد آب شده 1 قاشق سوپ خوری

    آرد الک شده 1 پیمانه



    مواد لازم داخل باقلوا :

    پودر بادام 5 پیمانه

    پودر پسته 3 پیمانه

    پودر قند 5 پیمانه

    زعفران حل شده 3 قاشق غذاخوری

    پودر هل 1 قاشق غذاخوری



    مواد لازم شربت :

    آب 1پیمانه - شکر 1 پیمانه - گلاب دو قاشق غذاخوری (تمام مواد را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا قوام بیاید)
    پودرقند و هل را مخلوط کرده . نیمی از پودر بادام را با زعفران مخلوط میکنیم .پودر قند مخلوط شده با هل را با پودر پسته -پودر بادام سفید و پودر بادام زعفرانی مخلوط میکنم .

    روش تهیه خمیر باقلوا:

    آب و روغن و گلاب را مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه کرده و خمیر را ورز داده تا نرم و لطیف شود سپس در کیسه فریزری گذاشته و حدود دو ساعت در دمای محیط استراحت میدهیم .
    خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و با وردنه باز میکنیم تا به صورت لواش کاملا نازک در بیاید .

    قالب را با روغن مایع چرب کرده و خمیر لواش نازک را کف قالب میاندازیم و قندبادام زعفرانی را روی خمیر ریخته و آنرا با گوشت کوب خوب میکوبیم تا سطح آن کاملا صاف شود . سپس روی آن قند بادام سفید را ریخته و مجددا خوب میکوبیم و روی آن پودرپسته قندی را میریزیم و خوب میکوبیم (اگر مواد خوب کوبیده نشوند بعد از برش زدن و پختن باقلوا انسجام نداشته و لایه ها از هم جدا میشوند) روی پودر پسته را با قلمو به وسیله گلاب نمناک کرده و خمیر نازک لواش را روی آن میگذاریم .

    فر را با حرارت 175 درجه از قبل روشن میکنیم تا گرم شود.

    با پشت چاقو روی خمیر برش میزنیم طوری که خمیر شکل لوزی داشته باشد . باقلا را در حدود 30 الی 35 دقیقه داخل فر گذاشته تا طلایی شود. باقلوا را از فر دراورده و روی آن شربت قوام آمده که سرد شده را میریزیم (اگر شربت داغ باشد باقلوا خمیر میشود). بعد از اینکه کاملا سرد شد آن را برش میدهیم

    نام: DSC_0645.jpg نمایش: 3777 اندازه: 113.3 کیلو بایتنام: DSC_0646.jpg نمایش: 1219 اندازه: 104.9 کیلو بایت
    .............
     
    سوهی, zohre.a, tahmineh/92 و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  4. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    نون چای قزوین

    نون چایی
    آرد 1 کیلو
    روغن 400 گرم (جامد)
    شکر 350 گرم
    ماست 2/3 لیوان
    جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
    تخم مرغ 5 عدد (3 عدد فقط زرده + 2 عدد زرده و سفیده )
    وانیل 1 قاشق چای خوری
    هل 1 قاشق چای خوری


    مواد رو : زعفران حل شده غلیظ +1 عدد زرده تخم مرغ + کنجد
    -----------------------------------------------------------------------------------
    روغن جامد و شکر را خوب با همزن میزنیم تا یکدست شود.
    .ماست و جوش شیرین را با هم مخلوط و به مواد اضافه میکنیم.
    تخم مرغها و هل را خوب هم زده و به مواد اضافه میکنیم .
    آرد را کم کم اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم و کمی ورز میدیم.تا مواد با هم مخلوط شوند .
    نباید مواد خیلی ورز داده شوند چون خمیر به روغن می افتد و نون چایی سفت میشود
    خمیر را به مدت یک ساعت داخل کیسه نایلون استراحت میدهیم .
    برای روی شیرینی زرده تخم مرغ و زعفران را مخلوط میکنیم .
    خمیر را روی سطح صاف پهن کرده و با وردنه صاف کرده و قالب می زنیم.
    و با قلمو مواد را روی نون چایی ها مالیده و کنجد میپاشیم .
    در فری که یک ربع قبل با حرارت 170 درجه گرم شده قرار میدهیم به مدت 10 الی 12 دقیقه.
    و بعد ازینکه نون چایی ها پخت 2 دقیقه داخل کشو پایین فر قرار بدید.

    نام: DSC_0505.jpg نمایش: 1208 اندازه: 103.9 کیلو بایت
    .............
     
    *Afsaneh*, zohre.a, RE79EL و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,968
    میزان امتیاز
    1236
    پسند شده
    20148
    پسند کرده
    13415
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    قوت (قاووت)
    از پودر بادام+پودر قتد پودر پسته + پودر قند پودر فندق پودر گردو آرد نخودچی هل آسیاب شده گل گاو زبون آسیاب شده پودر گشنیز آسیاب شده
    مانا عزیز
    نسبت ترکیبش رو میزاری؟ به جای پودر قند میشه از نبات پودر شده استفاده کرد(هرچندتهیه ش کمی مشکله)؟
    من تا حالا نشنیده بودم که گل گاوزبان هم بریزن تاثیرش توی این ترکیب چیه؟
    مرسی خانمی
    ...
     

    والعصر ..........

  6. #101
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    romina joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    1,015
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    6311
    پسند کرده
    6050
    کوفته آبدار قزوین .با دستور مانای عزیز صفحه 11
    عالیه.بیشتر از برنجی و تبریزی دوستش داشتم.من تو آبش آلو هم ریختم.
    نام: 11062014610.jpg نمایش: 2239 اندازه: 46.1 کیلو بایت
    ویرایش توسط romina joon : ۱۳۹۳/۰۳/۲۸ در ساعت ۰۳:۱۸ قبل از ظهر
    mami mahdis, m1361, ماناسهیل و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  7. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    romina joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    1,015
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    6311
    پسند کرده
    6050
    قیمه نثار با دستور مانای عزیز
    غذاها و خوردنیهای استان قزوین
    هرچی از خوشمزگیش بگم کم گفتم.بی نظیر بود.اولین بار بود میخوردم هرچند مامانم گفت من یکی دوساله بودم درسته کرده البته گفت با گوشت چرخی.ولی من عین دستور عمل کردم فقط گوشتام آخر پخت له و ریش ریش شدن از بس هم زدم آبش بچینه ولی دوست داشتم به نظرم ترکیبش با برنج اینطوری بهتر بود.
    mami mahdis, fariba joon, nora1 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  8. #103
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    adeeneh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۲۲
    محل سکونت
    زیر گنبد کبود
    نوشته ها
    104
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    649
    پسند کرده
    519
    چلو رشته
    غذای محلی از بویین زهرا
    عدس رو میذاریم بپزه بعد از پخت بهش رشته اضافه میکنیم و بعد چند دقیقه ابکش کرده و با مایع ماکارونی که از قبل اماده کردیم دم میذاریم
    نام: IMG_20140418_151845.jpg نمایش: 865 اندازه: 109.5 کیلو بایت
    غذای خوشمزه ایه بشرط اینکه با رشته های محلی درست بشه (کیفیت عکس پایینه به بزرگی خودتون ببخشید)
    m1361, ماناسهیل, Andrew و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    شیرین پلو به همراه کوکوی شیرین


    شیرین پلو یک غذای اصیل و سنتی قزوینه که به عنوان ولیمه عروسی به همراه آش دوغ سرو میشده و البته شام عروسی مادر بزرگ بنده !

    شیرین پلو با مرصع پلو و هویج پلو تفاوت داره و مواد تشکیل دهنده اون اغلب گوشت گوسفند بی استخوان (مغز ران ) -برنج - شکر - زعفران -خلال پرتقال یا نارنج - خلال پسته و بادام - زعفران - هل -گلاب هستند . شیرین پلو همیشه با کوکوی شیرین همراه بوده .
    روش تهیه اون به این صورته که گوشت گوسفند یا مرغ رو بدون رب به همراه مقداری کمی آب و زعفران پخته و تکه تکه میکنیم .
    برنج رو آبکش میکنیم و کنار میگذاریم . تلخی پوست خلال پرتقال را با چند بار جوشاندن از بین میبریم و خلال بادام و پسته را در گلاب خیس میکنیم . در ظرفی مقداری روغن حیوانی یا کره آب میکنیم یک استکان آب و نصف استکان شکر اضافه میکنیم و خلال پوست پرتقال و بادام و پسته به همراه زعفران حل شده را اضافه میکنیم . بعد از جوش آمدن آب زیر شعله را خاموش کرده و گلاب و هل ساییده را اضافه میکنیم . یک لایه برنج در قابلمه کشیده و گوشت تکه شده (بدون استخوان ) را روی آن ریخته و از شهدی که تهیه کردیم روی آن میریزیم و مجددا روی ان برنج آبکش شده می ریزیم این کار را تا تمام شدن مواد ادامه میدهیم و پلو را دم میگذاریم و روی ان کمی دارچین و هل ساییده میریزیم .

    طرز تهیه کوکوی شیرین :

    سه عدد سیب زمینی را پخته و له میکنیم یک قاشق چای خوری ماست به همراه ا ق س بکینگ پودر اضافه کرده و زعفران حل شده به آن اضافه میکنیم و در ماهیتابه کوچک حاوی روغن داغ پهن کرده و دو طرف آن را سرخ میکنیم . مشابه شهد گلاب و هل و زعفران و شکر بالا (بدون خلال ) تهیه کرده و بعد از سرد شدن کوکو و برش زدنش روی کوکو میریزیم به صورتی که شهد به خورد کوکو برود .

    نام: 2012-06-08 14.45.50.jpg نمایش: 938 اندازه: 101.0 کیلو بایتنام: 2012-06-08 14.45.55.jpg نمایش: 953 اندازه: 99.9 کیلو بایت

    .............
     
    mahbanoo79, m1361, fao_83 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

صفحه 13 از 17 نخستنخست ... 310111213141516 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما