نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4436Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 369
صفحه 8 از 47 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۳
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    31
    پسند کرده
    11

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط bluesky
    آرام جان شما تو یه تاپیک راجع به اینکه بوی ماهی تو خونه نپیچه یه نکته ای گفته بودی چی بود ؟!

    هر چی میگردم پیداش نمی کنم


    ممنون عزیزم



    من یه جایی تو همین سایت خوندم که برای اینکار قبل از اینکه ماهی رو سرخ کنی خیلی کم دارچین بریز تو روغن، خیلی مفیده.

  2. کارت پزشکی مهراز
    بانک بند ناف
  3. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۵
    نوشته ها
    775
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    181
    پسند کرده
    123

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    سلام کسی طرز پخت طاس ماهی رو بلده؟

  4. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۲
    نوشته ها
    26
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    مواد لازم:
    ماهی حلوا= ۲ عدد
    سبزی ماهی= ۲۵۰ گرم
    پیاز =۱ عدد
    سیر =۵ حبه
    کشمش پلویی= 1/2 پیمانه
    خلال بادام= 1/2 پیمانه
    آرد= 1/2 پیمانه
    دارچین= 1/2 پیمانه
    زردچوبه= ۱ قاشق چایخوری
    فلفل قرمز =1/2 قاشق چایخوری
    روغن برای سرخ کردن= به میزان لازم
    طرز تهيه:
    پیاز را خرد کنید همراه روغن سرخ کنید تا طلایی شود و سبزی ماهی را نیز ۷ دقیقه تفت دهید. سیر را له کرده اضافه کرده همراه نیمی زردچوبه و فلفل قرمز و دارچین بیفزایید.
    کشمش پلویی را همراه خلال بادام به مواد اضافه کنید و تفت دهید و کنار بگذارید.
    شکم ماهی را باز کنید و در مخلوط مابقی زردچوبه و آرد بغلتانید و ۲ طرف آن را در روغن سرخ کنید.
    شکم ماهی را با مواد آماده پر کنید و در تابه را گذاشته و ۵ دقیقه اجازه دهید که ماهی مزه دار شود

  5. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۲
    نوشته ها
    26
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    مواد لازم:
    شیر ماهی= 800 گرم
    سرکه= چهار قاشق غذاخوری
    روغن =نصف پیمانه
    زنجبیل تازه رنده*شده= دو سانتی*متر
    نمک و فلفل =به میزان لازم
    زعفران دم*کرده و آبلیمو =از هر کدام دو قاشق غذاخوری
    پیاز خلال شده =یک عدد
    طرز تهيه:
    شیر ماهی را برش*زده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید.
    نکته:
    می*توانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید.
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  6. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۲
    نوشته ها
    26
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    مواد لازم:
    فیله ماهی (ترجیحا بچه شیر)=۱۵۰ گرم
    پیاز کوچک= ۲عدد
    یک عدد لیمو+نصف فلفل دلمه رنگی+۱۰۰ گرم خیار شور+۱۰۰ گرم سبزی خوردن+گوجه فرنگی +۱۰۰ گرم قارچ
    پودر پیاز و نمک و زعفران و در صورت تمایل فلفل
    طرز تهيه:
    ماهی را بعد از خشک کردن با دستمال در یک ظرف با یکی از پیازها که خلال باریک شده و نصف لیمو و کمی پودر پیاز و در صورت تمایل مقدار بسیار کمی پودر سیر به مدت یکساعت با در بسته نگه میداریم.
    سپس پیاز دوم را در یک ظرف چدنی یا تفلون خرد کرده و ماهی را از طرفی که پوست دارد روی آن قرار میدهیم سپس کمی نمک و پودر پیاز و کمی زعفران در صورت تمایل فلفل ترجیحا سیاه روی آن میپاشیم و در ظرف را گذاشته و با حرارت بسیار کم به حال خود میگذاریم تا رنگ پیازها تغییر کند و ماهی بپزد .سپس نصف دیگر لیمو را روی ماهی میریزیم وقارچ ها را کنار ظرف گذاشته و دوباره در ظرف را میگذاریم تا قارچ کمی نرم شود.در آخر ماهی و قارچ فوق العاده خوشمزه را در بشقاب میکشیم و با سبزیجات تازه و خوشرنگ و کم کالری تزیین میکنیم .نوش جان!
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  7. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۲
    نوشته ها
    26
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    مواد لازم:
    ماهي بدون تيغ و پوست**كنده= 900 گرم
    سبزي شاهي=50 گرم
    مغز تخمه آفتابگردان= دو قاشق غذاخوري
    سير ساطوري شده= يك حبه
    پنير چدار رنده شده = 30 گرم
    روغن*زيتون= شش قاشق غذاخوري
    آبليمو= سه قاشق غذاخوري
    فلفل*دلمه*اي رنگي= دو عدد
    پياز قرمز خلالي شده= يك عدد
    كدو سبز حلقه شده= دو عدد
    پودر آويشن= نصف قاشق چايخوري
    نمك و فلفل*سياه= به ميزان لازم
    طرز تهیه:
    سينه* ماهي را شكاف داده و تيغ*هاي آن را جدا كنيد.شاهي، تخمه آفتابگردان، سير، پنير، سه قاشق غذاخوري روغن*زيتون و يك قاشق غذاخوري آبليمو را در دستگاه غذاساز به صورت پوره در*آوريد ودرون شكم ماهي را با آن پر كنيد. مي*توانيد از فيله بدون استخوان استفاده كرده و اين خمير را لاي دو فيله قرار دهيد و آن را با نخ محكم و تميز ببنديد تا جدا نشوند. روي ماهي آماده شده نمك و فلفل بزنيد.فلفل*ها را به صورت خلالي درشت خرد كنيد و به همراه كدو و پياز، كف يك قابلمه بريزيد. روي سبزي*ها، روغن*زيتون، آبليموي باقيمانده، نمك و فلفل بزنيد و آويشن بپاشيد. ظرف سبزي*ها را درون فر خاموش بگذاريد، سپس آن را با دماي 220 درجه سانتي*گراد يا 440 درجه فارنهايت روشن كنيد و اجازه دهيد غذا20 دقيقه در فر بماند. سپس ماهي را وسط سبزي*ها گذاشته و سطح آن را به روغن*زيتون آغشته كنيد، در ظرف را ببنديد و آن را 20 تا 25 دقيقه ديگر در فر قرار دهيد.
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  8. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    656
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    678
    پسند کرده
    1689

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    باز هم ماهي سالمون با سس گريپ فروت از شف طيبه!
    ماهي سالمون رو كه جدا ميپزيم.
    توي ماهيتابه ديگه پياز نگيني شده رو تفت ميديم و گريپ فروت فيله شده و خرد شده رو بهش اضافه مي كنيم. كمي كه تفت خورد آب گريپ فروت رو ميريزيم روش و كمي بهش زمان ميديم تا جا بيفته!! نمك و فلفل هم اضافه مي كنيم
    بعد ميريزيم روي سالمون ها!

    بخاطر گريپ فروت كمي به تلخي ميزنه ولي من كه عاشقشم. تازه هم سالمون كالري منفي داره هم گريپ فروت!!!

    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    "آرامش" آن است که بدانی در هر گام دست تو در دست "خدا"ست.

  9. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    610
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    595
    پسند کرده
    677

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    شیر ماهی که مزه دار شده و ماهیتابه چدنی گریل شده
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

صفحه 8 از 47 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما