نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 577 به 584 از 1079
صفحه 73 از 135 نخستنخست ... 637071727374757683 ... آخرینآخرین
  1. #577
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    solidad آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    22
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    266
    پسند کرده
    141
    من اول ماهی رو به ابلیمو نمک و فلفل اغشته میکنم و میزارم حدود نیم ساعت بمونه بعذ داخل مخلوط ارد و نمک و زرد چوبه و فلفل میغلطونم بعد در روغن سرخ میکنم
    fahim68, sama18, مامان غزل و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #578
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narjes12 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    590
    میزان امتیاز
    105
    پسند شده
    4271
    پسند کرده
    4408

    ویترین مدال ها

    ماهی دست پخت همسری:


    ماهی ها رو با زعفرون فراوون تو روغن سرخ کرد! ماهی بدون استخون بود. اسم خاصی هم داشت که یادم رفته. بار اول بود از اینا میخریدیم میخواستیم تست کنیمش. طعمش خوب بود ولی تکه هاش بعد از سرخ شدن اندازه شون نصف میشد. بوش هم که نگو...
    ولی طعمش خیلی خوب بود
    اش دندوني
     
    fahim68, sama18, مامان غزل و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم عرفني حجتک، فانک ان لم تعرّفني حجتک، ضللت عن ديني

    خدايا حجتت را به من بشناسان، زيرا اگر حجتت را نشناسم، از دين خود منحرف و گمراه میگردم.

  3. #579
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ناردخت آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    640
    پسند کرده
    44
    ماهي تيلا پيلا
    اول ماهيها را با سركه سفيد و ننمك و فلفل و سير رنده شده و روغن زيتون و زردچوبه بمدت ٢٠ دقيقه گذاشتم
    بعد تو آرد سفيد زدم و سرخ كردم
    يكي از ماهي ها رو تو پودر سوخاري فلفلي آمون زدم براي همسرم كه خيلي خوشش اومد
    واقعا سركه معجزه ميكنه بوي ماهي رو بطور كل ميبره و تغييري تو مزش هم نداشت عالي عالي بود از تمام رسپي هايي كه تا حالا استفاده كرده بودم بهتر بود
    سبزي پلو هم كار پلوپزه دستش درد نكنه

    $*تبسم*$, مامان غزل, fahim68 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #580
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    setare91 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1843
    پسند کرده
    1764
    ماهی رو اول نمک و فلفل و زرچوبه و پودر سیر فراووون زدم و آبلیمو بعد نیم ساعت تو روغن سرخ کردم برا خودمو بدون روغن عالی شد....



    اینم بدون روغن برا خودم

    sama18 و akram. این نوشته را پسندیده.

  5. #581
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارولين آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    290
    پسند شده
    6365
    پسند کرده
    3239
    ماهى كپور با نمك و ليمو ترش تازه حسابى مزه دار كردم بعد به مدت دو ساعت با حرارت زغال پخت آخرش بهش رب انار اضافه كردم از بعد پخت عكس ندارم اما مزه اش خيلى خوب شده بود
    http://<a href="http://www.mamipic.c...&#91;/img]</a>
    خورش آلو زرشك
     
    ویرایش توسط كارولين : ۱۳۹۲/۰۸/۱۱ در ساعت ۱۰:۳۶ بعد از ظهر
    مهم نداشته هات نيست!

    مهم اينه كه عاشق داشته هات باشى...

  6. #582
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    ماهی تازه سفید (اگه اسمش و درست گفته باشم )مادر همسرم درست کردند...

    ماهی رو با عرق زیره و پیاز مزه دار کردن بعد در مخلوط ارد سفید و سئوخاری و ادویه ی مخصوص ماهی زدن و سرخ کردن


    سبزی پلو با ماهی
     
    *samir*, setare91, sama18 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  7. #583
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    * منصوره * آواتار ها
    منصوره. ک
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    محلات
    نوشته ها
    2,365
    میزان امتیاز
    229
    پسند شده
    19121
    پسند کرده
    28856
    سلام دوستان من ماهی رو با آبلیمو و پیاز خرد شده و کمی نمک و کمی ادویه کاری اگه نبود قلقل زردچوبه وفلفل سیاه میزارم بمونه تا هم مزه دار بشه هم یخش باز بشهو ماهی رو تو آرد مخلوط با دارچین و زردچوبه غلتانده سرخ میکنم تو روغنش کمی زنجفیل پودرشده میریزم هم تو خونه بوی خوب میپیچه هم مزش خوب میشه بعد که خوب سرخ شد سس تمر هندی بهش میزنم میزارم آبش کشیده بشه و سس تمبر هندی به این صورت که پیازسرخ کرده +سیر سرخ کرده + دو سه قاشق سبزی پلویی + زردچوبه + فلفل تفت میدیم +تمبر هندی منظورم اون خارجیهاست که با گیاه تمبر هندی درست شده تو یه لیوان آب جوش حل میکنیم صاف میکنیم دونه ها و پوستشو میگیریم آبش رو به این مواد اضافه میکنیم میزاریم جوش بیاد و ماهی ها رو که سرخ کردیم تو همون ماهیتابه که سرخ شدند چیده سس فوق رو روش میدیم میزاریم نیم ساعتی رو شعله کم بمونه و آبش کشیده بشه و نوش جان ببخشید عکس الان ندارم بزودی براتون عکس هم میزارم اگه خوب توضیح ندادم ببخشید سوالی بود در خدمتم
    *سیندرلا*, mahdaa و akram. این نوشته را پسندیده.





  8. #584
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نرگس نرگسی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    223
    کالاهای من
    11
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    2569
    پسند کرده
    1362

    ویترین مدال ها

    ماهی قزل آلای خوابونده شده تو پیاز و آبلیموی سوخاری شده

    sama18, yaldae و akram. این نوشته را پسندیده.
    عاشق کیک پزی

صفحه 73 از 135 نخستنخست ... 637071727374757683 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما