نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 529 به 536 از 1079
صفحه 67 از 135 نخستنخست ... 576465666768697077 ... آخرینآخرین
  1. #529
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    723
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی کفال مزه دار شده با پیاز و آبلیمو و در ادویه مخصوص ماهی غلطانده و سرخ شده



    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  2. #530
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    مروارید خلیج فارس
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    469
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی جاش ماهیو با نمک فلفل زعفران آب نارنج مزه دار کردم تو تابه رژیمی پیاز فلفل دلمه ای و سیر گذاشتم ماهیو پختم وقتی پخت سس و تو ی ظرف ریختم ماهیو گذاشتم تا کبابی بشه.






    آری ... تا شقایق هست زندگی باید کرد...

  3. #531
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46934
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    اینم ماهی امشب

    از روز قبل توی پیاز و سیر رنده شده/نمک/فلفل قرمز/زنجبیل/کاری/گرد غوره خوابوندم و حتی تو شکمشم کاملا مواد پر کردم.
    نیم ساعت قبل از پخت توش آبلیمو ریختم .
    موقع پخت کاملا شستمش و کره و زعفرون مالیدم بهش و گذاشتم تو فر

    من ماهی خور نیستم ولی همه به شدت تعریف کردن

    سیب زمینی های روشم ماهی قالب زدم

    قیمه احتمالا :-x
     

  4. #532
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Pariisa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    225
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    997
    پسند کرده
    167

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی رو از قبل با آب پیاز، پودر سیر، نمک،فلفل،سرکه بالزامیک و ادویه کاری مزه دار کردم.کره آب شده رو با پودر سیر مخلوط کردم و به همه جای ماهی خوب مالیدم ، چند تا برش روی ماهی با چاقو ایجاد کردم و لیموی تازه برش خرده رو توی اون برشها جا دادم وبعد توی توری کبابش کردم.



  5. #533
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    شنیتسل ماهی

    * ماهی رو با پیاز و ابلیمو و ادویه و پودرسیر مزه دار کردم
    * قطعات ماهی و داخل تخم مرغ زده شده و آرد سفید زدم و داخل روغن سرخ کردم

    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #534
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sheida sheida آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۲۶
    محل سکونت
    تهران.آریاشهر
    نوشته ها
    519
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    1713
    پسند کرده
    2853

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    دوستان من یه مشکلی در مورد سرخ شدن ماهی دارم میشه راهنماییم کنید؟
    هر وقت میخوام پودر سوخاری بزنم اول زرده تخم مرغ میرنم به ماهی بعد تو پودر سوخاری بعد هم روغن ولی خیلی روغن کف میکنه اینجوری دلیلش چیه؟

  7. #535
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    dokhmal2 آواتار ها
    dokhmal2
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۹
    محل سکونت
    خونه مون :)
    نوشته ها
    1,395
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    3927
    پسند کرده
    1918

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    [img]<a[/img]>


    اینم ماهی من ...
    شیدا خانومی سلام
    من اصلا پودر سوخاری و ... استفاده نمیکنم
    اصولا دنبال راحتی ام
    و حالا زرده و ... کی میره این همه راهو!!!
    این طوری که درست میکنم بعدش موقع خوردن هم لیموترش اضافه میشه و خورده میشه...
    کوکو سیب زمینی
     
    اینستا : Titi.khanam
    خدایا شکرت به خاطر همۀ نعمت هایی که به ما دادی



  8. #536
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sheida sheida
    دوستان من یه مشکلی در مورد سرخ شدن ماهی دارم میشه راهنماییم کنید؟
    هر وقت میخوام پودر سوخاری بزنم اول زرده تخم مرغ میرنم به ماهی بعد تو پودر سوخاری بعد هم روغن ولی خیلی روغن کف میکنه اینجوری دلیلش چیه؟



    وقتی روغن سرد باشه معمولا این کف ها ایجاد میشه ماهی رو با حرارت متوسط رو به بالا سرخ کنید
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

صفحه 67 از 135 نخستنخست ... 576465666768697077 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما