نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 713 به 720 از 1079
صفحه 90 از 135 نخستنخست ... 8087888990919293100 ... آخرینآخرین
  1. #713
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17051
    پسند کرده
    12101
    ماهی شیر که از جنوب برامون آوردن.دست پخت همسرم.اول در پیاز و نمک و فلفل و زعفران خوابوندش و موقع سرخ کردن آب لیمو تازه و فراوون بهش زد و سرخش کرد.خیلی خوشمزه شد.
    نام: 20140411_221339.jpg نمایش: 697 اندازه: 103.6 کیلو بایت
    مامان غزل, zardin, m1361 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  2. بانک بند ناف
  3. #714
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,967
    میزان امتیاز
    1236
    پسند شده
    20144
    پسند کرده
    13128
    تیلاپیلا نمک فلفل پاپریکا آبلیمو زعفران- در کره و روغن سرخ شده
    ...
     
    كارولين, sama18, mami 2m و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  4. #715
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ی یونا آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    459
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    2645
    پسند کرده
    4007
    واسه بخار پز کردن ماهی باید چکار کنم ؟ یعنی میشه مث موقعی ک سرخ میکنیم تو ابلیمو و غیره بخابونیم؟؟؟ خوجمزه بشه هاااااااا
    zardin این نوشته را پسندیده.
    نگران فردایت نباش،خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست.ما اولین بار است که بندگی میکنیم اما او قرن ها و قرن هاست که خدایی میکند.

  5. #716
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17137
    پسند کرده
    20223
    نقل قول نوشته اصلی توسط خاله ی یونا نمایش پست ها
    واسه بخار پز کردن ماهی باید چکار کنم ؟ یعنی میشه مث موقعی ک سرخ میکنیم تو ابلیمو و غیره بخابونیم؟؟؟ خوجمزه بشه هاااااااا

    زهرا جان ، میتونی از قبل مزه دار کنی و همین طور میتونی تو خود آب از آبلیمو استفاده کنی که عطرش رو به ماهی میده.
    خاله ی یونا, sama18, mami 2m و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #717
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sama18 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    ساحل دریا
    نوشته ها
    326
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    2503
    پسند کرده
    7136
    ماهی سفید شکم پر


    ماهی سفید رو با آب نارنج ونمک فلفل خوابوندم.
    نام: IMG_0872.JPG نمایش: 581 اندازه: 59.3 کیلو بایت
    بعد داخل شکمش رو با سیر وگردو ،چوچاغ،رب انار پر کردم وبا روغن وزعفرون رومال کردم نام: IMG_0874.JPG نمایش: 581 اندازه: 61.5 کیلو بایت
    و تو کانوکشن با دمای 180به مدت35مین پختم.7مین هم گریل رو روشن کردم
    نام: IMG_0878.JPG نمایش: 572 اندازه: 74.4 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    قیمه
     
    Camelia, zardin, mami 2m و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران می گویند:
    تو نمی توانی !

  7. #718
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    قزل آلای فر پز شده

    فیله ها رو داخل آبلیمو و پودر سیر و پاپریکا و پیاز مزه دار کردم و داخل فر با حرارت 150 درجه 40 دقیقه پختم


    نام: 2011-11-24 21.26.56.jpg نمایش: 595 اندازه: 103.4 کیلو بایتنام: 2011-11-24 21.25.57.jpg نمایش: 604 اندازه: 103.5 کیلو بایت

    .............
     
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, samin93, *Afsaneh* و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #719
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmineh/92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
    محل سکونت
    نگین خلیج فارس
    نوشته ها
    565
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    203
    پسند شده
    10223
    پسند کرده
    7816
    ماهی تیلاپیلا با زعفران آب نارنج نمک فلفل مزه دار کردم تو تابه رژیمی کباب کردم


    panijon, m1361, Negara و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ​آری... تا شقایق هست زندگی باید کرد

  9. #720
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    قزل آلای کبابی


    * تکه های قزل آلا رو داخل دستمال تمیز پیچیدم تا آبش کاملا کششده و خشک بشه.
    * ماهی رو با پیاز حلقه شده و رزماری و فلفل و کمی پودر سیر مزه دار کردم.
    *تیکه های ماهی رو به مقدار خیلی کمی روغن آغشته کردم و روی توری آشپزخونه با حرارت خیلی کم کباب کردم.
    ***
    به ماهی قزل آلا برای مزه دار کردن نباید نمک و آبلیمو زد چون گوشتش نرمه و نمک و آبلیمو گوشتش رو نرمتر میکنه و موقع کباب شدن از هم باز میشه .


    نام: 2013-06-29 14.30.09.jpg نمایش: 899 اندازه: 100.0 کیلو بایتنام: 2013-06-29 14.30.24.jpg نمایش: 863 اندازه: 102.5 کیلو بایت

    .............
     
    zardin, tahmineh/92, nora1 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 90 از 135 نخستنخست ... 8087888990919293100 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما