نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4436Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 111
صفحه 8 از 14 نخستنخست ... 567891011 ... آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    422
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهي قزل آلا بكه با پياز و نمك و فلفل و آبليمو مزه دار شده و در فر پخته شده با سبزي پلو

    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




  2. بانک بند ناف
    کارت پزشکی مهراز
  3. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
    محل سکونت
    همین ورا
    نوشته ها
    371
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    118
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    قزل آلای کبابی با چیپس



    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ebf1dd]ساختن رو از خودمون شروع کنیم....[/HIGHLIGHT]

  4. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    1,125
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    730
    پسند کرده
    4

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    من اکثر اوقات ماهی رو اینجوری درست میکنم . این روش ابداعی خودمه .. حالا اگه جایی دیدید اینجوری درست میکردن بخدا من بیتقصیرمااا .
    خوبی این روش اینه که روغن خیلی کمی برده و ماهی هم خیلی مزه دار میشه و با ه رنوع ماهی من درستش میکنم خوب میشه . فقط زمان پختش با توجه به نوع ماهی فرق میکنه . برای ماهیهایی مثل شیر و هامو و سنگ سر و .. که گوشتشون سفت تره مدت زمان بیشتری می ذارم بپزه .

    و اما طرز تهیه:

    اول پیاز داغ و سیر داغ و ادویه و فافل و نمک و پودر غوره و بهد گوجه ی میکس شده رو به مواد اضافه میکنم . وقتی یک مقدار گوجه ها سرخ شد و تغییر رنگ داد هرچی سبزی خشک دارم از هرکدوم یه کوچولو می ریزم توی سسم که ماهی خوشبو بشه: شنبلیله... ریحون... نعنا... ترخون... و بعد تیکه های ماهی رو توی سس می چینم . اگه غوره داشته باشم توش غوره هم میریزم که سسش خیلی ترش و خوشمزه میشه . اگه نداشته باشم به سسم آبلیمو یا آب نارنج اضافه میکنم . واقعا ترش و خوشمزه میشه . در آخر هم یه کوچولو آب می ریزم و در ظرف رو می ذارم و شعله رو تا آخرین حد کم میکنم تا بپزه و جا بیافته . همین کارو برای میگو هم می تونید انجام بدید . و یا با برنج سفید سروش کنید با بذارید آبش کاملا تموم بشه و لای پلو دم بدید .

    اینم مال چند روز پیشه بدون تزیینات که تمام سس رو روی ماهیها ریختم و چون خیلی گرسنه بودم یه عکس فوری گرفتم . ماهیها زیر سس قایم شده معلوم نیست . اگه شکم شکموم اجازه میداد یه عکس واضح و قشنگ میگرفتم تا بهتر مشخص باشه .

    پری رخ و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  5. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    1,125
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    730
    پسند کرده
    4
    سارا جون ماهی ها رو به چه اندازه ای برش زدی ؟ همه مواد با ماهی رو یکجا میپزی ؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط باربی
    سارا جون ماهی ها رو به چه اندازه ای برش زدی ؟ همه مواد با ماهی رو یکجا میپزی ؟
    باربی جون ماهیها رو هم میشه کالباسی برش داد و هم معمولی . بستگی به نوع ماهیتون داره . البته کالباسی بهتر میشه چون مثل قلیه یه مقدار آبداره اون سس تا ماهی بپزه و جا بیفته . سوال دومتون رو متاسفانه درست متوجه نشدم
    ویرایش توسط mitra40 : ۱۳۹۵/۱۱/۱۶ در ساعت ۰۱:۰۰ بعد از ظهر دلیل: پاسخ پست
    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  6. #61
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,164
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1980
    پسند کرده
    534

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    فیله ی سالمون و استیک شیر رو با آبلیمو، ادویه ی لیمو فلفلی، نمک، پودر سیر، سیر رنده شده، کمی دارچین مارینه کردم و چند ساعت تو یخچال گذاشتم. بعد کف سینی فر فویل کشیدم و چربش کردم و ماهی ها رو توش غلتوندم که همه طرفشون چرب بشه و سیب زمینی ها رو هم با یه قاشق روغن زیتون و نمک و فلفل و پودر سیر مزه دار کردم و ریختم تو سینی و گذاشتم تو فر واسه یک ساعت. نیم ساعت آخر هم چند تا دونه قارچ گذاشتم تو سینی که کبابی بشه.


  7. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    62

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    عزيزم ميشه راجع به درجه فر و طبقه فر هم توضيح بدي و اينكه اگر در پيركس بزاريم فويل روش نكشيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    [HIGHLIGHT=#ffffff] دلگيرم از دست خودم كاش عاشقت نميشدم [/HIGHLIGHT]

  8. #63
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,164
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1980
    پسند کرده
    534

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط maryfatima
    عزيزم ميشه راجع به درجه فر و طبقه فر هم توضيح بدي و اينكه اگر در پيركس بزاريم فويل روش نكشيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    200 درجه ی سانتیگراد و طبقه ی وسط فر
    نه دیگه توی پیرکس نیازی به فویل نیست. اما روی فویل و سینی فلزی به نظرم بهتر می شه.

  9. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanomi.g آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۲
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    130
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    505
    پسند کرده
    53

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    اینم ماهی من 1پیمانه ارد و1پیمانه شیر رو با هم مخلوط کردم تا یه مایه ی غلیظی شد بعد مقدار کمی اب وخمیر مایه را باهم مخلوط کردم بعد از مدتی به مواد ارد و شیر اضافه کردممواد 1ساعت استراحت کرد ماهی را به ان اغشته کردم ودر روغن سرخ کردمسیب زمینی ها را هم کمی ابپز کردم بعد برش دادم کمی نمک پاشیدم وسرخ کردم دراخر روش جعفری پاشیدماونم سالاد کرادو سیب زمینی پخته وتخم مرغ اپز ونخودفرنگی پخته رو باهم مخلوط می کنیم برای سس هم کمی مایونز ابلیمو سرکه نمک و فلفل استفاده کردم
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

صفحه 8 از 14 نخستنخست ... 567891011 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما