نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 769 به 776 از 1079
  1. #769
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۵
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط باهره نمایش پست ها
    بنده ماهيهاي جنوب رو به اين روش سرخ ميكنم
    اول روي ماهي نمك ميپاشم و ميذارم 1 ساعتي بمونه تا مزه دار بشه بعد با دستمال آشپزخونه آب ماهي ور ميگيرم و ماهي رو خشك ميكنم
    توي يه بشقاب 3 تا قاشق آرد سوخاري+1 قاشق آرد سفيد + نمك+زرچوبه يه كم+پودر كاري 1 ق م +خيلي كم آويشن رو با هم مخلوط ميكنم اگر همدوست داشتين خيلي كم دارچين بهش اضافه كنيد اينها رو با هم قاطي ميكنم ماهي رو توي اين پودر ميزنم و توي روغن روي حرارت كم سرخش ميكنم

    نكته:براي اينكه ماهي بو نده و در حين سرخ كردن بوش توي خونه نپيچه دو تا حبه سير رو پوست بكنيد و توي روغني كه دارين توش ماهي سرخ ميكنيد بندازيد.
    ممنون عالی بود
    آگهی
    آگهی استخدام سرآشپز
    آگهی استخدام کانترکار
    تریوا و taniya این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #770
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مهربان* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    941
    میزان امتیاز
    184
    پسند شده
    9726
    پسند کرده
    2806
    بازم قزل آلا ساده و بی ریا خوابیده توی دیس

    نام: DSC05346.jpg نمایش: 684 اندازه: 76.5 کیلو بایت
    sara chef, m1361, *BEHNAZ* و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #771
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13033
    پسند کرده
    7965
    اول ماهی رو با اب لیمو +زعفران+زنجفیل+نمک+کمی روغن زیتون مزه دار کردم بعد توی تابه سرخش کردم

    *BEHNAZ*, m1361, sara chef و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #772
    مدیر انجمن
    ada آواتار ها
    نازنین-آ
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۶
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,224
    میزان امتیاز
    237
    پسند شده
    11717
    پسند کرده
    9391

    ویترین مدال ها

    ماهی مزه دار شده با خامه و فلفل و نمک و زعفرون همراه با قارچ سرخ شده...
    فک کنم ایده خامه مال نگارا جون بود خیلی خوش طعمو نرم شده بودن ماهیها,ممنونم

    titish khanoom, aydaa, ♪♥ nas!m♪♥ و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #773
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تریوا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۲۲
    محل سکونت
    انگلیس
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2440
    پسند کرده
    1343

    سبزی پلو با ماهی ……….

    نام: 10513445_10202513612503124_7328087773932255989_n.jpg نمایش: 621 اندازه: 107.7 کیلو بایتنام: 10477347_10202513612983136_8074627015923181818_n.jpg نمایش: 606 اندازه: 106.7 کیلو بایتنام: 10518642_10202513614063163_8413314351716944967_n.jpg نمایش: 605 اندازه: 105.0 کیلو بایتنام: 281926_10202513614463173_66753388189139261_n.jpg نمایش: 606 اندازه: 115.2 کیلو بایتتکه های ماهی سالمون رو در پیاز فراوون ...نمک و فلفل .. زعفرون فراوان ...سس مایونر که با اب لیمو مخلوط شده از شب قبل می خوابونم....قبل از سرخ شدن تکه های ماهی رو در مخلوطی از ارد ...نمک ...و فلفل ...پودر سیر ...زردچوبه میغلتونم ودر روغن سرخش می کنم
    ویرایش توسط تریوا : ۱۳۹۳/۰۴/۳۰ در ساعت ۰۲:۲۶ بعد از ظهر
    azmil, دخترمیربون1, sara chef و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #774
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارولين آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    290
    پسند شده
    6365
    پسند کرده
    3239
    ماهى شكم پر در فر كه موادش شامل:رب انار،گشنيز،پياز،گوجه نمك و سير خيلى خوشمزه ميشه
    از بعد پخت هم عكس ندارم
    نام: IMG_2420.jpg نمایش: 530 اندازه: 100.4 کیلو بایت
    خورش آلو زرشك
     
    azmil, nora1, sara chef و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مهم نداشته هات نيست!

    مهم اينه كه عاشق داشته هات باشى...

  8. #775
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    1568
    پسند کرده
    1362
    کباب ماهی اوزون برون
    ماهی را از هایپر گرفتیم و همان طور که خود فروشنده گفت اون رو کباب کردیم. (خود فروشنده شمالی هستند.)
    ماهی رو به قطعات کوچک تقسیم کردم و چند ساعتی در زعفران و آب لیمو و پیاز و ادویه خواباندم تا مزه دار شد. بعدم به سیخ زدم و لابلاشم قطعات فلفل دلمه ای رنگی گذاشتم و روی گاز پختم.
    واسه شوهر من که از تیغ ماهی فراریه این ماهی عالی بود. غضروفهاشم کاملا نرم شده بود. مزشون هم عالی شده بود.

    نام: 201406137456.jpg نمایش: 765 اندازه: 95.4 کیلو بایت

  9. #776
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    موش خرما آواتار ها
    مریم
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,447
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    4604
    پسند کرده
    2933
    ماهی رو تو آبلیمو و نمک (به اندازه ای که لازمه ، نه زیاد)یک ساعت خوابوندم، تو روعن سرخ کردم
    نام: IMG_0018.jpg نمایش: 747 اندازه: 79.5 کیلو بایت
    nora1, sara chef, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما