نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 633 به 640 از 1079
صفحه 80 از 135 نخستنخست ... 707778798081828390 ... آخرینآخرین
  1. #633
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایلیا و الینا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    کالاهای من
    6
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    4459
    پسند کرده
    783

    ماهی بخار پز

    ماهی بخار پز
    نام: عکس۰۸۵۶.jpg نمایش: 671 اندازه: 47.6 کیلو بایت
    من از ماهی حلوای سیاه استفاده کردم ولی بقیه ماهی ها رو هم میشه به این روش پخت بعد از شستن و پوست کندن ماهی ان را با عرق زنجبیل و عرق دارچین و فلفل سیاه نیم کوب و نمک مزه دار میکنیم و میذاریم چند ساعت بمونه. کف ظرفی رو که میخوایم ماهی رو توش بپزیم نمک میپاشیم و یک لایه سیب زمینی ورقه شده میچینیم
    نام: عکس۰۸۳۶.jpg نمایش: 640 اندازه: 31.6 کیلو بایت
    لایه بعدی پیاز حلقه شده
    نام: عکس۰۸۳۹.jpg نمایش: 647 اندازه: 35.0 کیلو بایت
    بعد ماهی های مزه دار شده
    نام: عکس۰۸۴۲.jpg نمایش: 670 اندازه: 38.6 کیلو بایت
    چند تکه کره هم در چند طرف ظرفان میگذاریم
    نام: عکس۰۸۴۴.jpg نمایش: 647 اندازه: 37.6 کیلو بایت
    درب ظرف را گذاشته
    نام: عکس۰۸۴۹1.jpg نمایش: 673 اندازه: 38.6 کیلو بایت
    و روی شعله بسیار کم میگذاریم تا بپزد و سیب زمینی ها سرخ شود غذای ما اماده سرو شدن است
    نام: عکس۰۸۵۶.jpg نمایش: 671 اندازه: 47.6 کیلو بایت
    نوشششششششششش جاننننننن
    ویرایش توسط مامی ایلیا و الینا : ۱۳۹۲/۱۰/۲۵ در ساعت ۰۹:۰۳ قبل از ظهر
    fahim68, m1361, مامان غزل و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #634
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بلود آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    محل سکونت
    تهران- غرب
    نوشته ها
    93
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    283
    پسند کرده
    983
    ماهی شکم پرم آموزشش همین جاست؟

  4. #635
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Maryam baran آواتار ها
    مریم باران
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    286
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    4044
    پسند کرده
    2298
    نام: 20140115_191811.jpg نمایش: 653 اندازه: 37.3 کیلو بایتنام: 20140115_191821.jpg نمایش: 677 اندازه: 48.8 کیلو بایت

    ماهی قزل آلا داخل شیکمه خوشمزش هم گشنیز + شنبلیله + پیاز +گردو +رب انار+کمی ادویه ماهی و زرد چوبه و نیم ساعت تا چهل دقیقه در فر!!!!
    مامان غزل, fahim68, Behjat و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    baranshishei@*********.com
    baranshishei.blogfa.com

  5. #636
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    234
    پسند کرده
    35
    نام: 0.jpg نمایش: 569 اندازه: 11.7 کیلو بایت
    طرز تهیه ماهی شکم پر


    ماهی شکم پر یه غذای مجلسی و بسیار خوشمزه هست که گذشته از خواص بسیار زیادی که داره کالریش هم پایینه و چون سرخ کرده نیست ارزش غذایی زیادی داره.

    مواد لازم:
    ماهیه سفید= ۱ عدد
    سبزی ماهی( گشنیز و کمی جعفری) خرد کرده =۳۰۰ گرم
    تمر هندی= نصفه بسته
    ادویه ماهی =به مقدار لازم
    سیر= ۱ سر
    زرشک=۱۰۰ گرم
    کشمش =۱۰۰ گرم
    گردو ریز شده =۱۵۰ گرم
    آلو قیصی خرد شده= ۳ یا ۴ عدد
    پیاز سرخ شده = ۱ عدد
    لیمو ترش برش داده شده = ۳ عدد
    ساقه پیازچه بلند= ۴ عدد
    نمک
    عصاره زعفران در صورت دلخواه
    کاغذ فویل
    طرزتهیه:
    ماهی رو پاک کنید و از کمر اون رو پاره کنید و خوب بشورید .اگه ماهیتون رو از شبه قبل نمک و سیر رنده شده بمالید و ادویه هم بزنید بهتر میشه.

    سبزی ماهی رو به همراه پیاز داغ وکمی سیر تفت بدید . زرشک و کشمش و گردو رو هم اضافه کنید .کشمش و زرشک رو نیم ساعت قبل خیس کرده باشید. آلو قیصی ها رو اضافه کنید و آب زعفرون رو آخر کار بریزید و از روی حرارت بردارید. نمک و ادویه یادتون نره.در آخر کار تمر هندی رو که با آب ولرم خیس کردید و شیره اون رو گرفتید به مواد اضافه کنید و هم بزنید.مواد میانی خیلی آبکی نیست.

    ماهی رو روی یه فویل آلمینیومی مناسب قرار بدید .چند تا از برشهای لیمو رو زیر اون بزارید وشکم ماهی رو با مواد پر کنید .روی سطحه ماهی با چاقو برش های عمیق و کوچک ایجاد کنید وچند حبه سیر رو نازک کنید و توی این شکافها فرو کنید تا خوب گوشت ماهی عطر سیر رو به خودش بگیره .اگه از سیر هم استفاده نکردید باز چند تا شکاف رو تنه ماهی بزنید تا هم خوب بپزه وهم عطر و طعم لیمو رو به خودش بگیره.

    ساقه های پیازچه رو از زیر شکم ماهی رد کنید و چند جای اون به صورت پاپیون گره بدید. اینجوری هم ماهی خوشگل میشه وهم از پاشیدنش جلو گیری می کنه.اگه از پیازچه تازه استفاده می کنید باید یه ۳۰ ثانیه ای توی آب جوش قرار بدید ولی من همیشه ساقه پیازچه رو واسه این کار تو فریزر نگه داری می کنم ووقتی درش میارم خودش نرم شده .ساقه پیازچه عطر خوبی به ماهی می ده ولی اگه نبود از خلال دندون استفاده کنید.

    بعدم برشهای لیمو رو اطراف وروی ماهی بچینید و ماهی رو کاملا در فویل بپیچونید.ماهی رو با درجه حرارت ۱۸۰ یا ۲۰۰ به مدت ۴۵ دقیقه توی فر قرار بدید .در آخر کار روی فویل رو باز کنید و چند دقیقه ای بزارید تا روی اون طلایی بشه و بعد در ظرفه مورد نظرتون سرو کنید.


    پورتال ایران فروم
    مامان غزل, fahim68, sara chef و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #637
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    234
    پسند کرده
    35
    نام: 0.jpg نمایش: 648 اندازه: 55.3 کیلو بایت
    طرز تهیه ماهي سرخ شده با برگ بو


    موادلازم:
    ماهی قزل آلا= 4عدد
    نمک و فلفل قرمز= به میزان لازم
    عصاره زعفران و زردچوبه=(از هر کدام) 1قاشق چایخوری
    آرد =1پیمانه
    روغن مایع =مقداری
    کره =80 گرم
    برگ بو ریز= 20 عدد
    سیب زمینی کوچک= چند عدد
    جعفری خرد شده= کمی
    گوجه فرنگی= چند عدد
    طرز تهیه :

    آبشش های ماهی را بیرون آورده شکم آن را با چاقو برش داده داخل شکم را تمیز کنید. سپس ماهی را شسته و خشک کنید. نمک , زعفران و زردچوبه را مخلوط کنیدو داخل شکم ماهی وروی بدن ماهی پاشیده, سپس ماهی را در آرد غلطانده , مقدرای روغن در ماهیتابه ریخته , روی حرارت قرار می دهیم . داغ که شد, ماهی را در روغن سرخ کنید . یک طرف ماهی که سرخ شد برگردانده طرف دیگر را سرخ کنید. نیمی از کره را در تابه دیگری ریخته برگ بو را در کره سرخ کنید . برگ بو و کره را به ماهی های سرخ شده اضافه کنید و بگذارید چند لحظه روی حرارت بماند . سپس برداشته در ظرف مورد نظر قرار داده, سیب زمینی های کوچک را در مقداری آب نیم پز نموده پوست آن را گرفته در مابقی کره تف داده در آخر به آن نمک و فلفل قرمز و جعفری خرد شده اضافه نموده و تف می دهیم . از حلقه های گوجه فرنگی برای اطراف ماهی استفاده کنید.

    پورتال ایران فروم
    مامان غزل, fahim68 و akram. این نوشته را پسندیده.

  7. #638
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samin jun آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۸
    نوشته ها
    305
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    1334
    پسند کرده
    1028
    ماهی سنگسر
    از شب قبل تو پیاز خلال شده و نمک و آبلیمو خوابوندم و روز بعد فلفل و دارچین روش پاشیدم و سرخیدم
    m1361, sara chef, akram. و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #639
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17137
    پسند کرده
    20223
    قزل آلا سرخ شده
    نام: 180120143697.jpg نمایش: 887 اندازه: 103.8 کیلو بایت

    ماهی ها رو تو پیاز خلال شده - فلفل دلمه ای خلال شده- آب لیموترش تازه - نمک و فلفل مزه دار کردم و رفت یخچال واسه استراحت

    نام: 180120143698.jpg نمایش: 831 اندازه: 104.6 کیلو بایت

    بعد تو روغن داغ و با حرارت بالا سرخش کردم و با سبزی پلو سرو شد.
    عالی بود
    مامان غزل, sara chef, tature و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #640
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نرگس نرگسی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    223
    کالاهای من
    11
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    2566
    پسند کرده
    1362

    ویترین مدال ها

    ماهی تیلا پیلا داخل فر با سبزیجات
    نام: mahi.jpg نمایش: 958 اندازه: 79.1 کیلو بایت
    مامی رضا, seti, mami mahdis و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عاشق کیک پزی

صفحه 80 از 135 نخستنخست ... 707778798081828390 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما