نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3967Likes

موضوع: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

نمایش نتایج: از 481 به 488 از 1079
صفحه 61 از 135 نخستنخست ... 515859606162636471 ... آخرینآخرین
  1. #481
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    pariya505 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    714
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    5555
    پسند کرده
    5284

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی



    ماهی رو با نمک و فلفل و پودر سیر و آبلیمو و پاپریکا مزه دار کردم و با کمی پودر سوخاری سرخ کردم.

  2. بانک بند ناف
  3. #482
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    377
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    یه سوال :
    من معمولا ماهی قزل آلا رو مامان برام پاک میکنه . ایندفعه برام فقط شکمش رو خالی کردن و همونطوری درسته بسته بندی کردن . حالا میخوام ماهی رو تو پیاز و نمک بذارم و بزنم تو پودر سوخاری فقط نمیدونم که باید پولگشو بگیرم یا نه .... اصلا نمیدونم رستورانها که ماهی رو با دم و سر و .... توی شمال درست میکنند پولکشو هم نمیکنند و اینقدر برشته میشه که پوستش هم قابل خوردن یا ؟؟!؟!؟!؟
    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]فرصت ناراحت کردن دیگران در هر روز صدها بار به دست می آید و فرصت خوشحال کردن در هر سال، یک بار
    [/HIGHLIGHT]

  4. #483
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sommy آواتار ها
    سمیـــــــــه
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۹
    نوشته ها
    142
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    850
    پسند کرده
    1783

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی حلوا کفشک رو با نمک و آبلیمو و ریحون و سیر طعم دارکردم
    ماهیتابه رژیمی رو چرب کردم ماهی روگذاشتم و چنددقیقه اول درش رو بستم تا مغز پخت شه بعد بازکردم و گذاشتم دو طرفش سرخ شه

    امیــــــــــــــــــرالم ومنین علی (ع)
    انسان باهر نفس یک قدم بسوی مرگ پیش میرود

  5. #484
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17132
    پسند کرده
    20223

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی هوکی که با نمک و فلفل و پیاز و فلفل دلمه ای و در لحظات آخر آبلیمو مزه دار کردم و در روغن سرخ کردم به همراه کته سبزی پلو و گوجه فرنگی سرخ شده و پیازداغ سرو میکنم .

    [/IMG]
    [/IMG]

    با همون روش بالا فقط تو فر پخته میشه به همراه رومال روغن یا کره و سرو با نان.
    [/IMG]

  6. #485
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    مروارید خلیج فارس
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    469
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی با نمک فلفل زعفران آب نارنج مزه دار شده
    با ی قاشق روغن تو ماهیتابه رژیمی کباب شده
    آخر پخت کمی زرشک روش ریخت....
    کاری از آقای خونه...........


    آری ... تا شقایق هست زندگی باید کرد...

  7. #486
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    نوشته ها
    233
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    147
    پسند کرده
    41

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    من فیله ماهی هوکی رو چند ساعت توی مخلوط (آبلیمو + نمک + فلفل سیاه+ خیلی خیلی کم زردچوبه + یه تیکه خیلی کوچیک چوب دارچین + پودر تخم گشنیز + حلقه های سیر و پیاز)میخوابونم.
    بعد کف تابه (همیشه تو تفلون درست میکردم خیلی خوب میشد.اینبار تو چدن درست کردم به خوبی تفلون نشد)رو چرب میکنم و قطعات ماهی رو چیده مجدد روش آبلیمو میزنم و کمی نمک و زعفرون حل شده در کمی آب که غلیظ هم هست.(میشه همون آبلیمویی رو که ماهی توش خوابوندیم بریزیم ولی من خوشم نمیاد) و با حرارت خیلی کم میذارم تا اون آبلیمو به خورد ماهی بره و به روغن بیفته و برشته بشه.البته بیشتر از نیم ساعت طول نمیکشهوهر کی خورد راضی بود
    باقلا قاتق - چلو
    گوشت
     
    my soul این نوشته را پسندیده.

  8. #487
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    209
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    548
    پسند کرده
    434

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی تیلاپیا
    که اول با آبلیمو مزه دار کردم بعد تو تخم مرغ زدم و بعد در مخلوط پودرسوخاری و نمک و فلفل

  9. #488
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    614
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    خوب من اول ماهیمو که کاملا تمیز شده بود و بدون خار بود رو با آبلیمو ، سیر ساطوری شده + فلفل قرمز مزه دار کردم و گذاشتم یکی دو ساعت بمون تو یخچال بعد روی فویل پیاچه خورد کردم به اندازه دو بند انگشت و. روش حلقه های گوجه فرنگی گذاشتم و کمی نمک به گوجه ها زدم تا اب بندازه و روش ماهی گذاشتم و دوباره پیازچه و گوجه فرنگی و چند شاخه ترخون تازه و چند قاشق هم زعفرون دم کرده و فویل رو پیچیدم دورش و مدت 1 ساعت گذاشتم تو فر
    مزش فوق العاده شد

    my soul این نوشته را پسندیده.
    ***خداوند بهترينهاي خود را به آنهايي مي بخشد كه حق انتخاب خود را به او مي سپارند ***

صفحه 61 از 135 نخستنخست ... 515859606162636471 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما