نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 141
صفحه 12 از 18 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    645
    میزان امتیاز
    55
    پسند شده
    297
    پسند کرده
    36
    ماناسهیل, &yeganeh&, مامان غزل و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  2. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,850
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    699
    پسند شده
    50284
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    خورش باقلا

    این خورش با باقلای کشاورزی یا پاچ باقالا درست میشه خیلی آسون و سریع

    شوید تازه یا خشک رو به همراه رب و پیاز داغ آماده داخل کمی کره تفت میدیم.
    کمی نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنیم به اضافه دو استکان آب -بعد از جوش آمدن آب باقالاها را اضافه میکنیم و زمان میدیم تا بپزه و جا بیفته


    .............
     
    مامان غزل, mosam, fariba joon و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  3. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    60
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    380
    پسند کرده
    126
    نام: 2014-02-12-13-34-43_photo.jpg نمایش: 1275 اندازه: 104.6 کیلو بایت


    نون چایی
    آرد 1 کیلو
    روغن 400 گرم (جامد)
    شکر 350 گرم
    ماست 2/3 لیوان
    جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
    تخم مرغ 5 عدد (3 عدد فقط زرده + 2 عدد زرده و سفیده )
    وانیل 1 قاشق چای خوری
    هل 1 قاشق چای خوری


    مواد رو : زعفران حل شده غلیظ +1 عدد زرده تخم مرغ + کنجد
    -----------------------------------------------------------------------------------
    روغن جامد و شکر را خوب با همزن میزنیم تا یکدست شود.
    .ماست و جوش شیرین را با هم مخلوط و به مواد اضافه میکنیم.
    تخم مرغها و هل را خوب هم زده و به مواد اضافه میکنیم .
    آرد را کم کم اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم و کمی ورز میدیم.تا مواد با هم مخلوط شوند .
    نباید مواد خیلی ورز داده شوند چون خمیر به روغن می افتد و نون چایی سفت میشود
    خمیر را به مدت یک ساعت داخل کیسه نایلون استراحت میدهیم .
    برای روی شیرینی زرده تخم مرغ و زعفران را مخلوط میکنیم .
    خمیر را روی سطح صاف پهن کرده و با وردنه صاف کرده و قالب می زنیم.
    و با قلمو مواد را روی نون چایی ها مالیده و کنجد میپاشیم .
    در فری که یک ربع قبل با حرارت 170 درجه گرم شده قرار میدهیم به مدت 10 الی 12 دقیقه.
    و بعد ازینکه نون چایی ها پخت 2 دقیقه داخل کشو پایین فر قرار بدید.
    ماناسهیل, mitra40, Elsanaa و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مترسک انقدر دست هايت را باز نکن...
    کسي تو را در آغوش نمي گيرد...
    ايستادگي هميشه تنهايي دارد.

  4. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,850
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    699
    پسند شده
    50284
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    قیمه نثار با دستور بالا


    نام: 2011-12-04 11.16.39.jpg نمایش: 1315 اندازه: 109.0 کیلو بایتنام: 2011-11-30 14.23.39.jpg نمایش: 1094 اندازه: 102.1 کیلو بایتنام: 2011-11-30 14.23.45.jpg نمایش: 2084 اندازه: 106.3 کیلو بایت
    .............
     
    باران67, تپل طلا, mitra40 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,850
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    699
    پسند شده
    50284
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    قیمه نثار


    (ادویه ها ی مورد استفاده دارچین +هل + فلفل سیاه نیمکوب + تخم گشنیز + پودر کاری+زردچوبه)


    گوشت را به همراه پیاز تفت میدهیم بعد که آب گوشت کشیده شد کمی هل و دارچین و زردچوبه و بقیه ادویه ها وخلال نارنج تلخی گرفته اضافه میکنیم آب جوش اضافه کرده و زمان میدهیم تا بپزد بعد از پخت گوشت باید در حدود کمتر ازنصف استکان آب باقی مانده

    باشد . رب و مجددا پیاز داغ به گوشت اضافه میکنیم . زعفران را در گلاب دم کرده و نیمی از آن را به مایه گوشت اضافه میکنیم .


    زرشک + کمی شکر را در کره کمی تفت داده باقی زعفران و گلاب +خلال پسته و بادام و نارنج را اضافه میکنیم .


    کمی برنج دم کرده در بشقاب میکشیم از مایه گوشت در وسط و دوباره برنج و روی آن مخلوط خلالها را اضافه کرده و هل و دارچین می پاشیم.


    نام: DSC_0185.jpg نمایش: 934 اندازه: 83.7 کیلو بایتنام: DSC_0191.jpg نمایش: 917 اندازه: 88.5 کیلو بایت
    .............
     
    my soul, nora1, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,850
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    699
    پسند شده
    50284
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    حلوای شیره انگور

    طرز تهیه اش دقیقا مثل حلوای ساده ست یعنی آرد رو تفت میدیم تا بوی خامیش از بین بره و رنگش طلایی بشه و روغن اضافه میکنیم فقط به جای شربت شکر از شیره انگور شانی استفاده میکنیم که مقدار بنا به ذائقه که کم شیرین یا شیرین دوست داشته باشیم فرق میکنه


    نام: DSC_0201.jpg نمایش: 937 اندازه: 112.5 کیلو بایت
    .............
     
    mitra40, nora1, *شمیم* و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,249
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    298
    پسند شده
    16900
    پسند کرده
    12012
    قیمه نثار خوشمزه با دستور مانا جون.دو پست بالاتر!
    راستش من همیشه فکر می کردم،این همون گوشت پلو هستش.ولی واقعا ادویه های استفاده شده در این غذا طعمشو متفاوت و بسیار خوشمزه می کنه.ممنون مانا جون.فقط من خلال پسته نداشتم.
    نام: 20140505_142847.jpg نمایش: 1130 اندازه: 103.1 کیلو بایت

    نام: 20140505_143052.jpg نمایش: 1149 اندازه: 110.9 کیلو بایت
    همت نيا, تپل طلا, ماناسهیل و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  8. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,850
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    699
    پسند شده
    50284
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    کوفته آبدار قزوین


    گوشت چرخ شده به همراه پیازرنده شده آبگرفته وب ورز میدهیم و کم کم آرد نخودچی اضافه میکنیم در حدی که گوشت به دست نچسبد بعد سبزی کوفته شامل ترخون و مرزه اضافه کرده و دوباره مواد رو ورز میدیم و یک عدد سیب زمینی متوسط رنده شده هم اضافه میکنیم . این کوفته باید خوب ورز بخورد تا موقع پختن از هم باز نشود . آرد نخودچی را باید کم کم به مواد اضافه کرد اگر آرد زیاد باشد باعث سفتی کوفته میشود .

    مواد کوفته رو به شکل توپ های اندازه نارنگی در میاریم و بعد پیاز داغ درست میکنیم و داخلش رب و مرزه و ترخون و فلفل و زردچوبه و نمک میریزیم و آب اضافه میکنیم بعد از جوش آمدن سس کوفته ها اضافه میکنیم .


    آب این کوفته مثل آب آبگوشت ترید میشه .

    نام: DSC_0445.jpg نمایش: 1131 اندازه: 116.1 کیلو بایتنام: DSC_0441.jpg نمایش: 1128 اندازه: 86.4 کیلو بایتنام: DSC_0437.jpg نمایش: 1107 اندازه: 57.3 کیلو بایتنام: DSC_0440.jpg نمایش: 1117 اندازه: 101.4 کیلو بایت

    .............
     
    artemisam, azmil, m1361 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

صفحه 12 از 18 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما