نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree565Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 136
صفحه 11 از 17 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    آش دوغی که برای مهمونها درست کردم و شکر خدا مورد استقبال قرار گرفت با دستور بالا






    *** سیر دوغ رو نباید وقتی که آش خیلی داغه به آش اضافه کرد چون هم امکان داره که دوغ ببره و هم اینکه سیر حالت پختگی میگیره وعطرو طعم تندش رو از دست میده . باید اجازه بدید کاملا ولرم بشه.
    .............
     
    samane0101, azin joon, sara chef و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۷
    نوشته ها
    61
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    سلام دوستان چرا تایپیک قزوین توی انجمن همشهری ها نیست .

  4. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    نوشته ها
    195
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    309
    پسند کرده
    242

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    نقل قول نوشته اصلی توسط kittey
    سلام دوستان چرا تایپیک قزوین توی انجمن همشهری ها نیست .
    فکرکنم چون تاپیک خلوتی بود و دوستان دیر به تاپیک سرمیزدن حذف شده.

  5. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    نوشته ها
    195
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    309
    پسند کرده
    242

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    ماناجون تو این کوفته تخم مرغ نمیزنی؟نبودن تخم مرغ باعث نمیشه کوفته وابره ؟

  6. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان قزوین

    آش دوغ قزوین


    * برنج پخته رو داخل میکسر ریختم و خردش کردم مثل برنج آشی
    * سبزی آش رو با چهار لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا بپزه و کمی پیاز داغ بهش اضافه کردم.
    * بعد از پخت سبزی برنج و حبوبات (عدس و لوبیاچیتی و نخود که از قبل پختم ) اضافه کردم .
    * کمی سیرداغ و نعنا داغ داخل آشم ریختم و زمان دادم تا آش جا بیفته.
    * داخل یک کاسه کوچیک سیر چرخ شده و دوغ نمک رو مخلوط کردم .
    * وقتی آش سرد تر شد سیر دوغ رو به آش اضافه کردم .


    .............
     
    sara chef و shadmehr این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    baharejon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۴
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    2
    اینم قیمه نثار(غذای قزوینی) توی خوابگاه دوستای قزوینیم میپختن
    دفعه اولم بود که میپختم...اونجور که میخاستم نشد(بخاطر طعمش فک کنم ادویه مخصوص میخاد)

    ویرایش توسط baharejon : ۱۳۹۲/۰۸/۲۵ در ساعت ۰۷:۲۷ بعد از ظهر
    mar mar67, coquet, ماناسهیل و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    adeeneh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۲۲
    محل سکونت
    زیر گنبد کبود
    نوشته ها
    104
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    649
    پسند کرده
    519
    آش ماست یا همون دوغ با دستور بویین زهرایی ها
    بلغور گندم (محلی )+نخود +لوبیا +عدس +سبزی (گشنیز و جعفری یا سبزیجات محلی مثل غاز یاغی )کمی هم برنج نیم دانه یرای لعاب دار شدن آش میگذاریم تا کاملا بپزد قبل از سرو اش را با قاشق چوبی هم میزنیم تا لعاب بیندازد دست اخر هم ماست را که به صورت دوغ در اوردهایم به ان اضافه میکنیم
    تزیین شامل کهلیک اوتی در روغن داغ (اش دوغ بدون کهلیک اوتی اش دوغ نیست)کهلیک اوتی یه سبزی کوهی خوش عطره که شبیه آویشنه ما خودمون اردیبهشت ماه اونو از کوههای اطراف بویین زهرا میچینیم برگ هاشو جدا کرده خشک میکنیم آسیاب کرده تو غذاهامون ازش استفاده میکنیم
    قدیما بجای دوغ از آیران استفاده میشده . ماست + اب را داخل مشک میریختند و انقدر تکان میدادند تا کره ماست جدا شود به مایع باقی مانده آیران ( عایران )می گفتند که خیلی خوشمزه است

    hengamehh, ماناسهیل, sama18 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    قیمه نثار

    (ادویه ها ی مورد استفاده دارچین +هل + فلفل سیاه نیمکوب + تخم گشنیز + پودر کاری+زردچوبه)

    گوشت را به همراه پیاز تفت میدهیم بعد که آب گوشت کشیده شد کمی هل و دارچین و زردچوبه و بقیه ادویه ها وخلال نارنج تلخی گرفته اضافه میکنیم آب جوش اضافه کرده و زمان میدهیم تا بپزد بعد از پخت گوشت باید در حدود کمتر ازنصف استکان آب باقی مانده
    باشد . رب و مجددا پیاز داغ به گوشت اضافه میکنیم . زعفران را در گلاب دم کرده و نیمی از آن را به مایه گوشت اضافه میکنیم .

    زرشک + کمی شکر را در کره کمی تفت داده باقی زعفران و گلاب +خلال پسته و بادام و نارنج را اضافه میکنیم .

    کمی برنج دم کرده در بشقاب میکشیم از مایه گوشت در وسط و دوباره برنج و روی آن مخلوط خلالها را اضافه کرده و هل و دارچین می پاشیم.







    .............
     
    محیا خانوم, sara chef, * الهه * و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

صفحه 11 از 17 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما