نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4436Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 66
صفحه 8 از 9 نخستنخست ... 56789 آخرینآخرین
  1. #57
    سلام دوستان من چنتا تیکh ماهی* تن یخی دارم می*خواستم بدونم چی* می*تونم باهاش درست کنم اولین بار که با ماهی* تن می*خوام چیزی درست کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
    aydaa این نوشته را پسندیده.
    lebasno

  2. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,098
    میزان امتیاز
    177
    پسند شده
    3201
    پسند کرده
    12073
    لی لی جون اینجا که من زندگی میکنم ماهی تن چند نوع وجود داره..با اون ماهی تن ژاپنی که توی اشپزی اسیای شرقی دیدم که ی جورایی خام میخورنش متفاوته ..اینجا ماهی تنی رو که میارن بیشتر برای قلیه ماهی استفاده میکنن...
    اگه همین رو داری که بهترین کار همون قلیه ماهیه...اگه نه همون تن ژاپنی رو داری که ی بار دیدم سالادش کرده بودن ...ماهی رو هر طرفش رو 10 ثانیه تو روغن تفت دادن ...تا تغییر رنگ داد اما وسطش هنوز قرمز بود...بعد با روغن زیتون کنگر فرنگی زیتون ..وی سری پنیر کوچولو سرو کردن
    یکی دیگه هم بود که همین مدل بود اما به جای زیتون و پنیر جوانه لوبیا بود و سویا سس ...من خیلی دوس داشتم
    liliradan, *** صحرا 61 ***, zardin و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  3. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پنجه طلایی آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    645
    میزان امتیاز
    285
    پسند شده
    6399
    پسند کرده
    5152
    یه سوال دارم من یه ماهی خریدم که اسمش نمی دونم بدون استخون وخیلی چربه اصلا بو چربی بدن ماهی کاملا میاد حالا باهاش چی کارکنم یه خوردشو تو پیاز وسیر نمک فلفل خوابوندم یعد همون جوری بدون روغن گذاشتم تو ماهی تابه خودش روغنش پس داد وسرخ شد ولی باز توش که برش میزدی روغنی بود ونتونستیم بخوریم حالا شما چه پیشنهاد میدین اگه باهاش قلیه ماهی درست کنم بوش کمتر وقابل خوردن میشه یانه
    فعلا رژیم هستم
     

  4. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    125
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    268
    پسند کرده
    285
    ممکنه کوسه ماهی باشه فکرنمیکنم قلیه اش هم خوشمزه شه بهتره که کبابش کنید اینجوری روغن اضافه اش خارج میشه میتونید هم چرش کنید و کتلت ماهی درست کنید
    نقل قول نوشته اصلی توسط پنجه طلایی نمایش پست ها
    کسی کمک نمیکنه
    پنجه طلایی, زهره .م, SADAFI و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا عزمی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    439
    میزان امتیاز
    529
    پسند شده
    8837
    پسند کرده
    7568
    نقل قول نوشته اصلی توسط شروین نمایش پست ها
    سلام. مادر عزیزم یه مدل ماهی را می پزه که خیلی خاصه و خوشمزه.
    از ماهی جنوب خصوصا شیر ماهی میشه استفاده کرد.
    حدود 5-6 تا پیاز متوسط یا بزرگ را خلال می کنن بعد با روغن و رب و زردچوبه و نمک و فلفل کاملا پیازها را مخلوط می کنند تا پیازها رنگ قرمز بگیرن. بعد برش های ماهی را روی پیازها میذارن و ماهیتابه را میذارن روی گاز با شعله متوسط. حدود 1 ساعت پختش طول میکشه. میتونید بعد از اینکه ماهی را تست کردید دیدید پخته پیازها را بیارین رو ماهی را زیر پیازها قرار بدید میتونید این کار را هم نگنیدو طعمش عالیه. حتما تستش کنید.
    عزیزم در تابه باید باز باشه؟
    پیج اینستاگرام من:
    heli_beautiful_life

  6. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    چشم عسلی65 آواتار ها
    فرشته سادات
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    محل سکونت
    خوزستانیم
    نوشته ها
    300
    میزان امتیاز
    102
    پسند شده
    2591
    پسند کرده
    29
    سلام دوستان من چند کیلو ماهی خریدم که ماهیش خیلی خوشمزست اما زیار تیغ داره و همسرم میگه که نمیخوره دیگه.حالا موندم چکارشون کنم.توروخدا اگه پیشنهادی دارین بهم بدین؟چکارشون کنم؟
    پیتزا
     
    خدا جونم ازت میخوام به منو عشقم یه نینی بدی........

  7. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    945
    نوشته های وبلاگ
    379
    میزان امتیاز
    1121
    پسند شده
    15609
    پسند کرده
    15989

    ویترین مدال ها

    ببین فرشته خانم من در حد اطلاعات خودم میگم

    اگه ماهی تیغ زیاد داره اسمش یا ماهی خارو هست یا صبور
    یکی از محبوب ترین ماهی های جنوب هست که فوق العاده خار دارن و نباید آنها را تیکه کرد و اصول خوردنش هم فرق داره
    ماهی را شکم پر کنید یا ساده سرخ کنید موقع خوردن کامل پهنش کنید یعنی مثل سفره از پهنا، تیغ وسط که سرتاسر هست جدا و گوشت ماهی را به سمت طرفین بکشید دیگه خار توی گوشت ماهی نمیاد (نمیدونم متوجه منظورم شدی، اگه خواستی تو خصوصی بهتون توضیح میدم)
    روش دیگه ماهی را بازم بدون تیکه کردن بخار پز کنی بعد که از حرارت افتاد خارها را جدا و با پیاز سرخ کنی یا موقع دم کردن برنج لایه لایه بریزید
    یا مخلوط ماهی بدون استخوان که با گشنیز و تمر و پیاز مخلوط بازم با برنج قاطی میشه و بهش هواری ماهی میگن
    در واقع هر چه ماهی درشت تر باشه تیغ ها هم درشت تر و خوردنش راحت تره
    ویرایش توسط kurosh1 : ۱۳۹۴/۰۹/۰۸ در ساعت ۰۱:۴۵ قبل از ظهر
    باران67, sita-golam, کوئین و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    125
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    268
    پسند کرده
    285
    اگه ماهی را به صورت شکم باز در فر میگذارید که هیچ مشکلی نیست پولک ها به ظرف میچسبن و اگه فویل داشته باشه شستنش هم راحته و چون به ضخامت پوست افزوده میشه ماهی هم دیرتر میسوزه خیلی ها به عمد پولک را میذارن بمونه که ماهی از زیر نسوزه اگه دوست داری پولکش را بگیری چاقو را خلاف جهت روی پولک ها بکش
    نقل قول نوشته اصلی توسط شمعدونی68 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من میخوام ماهی رو تو فر درست کنم ... همیشه پولک ماهی رو جدا میکنیم ولی اینبار به پیشنهاد یکی از دوستان پولک ها رو نگرفتم...هنوز درستش نکردم میخواستم بدونم شما هم تا حالا ماهی رو با پولک درست کردین؟ اگر نه راه راحت جدا کردن پولک از ماهی رو بهم میگین؟خیلی ممنونم: )
    شمعدونی68 و Mrs Razieh این نوشته را پسندیده.

صفحه 8 از 9 نخستنخست ... 56789 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما